Įkraunama...
Įkraunama...

♥ 2014 Spalio stebukliukai ♥

Sveikos.
o jusu vaikiukai sau veidelio nesudrasko rankytem. As vis bandau be pirstiniciu mazyle palikti, bet ji iskart sau veideli sudrasko, tai tenka vel pirstines dedi.
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2014 12 08, 00:13)
  oi pas mus nesibaigiantis ligų maratonas  tongue.gifačiai vis temperatūra iki 39 pakildavo dėl gerklės... Dabar didžioji po vėjaraupių net į darželį dar neišėjo, o gerklė baisi  :nors imk ir gun_bandana.gif  gal iki švenčių pasveiksim, tikiuosi

laikykites 4u.gif
man irgi siandien tempa uzkilo, nesuprantu kol kas , kodel g.gif skauda nugara ir ciurnu sanarius, kas cia per biesas gali buti g.gif

QUOTE(ausryte.b @ 2014 12 08, 01:32)
Kaip užmigdyt vaiką!!!!  neverkia, bet tampi si tikrąja to žodžio prasme soskę tai ima, tai spjauna.. Kai išspjauna vėl kažko ieško ir tiek nervinas rankos kojos juda malas... Nu nesuprantu... Jau taip džiaugiausi, kad nuo 18val nemiega, kad lengvai užmigs nakčiai... Tai va turim "linksmą" migdymasi cool.gif  ar pas jus vaikučiai irgi sunkiai nakčiai užmiega?

musiske sitaip neuzmiega jei ilgai nemiega, pervargsta.

QUOTE(*Taja* @ 2014 12 08, 18:52)
Sveikos.
o jusu vaikiukai sau veidelio nesudrasko rankytem. As vis bandau be pirstiniciu mazyle palikti, bet ji iskart sau veideli sudrasko, tai tenka vel pirstines dedi.

griebia uz veiduko, bet nenusidrasko, nagucius labai sunku jai nukirpti, nesileidzia, bet zirklutes nuolat salia ir nors po viena vis nukerpu.
Atsakyti
QUOTE(*Taja* @ 2014 12 08, 17:52)
Sveikos.

Pirštinių nededu.. Jei jau matau, kad truputį drėskia nagutis, pakerpu...

QUOTE(Jizo @ 2014 12 08, 18:28)
laikykites  4u.gif
man irgi siandien tempa uzkilo, nesuprantu kol kas , kodel  g.gif skauda nugara ir ciurnu sanarius, kas cia per biesas gali buti  g.gif
musiske sitaip neuzmiega jei ilgai nemiega, pervargsta.
griebia uz veiduko, bet nenusidrasko, nagucius labai sunku jai nukirpti, nesileidzia, bet zirklutes nuolat salia ir nors po viena vis nukerpu.

Aš tai su gerkle vargau... Temperatūra 38.9 pakilo, ko gyvenime turbūt nebuvo... Gėriau ir peniciliną... Lyg pasveikau, po savaitės vėl pradėjo skaudėti, sukarčiavau.. Imunitetas matomai labai pasilpęs...

Dėl neužmigimo, aš ir galvoju, kad pervargus labai buvo, nes visa vakarą nemiegojo...
Atsakyti
QUOTE(*Taja* @ 2014 12 08, 18:52)
Sveikos.

As nedejau visai pirstinyciu, tai gal priprato nuo gimimo ir nesidrasko smile.gif
Pervargo mano mazius turbut nemiegodamas visa vakara, dabar neiseina uzmigdyt...
Atsakyti
mes gal pirmas dvi dienas dejom pirstines, kerpu nagiukus ir tiek...
Atsakyti
musu tik vidurinelis labai draskesi, o nei didzkis, nei Andreja nenusibraizo .
Atsakyti
Na ką vėl linksminamės doh.gif akys plačios ir toks vaizdas, kad miego tik mama nori...
Atsakyti
As pirstinyciu nei sykio nedejau, viena syki i kiema einant kai dar su rudeniniu kombiu buvo smile.gif tai er 2men turejom du idreskimus
Atsakyti
Labas,

Tyluma cia.. schmoll.gif

Noriu paklausti, nuo kada pradejo jusu leliukai juoktis balsu? Ir kada pradejo patys imti zaisliukus i rankutes?

Ir dar, ar buvo taip, kad leliuku tustinimasis pasikeite? Manoji darydavo po 5-6 kartus per para, o dabar kas antra para, bet po tiek daug, kad per pampersa viskas issitasko ir visus rubelius reikia keisti. doh.gif Kazin kodel cia taip? Gydytoja sako, kad normalu. Na bet jei tuo momentu butume ne namie, tai net nezinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kribuk: 11 gruodžio 2014 - 11:31
QUOTE(Kribuk @ 2014 12 11, 12:30)
Labas,

Tyluma cia.. schmoll.gif

Noriu paklausti, nuo kada pradejo jusu leliukai juoktis balsu? Ir kada pradejo patys imti zaisliukus i rankutes?

Ir dar, ar buvo taip, kad leliuku tustinimasis pasikeite? Manoji darydavo po 5-6 kartus per para, o dabar kas antra para, bet po tiek daug, kad per pampersa viskas issitasko ir visus rubelius reikia keisti. doh.gif Kazin kodel cia taip? Gydytoja sako, kad normalu. Na bet jei tuo momentu butume ne namie, tai net nezinau...

musu maze uzvakar pirma kart nusikvatojo biggrin.gif man tiek laimes buvo wub.gif tai buvo 10 sav ir 3 d. zaisliukus irgi tik pries kelias dienas pradejo siekti, bet dar tik pirstukais makaluoja, delniuku samoningai dar neapima, nebent idedu pati i rankyte, tai pamakaluoja kol pameta smile.gif

kakojo po 5-6 k per diena, dabar 1-2 k per diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2014 12 11, 23:49)
musu maze uzvakar pirma kart nusikvatojo  biggrin.gif  man tiek laimes buvo  wub.gif tai buvo 10 sav ir 3 d. zaisliukus irgi tik pries kelias dienas pradejo siekti, bet dar tik pirstukais makaluoja, delniuku samoningai dar neapima, nebent idedu pati i rankyte, tai pamakaluoja kol pameta  smile.gif

kakojo po 5-6 k per diena, dabar 1-2 k per diena  mirksiukas.gif

O tas kakojimas toks pats kaip buvo ar gausesnis kai retesnis?
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2014 12 12, 08:29)
O tas kakojimas toks pats kaip buvo ar gausesnis kai retesnis?

Gausesnis, ne itin, bet gausesnis mirksiukas.gif

nu kaip man gaila, kad temute mirsta verysad.gif
Atsakyti