QUOTE(pliudmila @ 2015 04 20, 22:14)
Merginos,gal žinot kur galima įsigyti nauju teptuku(tokiu kaip bonkutei) HG ?Jau nežinau kelintas sukietėja,pas mane namuose labai karsta,betepant kietėja.O gal kuri turi gera teptuka perleist?
Tai į acetoną įkiškite, suminkštės
O tepimui galima ir nupirkti tą teptuką, bet ir juos reikia plauti.
Papildyta:
QUOTE(freimule @ 2015 04 17, 11:24)
Pirmasis labai
Papildyta:
QUOTE(laurriux84 @ 2015 04 19, 01:09)
Sveikutės, mamytės. Jungiuosi į Jūsų būry. Nusprendžiau pradėti pati lakuotis namuose. Neapsisprendžiu kokios firmos produktus naudoti Ba-ha arba Ezflow. Ką patartumėte? Beje gal yra merginų užsisakančių iš Beautywest.com? Ačiū.
Trumpai, norint kokybės, pagrindines priemones pirktis gelish harmony.
Lakai: man IBD nepatinka (yra, sako, gerų spalvų, kurios lengvai tepasi, nereikia daug sluoksnių, bet aš nebevargsiu); Gelish - geras kainos/kokybės santykis. Shellac - brangu, bet gerai. Čia iš mano bandytų. Tiesa, lakuojuosi tik pati sau, laiko gaišti nemėgstu, o kokybės, tolygaus padengimo norisi. Tai rekomendacijos tikrai neskirtos tiems,kas lakuos kitiems,bei turi laiko žaidimams, greičiau - skubančioms, bet kokybę mėgstančiom
QUOTE(pavasarine90 @ 2015 04 20, 09:07)
visi darbeliai be galo fantastiski gaivaus oro gusis siame forume.....
Vaje kaip ačiū
QUOTE(pliudmila @ 2015 04 20, 22:14)
Merginos,gal žinot kur galima įsigyti nauju teptuku(tokiu kaip bonkutei) HG ?Jau nežinau kelintas sukietėja,pas mane namuose labai karsta,betepant kietėja.O gal kuri turi gera teptuka perleist?
Ant saulės nelaikykit ir nesukietės... O šiaip tai acetone tikrai pamirkykit ir su kokia adata išvalykit atsargiai sukietėjusį topą.
QUOTE(pukepuke @ 2015 04 21, 00:17)
Pirmasis labai
Papildyta:
Trumpai, norint kokybės, pagrindines priemones pirktis gelish harmony.
Lakai: man IBD nepatinka (yra, sako, gerų spalvų, kurios lengvai tepasi, nereikia daug sluoksnių, bet aš nebevargsiu); Gelish - geras kainos/kokybės santykis. Shellac - brangu, bet gerai. Čia iš mano bandytų. Tiesa, lakuojuosi tik pati sau, laiko gaišti nemėgstu, o kokybės, tolygaus padengimo norisi. Tai rekomendacijos tikrai neskirtos tiems,kas lakuos kitiems,bei turi laiko žaidimams, greičiau - skubančioms, bet kokybę mėgstančiom
Aš ibd irgi po truputį išpardavinėju, kam vargti, jei galima nevargti... Man dar labai patinka artistic, bet turi ir kaprizingų spalvų... Užtat kaip dengia ir CNI tobulai dengia, bet ne visada gerai nešiojasi, turbūt reikalinga būtent jų bazė...ir brangūs...
Sveikos!
Pagaliau įsigijau gelinio lakavimo rinkinį, kadangi ketinu lakuoti tik sau ir draugėms, pirkau patį paprasčiausią ir pigiausią variantą - Perfect Nails (dar "Pelenėj" gerą akciją užgaudžiau, tai išvis pigiai atsiėjo). Į jokius kursus kol kas nėjau, o pasibandžiau pagal forume esančią informaciją ir youtube filmukus pasidaryti:
Aišku, prie odelių dar kol kas labai sunku lakuoti, o ir šiaip pirmas dienas vis galvojau, kad gal kažką ne taip padariau (visgi pirmas bandymas) ir laukiau, kol ims luptis, bet jau antra savaitė ir dar laikosi, tik jau nuauginėja po truputį Bet ką pastebėjau lakuodama - prireikė trijų sluoksnių spalvos (nors šiaip lakas tikrai tamsus) ir net po tų trijų nagus pakėlus prieš saulę, jie šiek tiek šviečiasi. Kaži, ar čia lako bėda, ar per plonai lakavau (nes visose pamokėlėse akcentuojama, kad plonai tepti)?
Ir dar, tos kurios ėjote į kursus, kur parekomenduotumėte?
Pagaliau įsigijau gelinio lakavimo rinkinį, kadangi ketinu lakuoti tik sau ir draugėms, pirkau patį paprasčiausią ir pigiausią variantą - Perfect Nails (dar "Pelenėj" gerą akciją užgaudžiau, tai išvis pigiai atsiėjo). Į jokius kursus kol kas nėjau, o pasibandžiau pagal forume esančią informaciją ir youtube filmukus pasidaryti:
Aišku, prie odelių dar kol kas labai sunku lakuoti, o ir šiaip pirmas dienas vis galvojau, kad gal kažką ne taip padariau (visgi pirmas bandymas) ir laukiau, kol ims luptis, bet jau antra savaitė ir dar laikosi, tik jau nuauginėja po truputį Bet ką pastebėjau lakuodama - prireikė trijų sluoksnių spalvos (nors šiaip lakas tikrai tamsus) ir net po tų trijų nagus pakėlus prieš saulę, jie šiek tiek šviečiasi. Kaži, ar čia lako bėda, ar per plonai lakavau (nes visose pamokėlėse akcentuojama, kad plonai tepti)?
Ir dar, tos kurios ėjote į kursus, kur parekomenduotumėte?
Sveiki,
labaio keistai mazos kainos, kaip jus galvojate, ar cia galetu buti neoriginalios tiesiog Harmony Gelish priemonės? http://baltasypsena....u-lakas/page-2/
labaio keistai mazos kainos, kaip jus galvojate, ar cia galetu buti neoriginalios tiesiog Harmony Gelish priemonės? http://baltasypsena....u-lakas/page-2/
QUOTE(TerraIncognita @ 2015 04 21, 15:06)
Sveiki,
Dėl originalumo lyg abejonių nėra pagal vaizdą. Atrodo kaip siųsti iš JAV, bet gal kokas lievas tinklalapis, kur sumoki ir nei prekių, nei pinigų? Nžn, kainos per geros.
QUOTE(smailaskampas @ 2015 04 21, 13:44)
Sveikos!
Pagaliau įsigijau gelinio lakavimo rinkinį...
... prireikė trijų sluoksnių spalvos (nors šiaip lakas tikrai tamsus) ir net po tų trijų nagus pakėlus prieš saulę, jie šiek tiek šviečiasi. Kaži, ar čia lako bėda, ar per plonai lakavau
Pagaliau įsigijau gelinio lakavimo rinkinį...
... prireikė trijų sluoksnių spalvos (nors šiaip lakas tikrai tamsus) ir net po tų trijų nagus pakėlus prieš saulę, jie šiek tiek šviečiasi. Kaži, ar čia lako bėda, ar per plonai lakavau
visiskai normalu tepti 3 sl, daugelis spalvu tiek reikalauja, jau super duper geros pigmentacijos lakas kai buna, na tai tada 2 sl
QUOTE(TerraIncognita @ 2015 04 21, 15:06)
itartinai per mazos kainos, ir nuotraukos paimtos is isnerneto, kasko nepatikimai atrodo
Sveikos Aš irgi retas svečias čia
freimule, labai gražūs darbai Labai labai
O aš rekomenduoju ProGel lakus! Ir tikrai nesutinku, kad tik Harmony pats kokybiškiausias ProGel'io nekeisčiau į nieką. Turiu keletą Ba-Ha lakų, tai prasikeikiu kai reikia juos nutirpdyti
Kas dėl teptuko kietėjimo, man taipat kietėja, tad tenka dažnai į acetoną mirkyti ir valyti teptuką.
Atnešiau ir aš savuosius kelis.
Spalvos: Ba-ha Marvelous white gel, ir Ba-ha Black.
ProGel Peachy Nude ir Ba-ha Marvelous White.
Čia taipat Ba-ha Romance Red. Bet esu nepatenkinta nykščiais ir nežinau kaip išspresti tokią bėdą, kai klientės nagai auga "į viršų"
freimule, labai gražūs darbai Labai labai
QUOTE(laurriux84 @ 2015 04 19, 00:09)
Sveikutės, mamytės. Jungiuosi į Jūsų būry. Nusprendžiau pradėti pati lakuotis namuose. Neapsisprendžiu kokios firmos produktus naudoti Ba-ha arba Ezflow. Ką patartumėte? Beje gal yra merginų užsisakančių iš Beautywest.com? Ačiū.
O aš rekomenduoju ProGel lakus! Ir tikrai nesutinku, kad tik Harmony pats kokybiškiausias ProGel'io nekeisčiau į nieką. Turiu keletą Ba-Ha lakų, tai prasikeikiu kai reikia juos nutirpdyti
Kas dėl teptuko kietėjimo, man taipat kietėja, tad tenka dažnai į acetoną mirkyti ir valyti teptuką.
Atnešiau ir aš savuosius kelis.
Spalvos: Ba-ha Marvelous white gel, ir Ba-ha Black.
ProGel Peachy Nude ir Ba-ha Marvelous White.
Čia taipat Ba-ha Romance Red. Bet esu nepatenkinta nykščiais ir nežinau kaip išspresti tokią bėdą, kai klientės nagai auga "į viršų"
QUOTE(Būtybė* @ 2015 04 24, 07:05)
Grazu, matosi, kad ideta daug darbo. Nykscius galima islyginti strukturiniu geliu.
QUOTE(Murka* @ 2015 04 24, 09:39)
Merginos, o ar yra dar kokiu graziu NUDE geliniu laku be IBD Indie Oasis arba HG Need a tan.. taip patinka man nude nagai, bet taiip jau nera pasirinkimo sios spalvos..
kad butu kazkas panasaus vat I tokia spalvyte nu nieko nerandu...
kad butu kazkas panasaus vat I tokia spalvyte nu nieko nerandu...
CND shellac paziurekit arba Indigo - dabar tiek nude spalvu pilna, kad sunku issirinkt...
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2015 04 24, 11:52)
Grazu, matosi, kad ideta daug darbo. Nykscius galima islyginti strukturiniu geliu.
QUOTE(Būtybė* @ 2015 04 24, 08:05)
Gražu
O gi kas sakė, kad pats kokybiškiausias? Shellac pvz geresnis, nes tolygiai dengiasi ir dviejų sluoksnių per akis. Bet gelish geras, ko nepasakyčiau apie IBD. O progel nebandžius, reiks išbandyti gal. Geresni nei IBD? Tada tikrai šaunu būtu, pigesni net už IBD, nekalbant apie gelish o juolab shellacus. O ir pažiūrėjus nagavitoj, pigiausi, o jei dar ir kokybiškiausi, tai kam mokėti daugiau