help! lakuoju jau kuris laikas.....ir sustingo belakuojant topo teptukas......
ar gali būti, kad nuo saulės?! įmanoma kažkaip jį atgaivinti?
ar tiesiog pakeisti nauju?
QUOTE(muscata @ 2015 05 01, 19:00)
help! lakuoju jau kuris laikas.....ir sustingo belakuojant topo teptukas......
Cia ne vienai taip jau buve. As lako valikly palaikiau pora val, o poto su dantu krapstuku isvaliau. Ir vel naudoju...
QUOTE(Jovitiska @ 2015 05 02, 06:47)
Merginos, kuris lakas jums laikosi ilgiausiai? perfect nails, IBD, Harmony, Pro gel?
Niekaip nerandu, kas laikytųsi ilgiau kaip 2 savaites...
Nesupratau... Jums lakas laikos 2 savaites ir to neuztenka???
QUOTE(Jovitiska @ 2015 05 02, 14:16)
Na taip, jei po 10 d.jau atrodo negražiai atšokę krašteliai, o po 2 savaičių jau apsilaupę viskas, įdomu kuo lakuoja tos, kurios įkelia nuotraukas "po 3 sav" ir būna tik nuaugę ar vos pasitrynę galiukai
Vienoms tas pats lakas ir 3 ir 4 sav. laikosi puikiai,kitoms 1-2 sav.
Priklauso ka namie veikiate,kokia nagu bukle, ir daug nuo musu nepriklausanciu dalyku
labas mergaites,noriu patarimo.Drauge prase nulakuot geliniu nagu,o as nezinau ar reikia tepti prepa,ar eiga tokia pati kaip gelinio lakavimo,aciu
QUOTE(Jovitiska @ 2015 05 02, 09:47)
Merginos, kuris lakas jums laikosi ilgiausiai? perfect nails, IBD, Harmony, Pro gel?
Entity
Merginos, ka manot apie tas kombinuotas lempas, 12w led su 24w uv? Gal kas turit? Noriu nusipirkti, lakuosiu tik sau, bet labai aktualus dziuvimo laikas, noriu kuo greiciau, bet kad lempa nekainuotu be proto
QUOTE(lindrukas @ 2015 05 02, 11:13)
Cia ne vienai taip jau buve. As lako valikly palaikiau pora val, o poto su dantu krapstuku isvaliau. Ir vel naudoju...
Lindiuk, del sepetuko.. Paprastam acetone palaikyt ? Ar specialiam ?
Ir man ta pati beda
QUOTE(dominica @ 2015 05 05, 20:30)
Merginos, ka manot apie tas kombinuotas lempas, 12w led su 24w uv? Gal kas turit? Noriu nusipirkti, lakuosiu tik sau, bet labai aktualus dziuvimo laikas, noriu kuo greiciau, bet kad lempa nekainuotu be proto
Aš naudoju hibridinę, pusiau LED pusiau UV. Kadangi čia mano pirma lempa, tai neturiu su kuo palyginti. Smagu, kad nereikia 2 min. laukti, nes ir tos 30 s. kartais ilgos atrodo. pilnai man jos užtenka.
Turiu tokią
Papildyta:
Merdžinos, ar kuri nors turi spalvą "Watch Your Step, Sister!" #01059? Ji čia tik man taip prastai dengias? :/
Prasau patarkit kokua LED lempa pirkti darbui? Kokia jus naudojat? Labai reikia greito atsakymo. Aciu