QUOTE(*** @ 2015 01 20, 10:20)
Vaizdas tikrai ne koks. Aš galiu padaryti ir virš stogo, ir po stogo:
toks variantas (virš stogo) arba toks variantas -
po stogu. Kuris geresnis?
Papildyta:
QUOTE(deadmau5 @ 2015 01 19, 14:17)
Nežinau kas ir kur tave to išmokė, ir čia jau turbūt tavo asmeninės patirties standartai.
Kažkas žadėjo vakar vakare peržiūrėti projektą.
Papildyta:
QUOTE(tėtis66 @ 2015 01 20, 09:21)
išmetimas po stogine apie 4 metrai aukčio nuo trinkelių, stoginė dviem auto, apie 30 kv.m., vakar ryte lauke buvo -2, abiem auto ant visų stiklų sunkiai grandomas ledas. Nuotraukų nedariau, apšalę abu vienodai buvo, stoginė labai gerai ventiliuojama, rekuperatorius visą laiką dirba vienodu nustatytu grafiku. Nors šiandien lauke rodė -5, bet mano auto nebuvo apšalęs, kito nepažiūrėjau. Gal čia nesusiję? Bandysiu pastebėti.
Gal tai visai nesusiję su rekuperatoriaus išmetimo oro anga? Aš vakar irgi gramdžiau mašinos langus, nors jie stovi daugiabučio kieme. Šiandieną langai visai neapšalę. Gal tiesiog dėl to, kad lauke buvo labai daug drėgmės ir buvo pliusas, tada pradėjo staigiai šalti, iškrito rūkas, ir dalis drėgmės nusėdo ant mašinų langų. Dabar jau drėgmės perteklius dingo ir nebeapšala langai,
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 01 20, 11:12)
Gal pas pati ne plokstelinis, o cia foto butent is pastarojo..
Čia irgi gera pastaba. Gali būti, kad plokštelinis išmeta daugiau drėgmės, todėl ir apšalimas didesnis, o rotacinis išmeta mažiau, todėl ir šerkšno mažiau.