QUOTE(BaltaVarna86 @ 2014 11 29, 22:57)
Jei kas turit kokių minčių, lauksiu patarimų...
Manau, pasiklausk vaiku gydytojos
QUOTE(ausryte.b @ 2014 11 30, 22:48)
Sveikos
Na ir as pasyvi skaitytoja bandysiu jungtis į pokalbius kažkada laukimo metu bandžiau bendrauti, bet trūksta laiko man... Du vaikučiai jau ne vienas o dar kai tėčio nėra, tai pagalbos kartais tikrai trūksta...
Na ir as pasyvi skaitytoja bandysiu jungtis į pokalbius kažkada laukimo metu bandžiau bendrauti, bet trūksta laiko man... Du vaikučiai jau ne vienas o dar kai tėčio nėra, tai pagalbos kartais tikrai trūksta...
Kai dauguma persikrauste i FB, cia atsiranda nauju mamyciu Smagu.
QUOTE(Kribuk @ 2014 12 02, 12:16)
Labas rytas,
Kaip naktis praejo? Musu vos uzmigo is vakaro, akys placios ziuri, o mes jau miego norim... O 5.30 nuo verksmo turbut visus kaimynus prikele.
Ar jus zadinat nakti valgyti ar patys prabunda? As tai po uzmigimo nakciai vis zadinu, pralaukiu maximum 4 val. O po to jau ji pati po 2 -3 val niurzga.
Kaip naktis praejo? Musu vos uzmigo is vakaro, akys placios ziuri, o mes jau miego norim... O 5.30 nuo verksmo turbut visus kaimynus prikele.
Ar jus zadinat nakti valgyti ar patys prabunda? As tai po uzmigimo nakciai vis zadinu, pralaukiu maximum 4 val. O po to jau ji pati po 2 -3 val niurzga.
Paskutine savaite manoji miegot eina 23.30-01.00 , keliasi valgyti kas 2.5-3 val. O gyventi atsikelia 9.00-10.00 val. Viena karta ismiegojo nakti 4.5 valandos, tai pasijutau pailsejus uz visa menesi O diena dabar jau pamiega vos po 15 -30 min. (lauke - ilgiau) Bet dziaugiuosi, kad nors nakti duoda pailset, nes budavo, kad ir nakti vos viena tarpa tarp maitinimu pamiegodavo, arba nei tiek
QUOTE(ausryte.b @ 2014 12 03, 00:09)
nerealu būtų taip bent kas antrą naktį mano didžiažandė turbūt dar ilgai naktim kilnosis todėl ir priaugom 1.5kg per mėnesį
Mes 1,3 kg. O valgymas - sventa Cia kaip mociutei sekmadieniais i baznycia