Sveikos, merginos gal galit parekomenduot baklažano spalvos su žerėjimu kokia spalvyte na kad nebūtų kaprizinga, būčiau dėkinga.
QUOTE(Leja_ @ 2015 01 31, 21:41)
Sveikos, merginos gal galit parekomenduot baklažano spalvos su žerėjimu kokia spalvyte na kad nebūtų kaprizinga, būčiau dėkinga.
IBD purple paradise, jei ant juodos lakuojant dar tamsesne grazi gaunasi
QUOTE(pavasarine90 @ 2015 01 29, 10:11)
Ir as imesiu saviskiu darbeliu prie to pacio
HG sheek white. o pagrindui little princess+ mouvelous dahling
Hg pilka spalvyte, tikslaii dabar nepamneu pavadinimo. L:) piesta su pn pigmentiniais daziukais.
HG sheek white. o pagrindui little princess+ mouvelous dahling
Hg pilka spalvyte, tikslaii dabar nepamneu pavadinimo. L:) piesta su pn pigmentiniais daziukais.
Vau! Prancuzas 10 balu:) NU tobulai tobulas
Su pilka spalva man asmeniskai prancuzas nelabai, bet daile grazi, o spalva, skonio reikalas, tad visumoje, tikrai super SUUUUPER!
QUOTE(Kutuliukass @ 2015 02 03, 10:06)
IBD purple paradise, jei ant juodos lakuojant dar tamsesne grazi gaunasi
Labai ačiū, pagoglinus spalvyte labai patiko, tad jau užsisakiau ir laukiu atsiunčiant, dar karta ačiū
QUOTE(Būtybė* @ 2015 02 04, 22:53)
Vau! Prancuzas 10 balu:) NU tobulai tobulas
Su pilka spalva man asmeniskai prancuzas nelabai, bet daile grazi, o spalva, skonio reikalas, tad visumoje, tikrai super SUUUUPER!
Aciukas...
Keli mano paskutinieji.
Cristina Nude (1668) spalvyte 3 sluoksniai ir 1 BaHa UV marvelous colorgel sluoksnis.
Pora nagučių trumpesni, bet nebenorėjau sulyginti ir kitų iki jų trumpumo, nes praktiškai iki gyvnagio nulūžę ten jai buvo... Tai nevienodi.
3 sl. ProGel Pirouette ir bandymas piešti nėrinukus
Progel Creamy Nude pagrindui, Progel Mango Tango 2sl ir balta BaHa UV Marvelous colorgel 1sl.
Klientės nageidavimai nuo A iki Z.
Cristina Nude (1668) spalvyte 3 sluoksniai ir 1 BaHa UV marvelous colorgel sluoksnis.
Pora nagučių trumpesni, bet nebenorėjau sulyginti ir kitų iki jų trumpumo, nes praktiškai iki gyvnagio nulūžę ten jai buvo... Tai nevienodi.
3 sl. ProGel Pirouette ir bandymas piešti nėrinukus
Progel Creamy Nude pagrindui, Progel Mango Tango 2sl ir balta BaHa UV Marvelous colorgel 1sl.
Klientės nageidavimai nuo A iki Z.
QUOTE(Būtybė* @ 2015 02 05, 07:59)
Keli mano paskutinieji.
Labai gražus darbas, švarus, toks nugludintas Spalvos gražios
kaip daromas butent toks lakavimas?kokia spalva eina pirma?
QUOTE(*Mila* @ 2015 02 05, 09:05)
Labai gražus darbas, švarus, toks nugludintas Spalvos gražios
Ačiū
QUOTE(lauron @ 2015 02 05, 09:22)
kaip daromas butent toks lakavimas?kokia spalva eina pirma?
Pirmiausia Nude, ant viršaus balta, kadangi pigmentuota labai tai dengiasi plonai ir ryškiai. Užlakavus topą skirtumo nesimato.
QUOTE(astela99 @ 2015 02 05, 11:10)
Graži spalva
QUOTE(Būtybė* @ 2015 02 05, 07:59)
Keli mano paskutinieji.
Man irgi graziauias pirma sdarbelis. nuostabus rezgu minti ir as bandyti toki lakavima
Aha, spalvyte lb super... tvartkingas darbelis:)
gražu, tvarkinga
man visuomet patiko baklažano ir aukso spalvyčių deriniai