i | Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką. Žinutės, neatitinkančios taisyklės, trinamos. |
[quote=Būtybė*,2015 04 24, 07:05]
Sveikos Aš irgi retas svečias čia
freimule, labai gražūs darbai Labai labai
O aš rekomenduoju ProGel lakus! Ir tikrai nesutinku, kad tik Harmony pats kokybiškiausias ProGel'io nekeisčiau į nieką. Turiu keletą Ba-Ha lakų, tai prasikeikiu kai reikia juos nutirpdyti
Kas dėl teptuko kietėjimo, man taipat kietėja, tad tenka dažnai į acetoną mirkyti ir valyti teptuką.
Atnešiau ir aš savuosius kelis.
ProGel Peachy Nude ir Ba-ha Marvelous White.
Neradau tokios spalvos ProGel Peachy Nude,gal jus kazka sumaiset?Labai noreciau tokios naturalios spalvos prancuzui,bet niekur neradau.....
Sveikos Aš irgi retas svečias čia
freimule, labai gražūs darbai Labai labai
O aš rekomenduoju ProGel lakus! Ir tikrai nesutinku, kad tik Harmony pats kokybiškiausias ProGel'io nekeisčiau į nieką. Turiu keletą Ba-Ha lakų, tai prasikeikiu kai reikia juos nutirpdyti
Kas dėl teptuko kietėjimo, man taipat kietėja, tad tenka dažnai į acetoną mirkyti ir valyti teptuką.
Atnešiau ir aš savuosius kelis.
ProGel Peachy Nude ir Ba-ha Marvelous White.
Neradau tokios spalvos ProGel Peachy Nude,gal jus kazka sumaiset?Labai noreciau tokios naturalios spalvos prancuzui,bet niekur neradau.....
Laba!
Oo taip sumaišiau. ProGel Creamy Nude. (Peachy Nude turiu Ba-ha, todėl ir sumaišiau.)
Pukepuke, nežinau apie IBD nieko, nesu turėjus. Bet klientės su ProGeliu išvaikšto laisvai 4sav. Pati sau taipat lakuoju. Nematau skirtumo Gelish'o ir ProGel'io apart kainos
Oo taip sumaišiau. ProGel Creamy Nude. (Peachy Nude turiu Ba-ha, todėl ir sumaišiau.)
Pukepuke, nežinau apie IBD nieko, nesu turėjus. Bet klientės su ProGeliu išvaikšto laisvai 4sav. Pati sau taipat lakuoju. Nematau skirtumo Gelish'o ir ProGel'io apart kainos
Merginos, patarkit. Nei karto nemaciau kaip gelinis lakavimas daromas. Sakykit, ar smarkiai reikia darbuotis su tomis slifavimo dildemis lakavimo metu? Kiek suprantu siausiamas nagas ir pan...pries kelis metus turejau gelinius nagus. Patiko... Bet kas 3 savaites ejau pas manikiurininke papildymo kaip pas dantiste ... Mano labai jautrus pirstai prie odeliu. Kol man naga siausdavo, paskui gelio sluoksni plonindavo tai nubruzindavo man pirstus iki kraujo. Tekdavo stabdyti procesa vidury darbo, nes kai jau su dilde per zaizdas uztaikydavo tai net pirstus manikiurininkei is ranku traukydavau. Ir atrodo stengesi mergaite viska kuo atsargiau daryti. Visgi kruvinas manikiuras - menkas malonumas. Teko atsisakyti. Gundausi geliniu, bet jeigu principas panasus tai teks atsisakyti tos minties.
QUOTE(Tigris @ 2015 04 28, 01:18)
Merginos, patarkit. Nei karto nemaciau kaip gelinis lakavimas daromas. Sakykit, ar smarkiai reikia darbuotis su tomis slifavimo dildemis lakavimo metu? Kiek suprantu siausiamas nagas ir pan...pries kelis metus turejau gelinius nagus. Patiko... Bet kas 3 savaites ejau pas manikiurininke papildymo kaip pas dantiste ... Mano labai jautrus pirstai prie odeliu. Kol man naga siausdavo, paskui gelio sluoksni plonindavo tai nubruzindavo man pirstus iki kraujo. Tekdavo stabdyti procesa vidury darbo, nes kai jau su dilde per zaizdas uztaikydavo tai net pirstus manikiurininkei is ranku traukydavau. Ir atrodo stengesi mergaite viska kuo atsargiau daryti. Visgi kruvinas manikiuras - menkas malonumas. Teko atsisakyti. Gundausi geliniu, bet jeigu principas panasus tai teks atsisakyti tos minties.
Pas netikusia meistre pataiket, vienareiksmiskai. Jei visos vaiksciotu kruvinais pirstais,tokia paslauga jau butu senai pamirsta. Negi nesove niekad mintis pas kita meistre pamegint? Vat ir kyla paskui gandai koks blogis priauginimai,kai tokios nemoksos pasidarbuoja
O su geliniu lakavimu tikrai principas kitoks,maziau dildinimo, teisingiau jo kaip ir is vis ner, ciut ciut pasiausiamas nagas, su svelnia dilde
Ka cia zinosi pas kokia meistre pakliusi. Drauge darydavosi nagus pas ta pacia panele ir neturejo tokiu bedu tai ir maniau, kad cia mano problema .
Aciu uz atsakyma.
Aciu uz atsakyma.
Merginos patarkit. koks juodas lakas jums pats geriausias?
QUOTE(vida123456 @ 2015 04 29, 16:53)
Lyg ir Senses 900.
Papildyta:
QUOTE(Magrėtė @ 2015 04 29, 19:25)
Grįžtu ir aš su uogom. Jau lakuoju ne tik sau. Vis dar nemoku gražiai odelių apdirbti. Karpyti prisibijau dar. Lakuota su HG Red Roses 2 sluoksniai.
Dar nelabai moku nagų fotkint... O tai taip svarbu!
Dar nelabai moku nagų fotkint... O tai taip svarbu!
Nesimato foto
Būtybė magrėtė, gražūs darbeliai ir labai tvarkingi
O aš gyvenime nebūčiau patikėjusi, kad pirksiu perfect nails laką, bet pamačiau ant kolegės nagų tą spalvą ir tą pačią dieną nulėkiau nusipirkti man ji fantastiška, toks kreminis persikėlis Numeris 10.2, atrodo. Pardavėja nuplėšė spalvos numeriuką. Lakuojant pakankamai kaprizinga, nes kiek tįsta, bet 2 sluoksnių jau užtenka, nors čia dėti 3.
P.s. neturėjau odelėms aliejuko, tai atleiskit už nelabai tvarkingą vaizdą...
Papildyta:
Tikrai nuostabus kinetics juodas... Kaip ir visos kinetico spalvos - puikiai pigmentuota, konsistencija nuostabi, lakuojasi lengvai, užtenka 2 sl.
O aš gyvenime nebūčiau patikėjusi, kad pirksiu perfect nails laką, bet pamačiau ant kolegės nagų tą spalvą ir tą pačią dieną nulėkiau nusipirkti man ji fantastiška, toks kreminis persikėlis Numeris 10.2, atrodo. Pardavėja nuplėšė spalvos numeriuką. Lakuojant pakankamai kaprizinga, nes kiek tįsta, bet 2 sluoksnių jau užtenka, nors čia dėti 3.
P.s. neturėjau odelėms aliejuko, tai atleiskit už nelabai tvarkingą vaizdą...
Papildyta:
QUOTE(vida123456 @ 2015 04 29, 16:53)
Tikrai nuostabus kinetics juodas... Kaip ir visos kinetico spalvos - puikiai pigmentuota, konsistencija nuostabi, lakuojasi lengvai, užtenka 2 sl.
[/quote]
Dekui uz atsakyma
Papildyta:
[quote=Adera777,2015 04 30, 09:05]
Lyg ir Senses 900.
Papildyta:
Dekui uz informacija
[/quote]
Dekui uz atsakyma
Papildyta:
[quote=Adera777,2015 04 30, 09:05]
Lyg ir Senses 900.