QUOTE(Jizo @ 2015 01 16, 09:05)
Sveika sugrizusi As vis apie Jus pagalvoju, kaip ir Jums sekasi princesyte auginti po dvieju broliuku man tai vis dar ruriuko nuplovimas yra issukis arba kai pampi nuimu , o ji prisikakojusi ir visa putkyte kakinuota, man tuoj panika, kad i vidu kaku nepatektu ir kokio uzdegimo nesukeltu net negalvojau kad ruros nuplovimas taip skirsis nuo berniuku kaip namie ja rengi? as vis nuo savo didziuju vyru gaunu velniu, rekia jie man kad negaliu vaiko normaliai su trenigais namie aprengti, nes su sijonais jie paimti nemoka, susikelia iki pazastu tie groziai o as lydausi nuo tu sarafanu, sukneliu ir t.t. tai ir kasdien ji pas mane tikra mergaite , o miega tai irgi po pazastim ir yra tikra rankinuke, jau net minciu nekyla kad kazkur ja padesiu ir kazka pasidarysiu, arba paprastai ant ranku, arba jei reikia kazka pasidaryti, deduosi i nesyne, tik vat kuo labai dziaugiuosi, kad lauke kol vaziuoji , tol ir miega, galiu ir 4 val vazinetis, tik sustoti negalima , o mazius man budavo, kad isvaziuoju ir po pusvalandzio jau jam ant ranku reikdavo
Astinuk, del vezimo nezinau, nesu susidurusi
Astinuk, del vezimo nezinau, nesu susidurusi
Jizo, smagu Jus surasti As irgi vis pagalvodavau, gal i daugiavaikiu namucius eit, pazistamu nicku ieskot;)
Mergyte auginti yra geris, sakyciau:)) Tik nzn ar ji cia tokia rami, ar as pati rami pasidariau, su treciu vaiku:) Pukali plaut jau ipratom mergaitiskai, tai normaliai jau. Pirma vis noredavosi apverst:) Aisku, buna kartais iki virsaus prideta, bet ilgiau pasiturskiam, pasijuokaujam ir tvarka. Vonioj jai visad nuotaika pasitaiso Namie rengiames paprastai, ir visaip - gelytem ir traktoriukais Pas mane dar drabuziu maisai nuo berniuku like, nes gan ilgai nebuvau tikra ko laukiam, tai norisi panaudot. O ir siaip, man berniukiski drabuzeliai dazniau grazesni nei mergaitiski Per sventes tai puosemes suknelem, irgi vyrui instruktaza pravedinejau, kaip ant rankos tupdyt, kad padalkos ant siknytes butu, o ne ant galvos, o kaspinas ant galvos o ne ant akiu.. Tai irgi burbejo, kad nepatogu Aij, as dar ilga laika bandziau su vystyklais, tai vaiko uzpakalis dvigubas nuo ju pasidaro, o jei perslampa kartais, tai ir su visu adijaliuku Prigadinau drabuzeliu ir vistiek neismokau padoriai vystyt, kantrybes tik pirmai dienos pusei uztenka
Vezimuke miega tik jei miegancia paguldau arba jei per pora minuciu lauke atsiduriam, dazniausia nesyneje nesiojuos, ir namie, ir lauke:) Bet nesunku juk, kazkaip..
Papildyta:
saule2015, viskas susitvarkys Iprasi Ir Kribuk 'ui va jau lengviau, su antra lelyte Paskui jau net daktares sakys: aij, nu tai ta jus jau zinot, ir ana mokat, ir jokio streso nebeliks