Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 31

QUOTE(angi @ 2015 01 07, 23:00)
Vakar kasininke cake, kad bus ispardavimai nuo 19 d  4u.gif

aciu uz gera zinia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Breaking @ 2015 01 07, 21:46)
pažiūrinėjau kitų šalių IKEA puslapius, tai daugumoje skelbia apie sausio mėn. išpardavimą. tai gal vis tik ir pas mus bus, tik užtruko dėl euro? g.gif
aš savo ruožtu laukiu ir sausio mėnesio pasiūlymų IKEA FAMILY kortelių turėtojams, gal kas girdėjot ką nors, kodėl kol kas nėra, o gal nebebus? jau pripratau kas mėnesį ką nors pigiau įsigyti bigsmile.gif

siandien gavau pasiulyma smile.gif

dideles stiklines po 1 lt

kuprines po 9,99 Lt

Atsakyti
Laba diena, norėjau pasiteirauti ar yra kas susidūręs su planavimo programos problema, išmatavimus/langus/duris ir kt planeryje sudėjome, bet vos tik mėgini pastatyti pirmą spintelę į vietą, viskas, niekas nebereaguoja- nei kažką kitą pasirinkt, nei išmest, nei uždaryt- nieko unsure.gif Gal kas žinote kur gali būt fintas?
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2015 01 15, 16:02)
Laba diena, norėjau pasiteirauti ar yra kas susidūręs su planavimo programos problema, išmatavimus/langus/duris ir kt planeryje sudėjome, bet vos tik mėgini pastatyti pirmą spintelę į vietą, viskas, niekas nebereaguoja- nei kažką kitą pasirinkt, nei išmest, nei uždaryt- nieko  unsure.gif  Gal kas žinote kur gali būt fintas?

Su Mozila gal kiek maziau strigineja. Bet cia is praktikos pastebejimas . Su ikejos darbuotojais snekejau virtuviu skyriuj, tai sake, kad kartais ir pas juos strigineja. Matyt cia pas juos problema, ne pas mus kompuose g.gif
Atsakyti
Sveiki,

sakykit gal kazkas naudojates ikeos puodais? Kokie butu atsiliepimai? Zvalgausi i siuos labiausiai

user posted image
Atsakyti
Papuolė kalbėti su Norvegijon emigravusiais. Ir kalba kaip tik buvo tokia, kad, cituoju: "Šūds tie visi IKEA baldai, bet va puodai tai geri " biggrin.gif (Neišsidaviau, kad esu IKEA fanė hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 01 15, 19:09)
Papuolė kalbėti su Norvegijon emigravusiais. Ir kalba kaip tik buvo tokia, kad, cituoju: "Šūds tie visi IKEA baldai, bet va puodai tai geri "  biggrin.gif  (Neišsidaviau, kad esu IKEA fanė    hihihi.gif )

As galvojau pirkti 365 serijos puodus, gerai, kad pabandziau pati maziausia. Puodas gal ir nieko, bet dangtis tragiskas, kazkokia skardele, o rankenele be termoizoliacijos, todel gaminant maista ikaista.
Atsakyti
IKEA naujienos nuo 2015 vasario. Ar LT bus nežinau, bet labai tikiuosi wink.gif

RIMFORSA virtuvės aksesuarai. Kai kurie man labai... wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Stalas DALSHULT/SLÄHULT beržo kojomis, melamino viršus.

user posted image

Stalas GREBBESTAD/RYGGESTAD

user posted image

Vežimėlis-krepšelis virtuvei RISATORP
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2015 01 15, 15:02)
Laba diena, norėjau pasiteirauti ar yra kas susidūręs su planavimo programos problema, išmatavimus/langus/duris ir kt planeryje sudėjome, bet vos tik mėgini pastatyti pirmą spintelę į vietą, viskas, niekas nebereaguoja- nei kažką kitą pasirinkt, nei išmest, nei uždaryt- nieko  unsure.gif  Gal kas žinote kur gali būt fintas?

Su Chromu irgi striginėja. Kartais reikia palaukti vos ne minutę, kad atsigautų ir vėl pradėtų reaguoti. Bet vargais negalai kažką susiplanuoti įmanoma. Tik su nemažai kantrybės biggrin.gif

Atsakyti
Aš ir mozillą ir explorerį ir chromą išmėginus ir ta pati istorija, pamėgini įkalt spintelę ir pizdrikšt - išvis nieko neleidžia, gali laukti amžinybę :/ Reikės pamėginti iš kito kompo gal, galvoju, nu nes nesąmonė kažkokia, hrrrr
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2015 01 16, 10:19)
Aš ir mozillą ir explorerį ir chromą išmėginus ir ta pati istorija, pamėgini įkalt spintelę ir pizdrikšt - išvis nieko neleidžia, gali laukti amžinybę :/ Reikės pamėginti iš kito kompo gal, galvoju, nu nes nesąmonė kažkokia, hrrrr

bandykit lenkišką arba uk planerį.
Atsakyti
Jooooooooo..pas lenkus pabandykit pasidaryti, gal lengviau bus unsure.gif bent jau variantus pasiziuresit, kieki detaliu unsure.gif
Pamenu pas mane buvo apie 50 varinatu doh.gif
Atsakyti