QUOTE(mintas @ 2015 01 28, 00:41)
Aš pučiu į patalpas +23C, per parą man prisuka 2.8kW (čia 6 dienų monitoringo vidurkis, daugiau netesiau monitoringo, nes skaičiai nesikeitė), per mėnesį gaunasi 84kW, arba grubiai ~40Lt per mėnesį. Čia absoliučiai visos su vėdinimu ir tiekiamo oro pašildymu susijusios elektros sąnaudos.
Jei palaikyčiau kokią 500m3/h oro kaitą spėju ir man panašiai kainuotų, bet man ir mano palaikomos oro kaitos per akis. Gaivaus oro trūkumo nejaučiu, ant langų kondensato nėra.
Jei palaikyčiau kokią 500m3/h oro kaitą spėju ir man panašiai kainuotų, bet man ir mano palaikomos oro kaitos per akis. Gaivaus oro trūkumo nejaučiu, ant langų kondensato nėra.
Gali priminti 90 kubu ant kokio ploto (antro auksto plotas)? Esant tokiam srautui prie lauko, tarkim -15 kondensato ant langu taip pat nera? Ant vonios lango kondensato niekada nebuna? O pirmame aukste, kur kol kas nera vedinimo, kondensato per salcius taip pat nera?
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2015 01 27, 23:48)
Na padarysiu bandyma ,bet savaite tikrai ne o parai ,nutaikysiu ,kad paros tempratura kinta apie nuo -3-6lCiki -10..-15lC (jei tokiu bus ) Empiriskai galima bus nustayti kiek prisuka elektos ...
Tuo paciu zvilgtelk i act. val. reiksmes, turetum matyti, kad disbalansuoja srautus ir tik prie didesnio minuso "kala" tena.