Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,

4u.gif help! lakuoju jau kuris laikas.....ir sustingo belakuojant topo teptukas...... verysad.gif
ar gali būti, kad nuo saulės?! rolleyes.gif įmanoma kažkaip jį atgaivinti?
ar tiesiog pakeisti nauju? unsure.gif
Atsakyti
Merginos, kuris lakas jums laikosi ilgiausiai? perfect nails, IBD, Harmony, Pro gel?

Niekaip nerandu, kas laikytųsi ilgiau kaip 2 savaites...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovitiska: 02 gegužės 2015 - 08:49
Sveiki, norėčiau nusipirkti lempą, kuri kietumą greičiau. Kadangi naudosiu tik sau, noriu kuo pigesnės. Kur ieškoti ir kokia normali kaina būtų led? Labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(muscata @ 2015 05 01, 19:00)
4u.gif help! lakuoju jau kuris laikas.....ir sustingo belakuojant topo teptukas...... verysad.gif
ar gali būti, kad nuo saulės?! rolleyes.gif įmanoma kažkaip jį atgaivinti?
ar tiesiog pakeisti nauju? unsure.gif

Cia ne vienai taip jau buve. As lako valikly palaikiau pora val, o poto su dantu krapstuku isvaliau. Ir vel naudoju...

QUOTE(Jovitiska @ 2015 05 02, 06:47)
Merginos, kuris lakas jums laikosi ilgiausiai? perfect nails, IBD, Harmony, Pro gel?

Nesupratau... Jums lakas laikos 2 savaites ir to neuztenka???
Atsakyti
Na taip, jei po 10 d.jau atrodo negražiai atšokę krašteliai, o po 2 savaičių jau apsilaupę viskas, įdomu kuo lakuoja tos, kurios įkelia nuotraukas "po 3 sav" ir būna tik nuaugę ar vos pasitrynę galiukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitiska @ 2015 05 02, 14:16)
Na taip, jei po 10 d.jau atrodo negražiai atšokę krašteliai, o po 2 savaičių jau apsilaupę viskas, įdomu kuo lakuoja tos, kurios įkelia nuotraukas "po 3 sav" ir būna tik nuaugę ar vos pasitrynę galiukai smile.gif

Vienoms tas pats lakas ir 3 ir 4 sav. laikosi puikiai,kitoms 1-2 sav.
Priklauso ka namie veikiate,kokia nagu bukle, ir daug nuo musu nepriklausanciu dalyku
Atsakyti
labas mergaites,noriu patarimo.Drauge prase nulakuot geliniu nagu,o as nezinau ar reikia tepti prepa,ar eiga tokia pati kaip gelinio lakavimo,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitiska @ 2015 05 02, 09:47)

Entity wink.gif
Atsakyti
Merginos, ka manot apie tas kombinuotas lempas, 12w led su 24w uv? Gal kas turit? Noriu nusipirkti, lakuosiu tik sau, bet labai aktualus dziuvimo laikas, noriu kuo greiciau, bet kad lempa nekainuotu be proto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2015 05 02, 11:13)
Cia ne vienai taip jau buve. As lako valikly palaikiau pora val, o poto su dantu krapstuku isvaliau. Ir vel naudoju...
Nesupratau... Jums lakas laikos 2 savaites ir to neuztenka???

Lindiuk, del sepetuko.. Paprastam acetone palaikyt g.gif ? Ar specialiam blush2.gif ?
Ir man ta pati beda
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 05 05, 20:30)
Merginos, ka manot apie tas kombinuotas lempas, 12w led su 24w uv? Gal kas turit? Noriu nusipirkti, lakuosiu tik sau, bet labai aktualus dziuvimo laikas, noriu kuo greiciau, bet kad lempa nekainuotu be proto biggrin.gif

Aš naudoju hibridinę, pusiau LED pusiau UV. Kadangi čia mano pirma lempa, tai neturiu su kuo palyginti. Smagu, kad nereikia 2 min. laukti, nes ir tos 30 s. kartais ilgos atrodo. biggrin.gif pilnai man jos užtenka.

Turiu tokią
Papildyta:
Merdžinos, ar kuri nors turi spalvą "Watch Your Step, Sister!" #01059? Ji čia tik man taip prastai dengias? :/

Atsakyti
Prasau patarkit kokua LED lempa pirkti darbui? Kokia jus naudojat? Labai reikia greito atsakymo. Aciu wink.gif
Atsakyti