QUOTE(Karolina93 @ 2015 01 04, 00:48)
Sveikos. Ar tema vis dar gyva? Noreciau prisijunkti. Dukryte gimusi Spalio 28 diena 2014 m.
Labas,
Beveik visos persikele i FB. Bet, manau, galima butu atgaivinti sia tema...
Jusu dukryte gimusi ta pacia diena kaip ir mano. Koks vardas? Labai butu idomu palyginti, ka jau moka daryti? Ar juokiasi balsu? Ar ima zaisliukus?
man ir labai gaila temutes, reiktu ja kazkaip atgaivinti, tik kad vis to laiko pritruksta
Sveikos mamytės.
Norėčiau ir aš prisijungti prie temos. Mano sūnelis gimė 2014 m spalio 23, vardas Simas.
Norėčiau ir aš prisijungti prie temos. Mano sūnelis gimė 2014 m spalio 23, vardas Simas.
QUOTE(saule2015 @ 2015 01 07, 06:54)
Sveikos mamytės.
Sveika.
Papildyta:
QUOTE(Jizo @ 2015 01 06, 23:57)
man ir labai gaila temutes, reiktu ja kazkaip atgaivinti, tik kad vis to laiko pritruksta
Ir as ne kasdien prisijungiu, bet tikiuosi, kad kai leliukai pauges bus siek tiek laiko ir mamoms daugiau.
QUOTE(Kribuk @ 2015 01 07, 08:40)
Ir as ne kasdien prisijungiu, bet tikiuosi, kad kai leliukai pauges bus siek tiek laiko ir mamoms daugiau.
O man atrodo kai paūgės kaip tik laiko sumažės maniškė pavalgo ir miega daugiausiai...o kai paaugs tikrai tiek nebemiegos
QUOTE(Stikline @ 2015 01 07, 09:07)
O man atrodo kai paūgės kaip tik laiko sumažės maniškė pavalgo ir miega daugiausiai...o kai paaugs tikrai tiek nebemiegos
Na va, o mano diena mazai miega, tiksliau po trumpai. Galvoju, kai paaugs, daugiau zais, tures daugiau veiklos.
Aš irgi tikiuosi, kad mažiukui paaugus turėsiu daugiau laiko. Nes dabar visą dieną ant rankų, prastai miega, pilvukas vis neduoda ramybės. Aišku, po to pradės dantukai dygti, bet galvoju gal labiau domėsis aplinka, pradės po truputį žaisti, gal bus lengviau. Ir aš gal išmoksiu greičiau suprasti leliaus poreikius, nes dabar kartais sunku suprasti, kodėl verkia - atrodo ir sausas, ir pamiegojęs, pavalgęs, nešiojamas ant rankų, bet vis tiek zyzia nepatenkintas.
Gal kuri nors iš jūsų naudoja gimnastikos kamuolį? Mąstau, ar verta įsigyti. Ar naudinga būtų raminti vaikelį atsisėdus ant jo ir spiruokliuojant? O vėliau galima būtų mankštintis kaip pvz čia mankšta su kūdikiu
Gal kuri nors iš jūsų naudoja gimnastikos kamuolį? Mąstau, ar verta įsigyti. Ar naudinga būtų raminti vaikelį atsisėdus ant jo ir spiruokliuojant? O vėliau galima būtų mankštintis kaip pvz čia mankšta su kūdikiu
QUOTE(Kribuk @ 2015 01 06, 20:27)
Labai butu idomu palyginti, ka jau moka daryti? Ar juokiasi balsu? Ar ima zaisliukus?
Bandysiu aš atsakyti, nes mano lelius gimė irgi panašiai, spalio 23 d.
Kol kas sūnelis balsu nesijuokia, tik šypsosi. Bet šypsosi daugiausia rytais, kai būna geros nuotaikos, vakare beveik niekada. Šneka, guguoja vis daugiau, mėgstamiausi garsai "aaaaguuu" ir "ooouuuu". Jau gerai laiko galvytę, ant pilvo žiauriai nemėgsta būti, bet vis tiek stengiuosi dėti bent trupam, kad stiprėtų raumenukai. Barškučių pats neima, tik kai įdedu į rankytę būna pakrato biškį ir pameta, arba į burną bando kišti. Bet žaisliukais domisi po truputėlį, ypač ryškiais ir dideliais. Ir aišku mane patinka stebėti kai būna gultuke, apskritai jam reikia kuo daugiau veiksmo aplinkui, kalbinimo, tada būna ramesnis.
as gimnastikos kamuoliu labai patenkinta, pratimus darom jau dabar. Ne karve kainuoja - butinai pirkit
QUOTE(saule2015 @ 2015 01 08, 07:32)
Bandysiu aš atsakyti, nes mano lelius gimė irgi panašiai, spalio 23 d.
Kol kas sūnelis balsu nesijuokia, tik šypsosi. Bet šypsosi daugiausia rytais, kai būna geros nuotaikos, vakare beveik niekada. Šneka, guguoja vis daugiau, mėgstamiausi garsai "aaaaguuu" ir "ooouuuu". Jau gerai laiko galvytę, ant pilvo žiauriai nemėgsta būti, bet vis tiek stengiuosi dėti bent trupam, kad stiprėtų raumenukai. Barškučių pats neima, tik kai įdedu į rankytę būna pakrato biškį ir pameta, arba į burną bando kišti. Bet žaisliukais domisi po truputėlį, ypač ryškiais ir dideliais. Ir aišku mane patinka stebėti kai būna gultuke, apskritai jam reikia kuo daugiau veiksmo aplinkui, kalbinimo, tada būna ramesnis.
Na va, manoji irgi viska labai panasiai daro, balsu buvo susijuokusi tik kelis kartus, o siaip tik sypsosi arba pakrykstauja kartais. Pagrindinis jos zodis "agu". Barskuciu pati irgi neima, nebent idedu pati, tai laiko.
Kiek kartu valgote ir po kiek?
QUOTE(saule2015 @ 2015 01 07, 07:54)
Sveikos mamytės.
kaip smagu kad vis dar naujokiu atsiranda Sveika , grazus vardukas :wub
QUOTE(Stikline @ 2015 01 07, 10:07)
O man atrodo kai paūgės kaip tik laiko sumažės D maniškė pavalgo ir miega daugiausiai...o kai paaugs tikrai tiek nebemiegos
man tai jeigu scenarijus kartosis, tai laiko bus daugiau, nes dabar arba bunam lauke, arba vaikas ant ranku, namie ji istisai ant ranku, padeti galiu vos kelioms minutems, bet per jas randu ka greit greit pasidaryti o veliau, kai jau pradeda sedeti, ropoti, jau daugiau uzsiima , domisi pasauliu, tai rankos truputi laisvesnes lieka
QUOTE(saule2015 @ 2015 01 08, 08:12)
Aš irgi tikiuosi, kad mažiukui paaugus turėsiu daugiau laiko. Nes dabar visą dieną ant rankų, prastai miega, pilvukas vis neduoda ramybės. Aišku, po to pradės dantukai dygti, bet galvoju gal labiau domėsis aplinka, pradės po truputį žaisti, gal bus lengviau. Ir aš gal išmoksiu greičiau suprasti leliaus poreikius, nes dabar kartais sunku suprasti, kodėl verkia - atrodo ir sausas, ir pamiegojęs, pavalgęs, nešiojamas ant rankų, bet vis tiek zyzia nepatenkintas.
man kamuolys reikalingas, jei labai isiverkia, buna kad uzisterikuoja valgydama, tai tik kamuolys isgelbeja, patinka jai kai sedziu ir ant jo ritmiskai spiruokliuoju, o ir ant pilvuko ji tik ant kamuolio nepykdama buna