Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,

Laba, ar progel lakai kokybiski ? smile.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 12 30, 21:34)
Metginos, o kokius štampukus naudojate? Nupirkau konad rinkinuką su palčiu štampu, kažkaip nepatogu, nesuprantu, kam jis toks didelis doh.gif

Štampukų niekas nenaudoja, aiškumėlis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2015 01 04, 19:08)
Štampukų niekas nenaudoja, aiškumėlis  lotuliukas.gif

As is moyou london naudoju. Apvalus dvieju galu. Vienam mazas,kitame didelis. Lb patogus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaregabija @ 2015 01 04, 17:46)
Laba, ar progel lakai kokybiski ? smile.gif Aciu

kokybiški.
Atsakyti
user posted image
бесплатный хостинг картинок

Papildyta:
QUOTE(pavasarine90 @ 2015 01 04, 20:11)
As is moyou london naudoju. Apvalus dvieju galu. Vienam mazas,kitame didelis. Lb patogus  ax.gif

Ačiū, aš susinervinau ir užsakiau dar konad, bet tą apvalų, nedidelį. Rašo kažkoks naujas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2015 01 04, 19:30)
kokybiški.

Aciu o jie draugauja su IBD pagrindais ? smile.gif Kolkas su kitos firmos nebandziau lakuoti
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2015 01 04, 19:43)
user posted image
бесплатный хостинг картинок

Papildyta:
Ačiū, aš susinervinau ir užsakiau dar konad, bet tą apvalų, nedidelį. Rašo kažkoks naujas g.gif

Lyg tai matosi, jei gerai iziuriu siek tiek nekruopstumo prie odeliu smile.gif ir rodomojo ir vidurinio pirsto vienas sonas kazkaip uzapvalinti pagalmazyli ir bevardi smile.gif o kas liecia stampuoklius, tai tas, kur didelis patogus tik su XL plokstelemis dedant stampa ant itin ilgu nagu smile.gif ant normaliu zymiai patogiau naudoti mazesni smile.gif
Na ir mano paskutinis darbelis. Lechat MOOD termo gelis +auksine folija ir deimancoiukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, ar BRIOCHE LED Gel & Gelish Nail Polish Lamp 12 w verta dėmesio ? Galvoju užsisakinėti g.gif
http://www.amazon.co...008FX0QIA?psc=1
Atsakyti
QUOTE(pavasarine90 @ 2015 01 05, 08:37)
Lyg tai matosi, jei gerai iziuriu siek tiek nekruopstumo prie odeliu smile.gif ir rodomojo ir vidurinio pirsto vienas sonas kazkaip uzapvalinti pagalmazyli ir bevardi smile.gif o kas liecia stampuoklius, tai tas, kur didelis patogus tik su XL plokstelemis dedant stampa ant itin ilgu nagu smile.gif ant normaliu zymiai patogiau naudoti mazesni smile.gif

4u.gif Nepamirštam, kad nuotrauka išdidinta mirksiukas.gif Ir mano patirtis - tik sau- pusmetis biggrin.gif
Forma paapvalnta nes nagal kapitaliai nulūžo ax.gif

Dėl štampuko, aišku, laukiu atkeliaujančio mažesnio. Gaila, anksčiau nepaklausiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 05 sausio 2015 - 21:25
QUOTE(pukepuke @ 2015 01 05, 21:25)
4u.gif  Nepamirštam, kad nuotrauka išdidinta mirksiukas.gif Ir mano patirtis - tik sau- pusmetis biggrin.gif
Forma paapvalnta nes nagal kapitaliai nulūžo ax.gif

Dėl štampuko, aišku, laukiu atkeliaujančio mažesnio. Gaila, anksčiau nepaklausiau cool.gif

Nu netokia jau ir isdidinta biggrin.gif cia sveika kritika, zinokit smile.gif reikia ja priimti biggrin.gif aisku, sau sunkiau juk nusilakuoti, nei, kad kitam smile.gif o su laiku tik tobulesit smile.gif
Atsakyti
pavasarine90, kuo dailę piešėte? Išskyrus emi,kuom dar galima padaryti tą iškilųjį raštą?
Atsakyti
user posted image
IBD SMOKIE PLUMP IR VANDENS LIPDUKAS
Atsakyti