QUOTE(Kribuk @ 2015 01 12, 08:35)
Mes dar neturime tikslaus grafiko nei su valgymais nei su miegojimais... Kartais buna, kad ji man diena labai mazai miega, kartais daugiau.
Pas mus naktys daugiau mažiau panašios būna - miega nuo 22-23 val. iki 8-9 val. savo lovytėje, pavalgo du kartus. Būna ir dažniau pabunda, tada apverčiu ant kito šono, paduodu čiulptuką arba pasupu ant rankų. O dieną labai įvairiai būna, bet stengiuosi, kad po kiekvieno maitinimo numigtų bent 30 minučių, tada būna ramesnis. Su užmigimu mums dar sunkiai sekasi, ypač vakare ilgai tenka migdyti. O dieną būna, kad ir pas mane ant rankų pamiega, nes kartais kiek bedėčiau į lovytę įmigusį, vis tiek išsibudina. Matosi, kad mažiukui prie mamos labai jauku
QUOTE(Skinte @ 2015 01 12, 17:09)
patinka praustis iš ryto
Mano mažius vandenį nelabai mėgsta. Priešinasi kai ryte valau veiduką su drėgnu vatos gabalėliu, kai maudau irgi neatrodo patenkintas, bet neverkia.
Skaičiau apie registravimą į vaikų darželius Vilniuje - baisu kas darosi, tiesiog pasityčiojimas iš tėvelių. O kitais metais teks irgi taip pat naktį sėdėti prie kompo, kad prašymą užpildyti, ir pergyventi, ar gausim vietą ar ne...
Mamytės, kada jums pervedė vienkartinę išmoką vaikui gimus? Užpildėm prašymą lapkričio mėnesį ir iki šiol negavom.