Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,

QUOTE(Jorinte @ 2015 04 03, 15:45)
kokios firmos jusu turima kosmetika?

Turiu nusipirkus VioNail firmos per beta.lt akciją, ten buvo mėginukai ir jie dabar baigiasi, tad dairausi kažko geresnės kokybės ir už priimtina kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2015 04 07, 08:22)
Turiu nusipirkus VioNail firmos per beta.lt akciją, ten buvo mėginukai ir jie dabar baigiasi, tad dairausi kažko geresnės kokybės ir už priimtina kaina  4u.gif

geriau maziau spalvu bet geresni lakai.... IBD, perfect nails, trugel, progel...
Atsakyti
Sveiki, nusipirkau sau visą rinkinuką, tiesiog nebelabai su mažu vaiku išdega išeiti dažnai pasigražinti nagučiųsmile.gif na, bet ne esmėsmile.gif Ar galite man pasakyti kaip vadinasi tas daiktas, kai truputi lako patenka ant nago odeles ir ją reikia nuvalyti su tokiu teptuku? kazkokis skystis?smile.gif kaip trintukas istaisyt tiems visokiems ranku sudrebejimams:)smile.gifAČIŪsmile.gif
Papildyta:
taip pat rekomenduokite nagu odeliu znyples ne per brangiausias:)
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti ar naudojat kietaji geli ? Ta prasme geliniui lakavimui, kad nagus sustiprint ar populiarus jis?ir ar tikrai naudingas?
Atsakyti
QUOTE(orin @ 2015 04 09, 13:49)
Sveikos, norejau paklausti ar naudojat kietaji geli ? Ta prasme geliniui lakavimui, kad nagus sustiprint ar populiarus jis?ir ar tikrai naudingas?

Kietasis gelis skirtas priauginimams ne lakavimui
Atsakyti
merginos, ka daryti... baigiau kursus manikiurinnkes, po 2 meesio darbo gavau alergija nuo cheminiu medziagu, gal galit patarti ka daryti? ar cia jau viskas, reikia mest si darba?aciu
Atsakyti
QUOTE(jolanta730 @ 2015 04 12, 16:22)
merginos, ka daryti... baigiau kursus manikiurinnkes, po 2 meesio darbo gavau alergija nuo cheminiu medziagu, gal galit patarti ka daryti? ar cia jau viskas, reikia mest si darba?aciu

kokias priemones naudojate? ir kaip pasireiskia alergija?
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2015 04 12, 18:14)
kokias priemones naudojate? ir kaip pasireiskia alergija?

baigiau kursus, dirbau su senses priauginejau nagus, ilgalaikiui nauduoju harmony gelish, dirbau be pirstiniu iskart isbere rankas mazom spuogelem, pradejau dirbti su pirstinem ir viskas perejo i veida, dabar veidas isbertas mazom spuogom, buvau santariskese dare tirimus, pasake kad esu alergiska acrilatams visiems, sad.gif((((( bet kad daryti jeigu tiek pinigu ikysau i visas priemones, nenorisi mesti darbo sad.gif(((((
Papildyta:
gal kuri nors susidure su tokia problema ir gal yra kokia nors iseitis????? sad.gif(((((((
Atsakyti
QUOTE(jolanta730 @ 2015 04 12, 18:15)
baigiau kursus, dirbau su senses priauginejau nagus, ilgalaikiui nauduoju harmony gelish, dirbau be pirstiniu iskart isbere rankas mazom spuogelem, pradejau dirbti su pirstinem ir viskas perejo i veida, dabar veidas isbertas mazom spuogom, buvau santariskese dare tirimus, pasake kad esu alergiska acrilatams visiems, sad.gif((((( bet kad daryti jeigu tiek pinigu ikysau i visas priemones, nenorisi mesti darbo sad.gif(((((
Papildyta:
gal kuri nors susidure su tokia problema ir gal yra kokia nors iseitis????? sad.gif(((((((

na turbut jums rimciau. man bere pavieniais spuogais rankas ir veida nuo gelio dulkiu tai nusipirkus promed sutinkeja dulkems problema issisprende. o jus bandykit kaukes det, apsauginius akinius kad kuo daugiau apsaugot oda
Atsakyti
Sveikos norėčiau Jūsų nuomonės ir konsultacijos ar galit kas pakomentuot HG MY CARRIAGE AWAITS spalvyte, gal kad naudojat ir galit pasakyt kaip ji, kaprizinga ar ne?
ir dar noriu tokios nei kakavines nei rudos tamsiai na bet į kakavinumą, gal galit ką parekomenduot? ir pskutinis noras kažką tokio kaip Harmony Gelish - Princess Tiara na ji man tobula žiūrint per monitorių na tokios kaip noriu, bet paskaičius atsiliepimus supratau kad ji kaprizinga? gal yra koks atitikmuo kokios kitos firmos, labai noriu atsinaujinti bet noriu jei kas turit kažką komentarų.
Atsakyti
QUOTE(Leja_ @ 2015 04 12, 23:38)
ir pskutinis noras kažką tokio kaip Harmony Gelish - Princess Tiara

Ibd my babe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja_ @ 2015 04 13, 00:38)
Sveikos . .
noras kažką tokio kaip Harmony Gelish - Princess Tiara

O ne si keircia stipsiai spalva nesiojant?
Atsakyti