Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,

QUOTE(gintaregabija @ 2014 12 17, 01:54)
Laba, nezinau ka blogai darau nes nelaiko man visai tas gelinis lakavimas, savaite ir pradeda atsokineti galiukai, tiek man tiek kelioms draugems, ka blogai darau ar jau lempos blogos ? Lakuoju su IBD ar reiketu bazes pertekliu nuvalyti su teptuku kad geriau sukibtu, nes kur atsilupa galiukas paemus patempus ir viskas graziausiai kuo puikiausiai nusilupa. sad.gif

Nu tai, kad jūs neparašėt ką darot, tai kaip galima pasakyt ką darot negerai? smile.gif
Dėl bazės nuvalymo - pamėginkit ir nuvalykit. pažiūrėsit ar padeda ar ne. Lakuot tikrai bus lengviau. Ir tiesa, jei valysit, tai bandykit ne teptuku, o kempinėle - ir nusivalo geriau ir procesas kur kas greitesnis wink.gif
Čia kažkas minėjo, kad valyt reikia tik HG. Gal. Bet aš ir IBI valau, jau vien dė to, kad taip lengviau lakuoti.
Papildyta:
QUOTE(V&A @ 2014 12 17, 04:32)
pasirodysiu ir aš su savo vakarykštį. Fotkinta su telefonu ir dar su blicu, tai kokybė prastoka.
user posted image

iš to kiek matosi, tai norėtūsi siauresnio balto galo ir gilesnės, labiau išlenktos smailo linijos 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomone smile.gif Bandysiu, nes dabar galvoju gal ir tie nagai ploni lankstosi ir atsoka daug greiciau man .
Na darau viska kaip ir reikia smile.gif . Pasiausiu naga nuvalau su cleanseriu, paskui tepu bonda, jau IBD jis toks lipnokas siek tiek, baze, lempa, spalva,lempa, vel spalva lempa ir topas lempa smile.gif

user posted image

Lauksiu jusu komentaru smile.gif
Tik is toli fotografuota.
Spalvos IBD DOCKSIDE DIWA, ir IBD DOLOMITE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintaregabija: 17 gruodžio 2014 - 20:16
Sveikos merginos 4u.gif Vakar gavau savo uzsakyta laka, IBD Bella Boudoir. Gal turit kuri ir galit imest foto? Nes tai ka rodo google images ir ka rodo mano gautas lakas yra 2 labai skirtingos spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaregabija @ 2014 12 17, 21:14)
Aciu uz nuomone smile.gif Bandysiu, nes dabar galvoju gal ir tie nagai ploni lankstosi ir atsoka daug greiciau man .
Na darau viska kaip ir reikia smile.gif . Pasiausiu naga  nuvalau su cleanseriu, paskui tepu bonda, jau IBD jis toks lipnokas siek tiek, baze, lempa, spalva,lempa, vel spalva lempa ir topas lempa smile.gif

siūlau nusipirkti Harmony Gelish Bond'ą, bazę. Tada reikalai turėtų pagerėti... mirksiukas.gif

pavasarine90, gražūs darbukai... mirksiukas.gif 4u.gif Man pirmojo ornamentas labai patinka... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 18 gruodžio 2014 - 10:22
QUOTE(rytorasa @ 2014 12 18, 10:21)
siūlau nusipirkti Harmony Gelish Bond'ą, bazę. Tada reikalai turėtų pagerėti...  mirksiukas.gif
pavasarine90, gražūs darbukai...  mirksiukas.gif  4u.gif Man pirmojo ornamentas labai patinka...  biggrin.gif

Aciu, na manau tikrai keisiu i HG ax.gif
O topa irgi geriau keisti ar nera svarbu ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaregabija @ 2014 12 18, 18:02)
Aciu, na manau tikrai keisiu i HG  ax.gif

manau, kad ir topą reiktų, nors galit bandyti su Ibd topu, tada matysit.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 12 18, 18:08)
manau, kad ir topą reiktų, nors galit bandyti su Ibd topu, tada matysit.

Dekui, meginsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaregabija @ 2014 12 18, 18:02)
Aciu, na manau tikrai keisiu i HG  ax.gif

O jei pabandyt nueit į kursus, išmokt tinkamai paruošti nagą ir laikymasis pagerėtų?
Man pačiai nesilaikydavo, bet kitoms po 3sav. tobulai atrodydavo, taip kad negalėjau kaltint darbo ar lempų. O jei Jums visoms nelaiko, tada pagalvokit.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 12 18, 23:26)
O jei pabandyt nueit į kursus, išmokt tinkamai paruošti nagą ir laikymasis pagerėtų?
Man pačiai nesilaikydavo, bet kitoms po 3sav. tobulai atrodydavo, taip kad negalėjau kaltint darbo ar lempų. O jei Jums visoms nelaiko, tada pagalvokit.

Nelaiko tik man ir 2 draugem, bet dabar jau manau kalta spalva, nes visoms butent ta viena ir nelaiko, ar gali buti kad kazkokia nekokybiska spalva ?
Nes kitos issilaiko ilgiau
Atsakyti
Ar daug kam turincioms IBD dolomite ji istraukus is lempos pasirauksleja ? Nes butent si spalva nelaiko. Manau del to kad tas pasiraukslejimas po to atsoka, bet pasiraukslejimas uztepus topa dingsta.
Atsakyti
Aciu, RYTORASA... smile.gif 4u.gif
Gintaregabija, dėl spalvos. gal ir gali. jeigu tik viena nelaiko spalva visoms. o kaip paruosiate naga? smile.gif o siaip jei spalva raukslejasi, tai ji dazniausiai buna per storai uztepta... smile.gif na neskaitant HG smile.gif ir matyt nedadziuna smile.gif todel ir nelaiko smile.gif
Zaismingieji vakaryksciai taskuciai. lechat mood spalva. labai gerai dengiasi. keicianti spalva nuo silumos smile.gif
user posted image
user posted image
pries svente spas mane kazkodel einamiausia raudona smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarine90: 19 gruodžio 2014 - 09:59
QUOTE(gintaregabija @ 2014 12 19, 09:38)
Ar daug kam turincioms IBD dolomite  ji istraukus is lempos pasirauksleja ? Nes butent si spalva nelaiko. Manau del to kad tas pasiraukslejimas po to atsoka, bet pasiraukslejimas uztepus topa dingsta.

Per storai pačios spalvos dedat, tai ir raukšlėjais.... 4u.gif
Atsakyti