Įkraunama...
Įkraunama...

♥ 2014 Spalio stebukliukai ♥

QUOTE(BaltaVarna86 @ 2014 11 29, 22:57)
Jei kas turit kokių minčių, lauksiu patarimų...

Manau, pasiklausk vaiku gydytojos g.gif

QUOTE(ausryte.b @ 2014 11 30, 22:48)
Sveikos 4u.gif

Na ir as pasyvi skaitytoja bandysiu jungtis į pokalbius smile.gif kažkada laukimo metu bandžiau bendrauti, bet trūksta laiko man... Du vaikučiai jau ne vienas smile.gif o dar kai tėčio nėra, tai pagalbos kartais tikrai trūksta...

Kai dauguma persikrauste i FB, cia atsiranda nauju mamyciu biggrin.gif Smagu.

QUOTE(Kribuk @ 2014 12 02, 12:16)
Labas rytas,

Kaip naktis praejo? Musu vos uzmigo is vakaro, akys placios ziuri, o mes jau miego norim...  O 5.30 nuo verksmo turbut visus kaimynus prikele. doh.gif
Ar jus zadinat nakti valgyti ar patys prabunda? As tai po uzmigimo nakciai vis zadinu, pralaukiu maximum 4 val. O po to jau ji pati po 2 -3 val niurzga.

Paskutine savaite manoji miegot eina 23.30-01.00 doh.gif, keliasi valgyti kas 2.5-3 val. O gyventi atsikelia 9.00-10.00 val. Viena karta ismiegojo nakti 4.5 valandos, tai pasijutau pailsejus uz visa menesi lotuliukas.gif O diena dabar jau pamiega vos po 15 -30 min. (lauke - ilgiau) Bet dziaugiuosi, kad nors nakti duoda pailset, nes budavo, kad ir nakti vos viena tarpa tarp maitinimu pamiegodavo, arba nei tiek doh.gif

QUOTE(ausryte.b @ 2014 12 03, 00:09)
bigsmile.gif  nerealu būtų taip bent kas antrą naktį smile.gif  mano didžiažandė turbūt dar ilgai naktim kilnosis biggrin.gif todėl ir priaugom 1.5kg per mėnesį biggrin.gif

Mes 1,3 kg. O valgymas - sventa biggrin.gif Cia kaip mociutei sekmadieniais i baznycia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 03 gruodžio 2014 - 11:30
Labas rytas,

na ką, panašu, kad teorija nepasitvirtino unsure.gif spėju ir mažajai vėjaraupiai sad.gif šiandien kreipsimės pas gydytoją, bet manau, kad neklystu.... Oi kaip liūdna, negaliu... Taip tikėjausi, kad neužsikrės sad.gif
Atsakyti
laikykitės, sveikatytės Jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

jau taip sunku man žiūrėti į savo mažiukę.... sad.gif gaila nerealiai... Veidukas, galvytė - viskas isberta sad.gif bet mažiukė kol kas pakankamai rami, nekarščiuoja... Veiduko briliantine žaluma neteplioju, nes visa galvą reiktų ištepti... Tik kūnelį žaliai dažom..

Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2014 12 05, 18:48)
Sveikos,

jau taip sunku man žiūrėti į savo mažiukę.... sad.gif gaila nerealiai... Veidukas, galvytė - viskas isberta sad.gif bet mažiukė kol kas pakankamai rami, nekarščiuoja... Veiduko briliantine žaluma neteplioju, nes visa galvą reiktų ištepti... Tik kūnelį žaliai dažom..

o kokie ten spuogai?
mano mazyles veidas buvo isbertas, mums padejo medetku arbata.
Atsakyti
Sveikos, ar priimsit dar vieną spalio stebukleli? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta125 @ 2014 12 05, 19:20)
o kokie ten spuogai?
mano mazyles veidas buvo isbertas, mums padejo medetku arbata.

Sergam vejaraupiais sad.gif
Atsakyti
vargsiuke Ievute 4u.gif
o Jusu negulde i ligonine?
Atsakyti
ausryte, uzuojauta jumi...tikekimes nesikamuojat labai... 4u.gif

Mdina, junkis, tik temuke tai beveik mirus cia 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2014 12 05, 21:12)
vargsiuke Ievute  4u.gif
o Jusu negulde i ligonine?

Na ne, neguldė... Mažiukė nekarščiuoja, net nežinau ką mes ten veiktumėm...

QUOTE(Would you? @ 2014 12 05, 21:16)
ausryte, uzuojauta jumi...tikekimes nesikamuojat labai... 4u.gif

Su vyresne buvo baisiau.. Mažiukė šiandien gal neramesnė, bet be verkimų....na tikiuosi, dar pora dienelių ir sveiksim...
Atsakyti
O jei, ausryte, net negalvojau kad tokie mazyliukai gali jau vejaraupiais sirgti, laukykites, mergytes 4u.gif
Atsakyti
Betgi persirgs ir rami galva. Tik kam ta briliantinė žaluma? taigi ji džiovina ir tik skatina niežėjimą. Šiaip, pastebėjus, kad serga vėjaraupiais, mygom pas daktarą ir išrašys Acicloviro, ir lengvas tas sirgimas būtų. Ir nuo niežėjimo dabar yra priemonių.
Sveikatos!
Atsakyti