Rasa- Rasa
-------------------
Keliaukim toliau

Kaip jau supratot, vienos dienos praleistos Europos parke mums kuo puikiausiai pakako

Linksmi kulniuojam į aikštelę pasiimti mašinos

Vyrukai dar viens kitam pasiguodžia, kad be reikalo šįryt sutiko nugriauti palapinę dabar kaip tik būtų puiki proga nusimuilinti nuo jos statymo

Na, o aš tyliai sau pagalvoju - neburbėkit, įtariu mūsų pasaka dar nesibaigia

Viena bevaikštinėdama parke tiek prisifantazavau, kad, rodos, turiu puikią idėją tereikia tik žvilgterėti į Alpių atlasą, kad įsitikinčiau, ar šįkart dar vienai svajonei yra galimybė tapti realybe

Ir, ką gi, pasirodo, nuojauta neapgavo svajonė išties ranka pasiekiama

Tik kaip prikalbinti vyrukus pasirašyti šiai avantiūrai

Akimirką šmėsteli mintis, gal reikia pavaidinti šiek tiek nuskriaustą juk jie ne kartą šiandien su užuojauta žvelgdami į mane kartojo, kad jiems ši diena buvo daug įdomesnė nei man

Bet, nei vaidinti, nei apsimetinėti netenka - nespėju net išsižioti, kaip maniškiai be jokių išvedžiojimų užklausia: na, sakyk, ką vėl rezgi apsivertus žemėlapiais ir atlasais mes šiandien viskam pasiruošę

Negaliu patikėti negi taip paprastai, be jokių prieštaravimų ir abejonių, mano chebrytė sutinka dar dienelei sugrįžti į Prancūziją

Pasirodo, sutinka sukam į Elzasą

GPSas jau beveik sutemus apveda į netoli Eguisheimo esantį kempingą - statom palapinę ir lūžtam
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...