Laba, ar progel lakai kokybiski ? Aciu
QUOTE(pukepuke @ 2014 12 30, 21:34)
Metginos, o kokius štampukus naudojate? Nupirkau konad rinkinuką su palčiu štampu, kažkaip nepatogu, nesuprantu, kam jis toks didelis
Štampukų niekas nenaudoja, aiškumėlis
QUOTE(pukepuke @ 2015 01 04, 19:08)
Štampukų niekas nenaudoja, aiškumėlis
As is moyou london naudoju. Apvalus dvieju galu. Vienam mazas,kitame didelis. Lb patogus
QUOTE(gintaregabija @ 2015 01 04, 17:46)
Laba, ar progel lakai kokybiski ? Aciu
kokybiški.
бесплатный хостинг картинок
Papildyta:
QUOTE(pavasarine90 @ 2015 01 04, 20:11)
As is moyou london naudoju. Apvalus dvieju galu. Vienam mazas,kitame didelis. Lb patogus
Ačiū, aš susinervinau ir užsakiau dar konad, bet tą apvalų, nedidelį. Rašo kažkoks naujas
QUOTE(rytorasa @ 2015 01 04, 19:30)
kokybiški.
Aciu o jie draugauja su IBD pagrindais ? Kolkas su kitos firmos nebandziau lakuoti
QUOTE(pukepuke @ 2015 01 04, 19:43)
бесплатный хостинг картинок
Papildyta:
Ačiū, aš susinervinau ir užsakiau dar konad, bet tą apvalų, nedidelį. Rašo kažkoks naujas
Lyg tai matosi, jei gerai iziuriu siek tiek nekruopstumo prie odeliu ir rodomojo ir vidurinio pirsto vienas sonas kazkaip uzapvalinti pagalmazyli ir bevardi o kas liecia stampuoklius, tai tas, kur didelis patogus tik su XL plokstelemis dedant stampa ant itin ilgu nagu ant normaliu zymiai patogiau naudoti mazesni
Na ir mano paskutinis darbelis. Lechat MOOD termo gelis +auksine folija ir deimancoiukas
Merginos, ar BRIOCHE LED Gel & Gelish Nail Polish Lamp 12 w verta dėmesio ? Galvoju užsisakinėti
http://www.amazon.co...008FX0QIA?psc=1
http://www.amazon.co...008FX0QIA?psc=1
QUOTE(pavasarine90 @ 2015 01 05, 08:37)
Lyg tai matosi, jei gerai iziuriu siek tiek nekruopstumo prie odeliu ir rodomojo ir vidurinio pirsto vienas sonas kazkaip uzapvalinti pagalmazyli ir bevardi o kas liecia stampuoklius, tai tas, kur didelis patogus tik su XL plokstelemis dedant stampa ant itin ilgu nagu ant normaliu zymiai patogiau naudoti mazesni
Nepamirštam, kad nuotrauka išdidinta Ir mano patirtis - tik sau- pusmetis
Forma paapvalnta nes nagal kapitaliai nulūžo
Dėl štampuko, aišku, laukiu atkeliaujančio mažesnio. Gaila, anksčiau nepaklausiau
QUOTE(pukepuke @ 2015 01 05, 21:25)
Nepamirštam, kad nuotrauka išdidinta Ir mano patirtis - tik sau- pusmetis
Dėl štampuko, aišku, laukiu atkeliaujančio mažesnio. Gaila, anksčiau nepaklausiau
Nu netokia jau ir isdidinta cia sveika kritika, zinokit reikia ja priimti aisku, sau sunkiau juk nusilakuoti, nei, kad kitam o su laiku tik tobulesit
pavasarine90, kuo dailę piešėte? Išskyrus emi,kuom dar galima padaryti tą iškilųjį raštą?