Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 31

QUOTE(Amelita @ 2014 12 12, 21:31)
Aciu. O koks ju aukstis mazdaug uz 49 Lt?
Ir mane tas domina...

Vakar jau nebuvo nei vienos gyvos eglutes, sake ispirko visas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2014 12 15, 09:52)

Gerai, kad nusipirkome vakar kitur gyva egle. smile.gif

Nusivyliau Bjursta valgomuoju stalu. Jis dengtas azuolo lukstu. Uzpilus ant jo vandens, palaikius kelias minutes, lukstas issipute. Ikea grazino pinigus.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 15 gruodžio 2014 - 10:52
QUOTE(geggle @ 2014 12 15, 10:52)

Tai gal vel uzsivesh, nes as kai buvau ir rinkausi man ta padaveja kaip tik pasakojo, kad uz poros dienu nauju turi dar atvezti. Ta ten turbut veza ir veza smile.gif

Tos kur vazonuose, kas cia klausete, tai panasiai apie 70 cm +/-
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2014 12 15, 00:06)

pas mane sita serija, neveltui 10 metu garantija. Kokybe pati geriausia. Nepamirskite organaizeriu http://www.ikea.com/...bathroom/16233/
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2014 12 13, 16:34)
sveikos, aš tokiu kvailoku klausimu. Gal žinot tas SOCKERKAKA tešlos kepimo kilimėlis skirtas kam?
ta prasme jį tiesti ant grotelių orkaitėje ir kepti ant jo sausainius tarkim ar pasitiesus jį ant stlviršio kočioti sausainių tešlą?

http://www.ikea.com/...ducts/00175250/

gal turit kas ir naudojat? ačiū
man reikia kočiojimui tik negaliu apsispręsti ar ikea imti ar tupperware  doh.gif

Turiu tik šį iš IKEA, tai negaliu su kitais lyginti biggrin.gif man jis gerai tuo, kad žiauriai nemėgstu gremžti tešlos nuo stalviršio. O prie šito jei ir prilimpa stipriau , tai pakišu po kranu ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galėtumėte pakonsultuoti dėl pliusų ir minusų važiuoti pirkti visus baldus į Lenkijos IKEA? Ar tai realu ir ar vis dar praktiška?
Atsakyti
Gal kas turit IKEA HEMNES sekretera? Ar patogu prie jo sedeti del po apacia esancios spinteles? Galvoju apie si balda arba apie IKEA PS komoda-sekretera (ten po apacia nera spinteles).
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2014 12 17, 17:44)
Gal kas turit IKEA HEMNES sekretera? Ar patogu prie jo sedeti del po apacia esancios spinteles? Galvoju apie si balda arba apie IKEA PS komoda-sekretera (ten po apacia nera spinteles).

Galvojau apie Hemnes sekretero pirkimą, bet vis tik nusprendžiau neimti jo ir apsistoti ties paprastu stalu. Jei sėdėti prie jo nuolat, tai tikrai nebūtų patogu, be to, ta plokštė nėra tokia tvirta, kad galėtumėt stipriau atsiremti ar pan. Jei namie prie rašomo stalo prisėsti reikia retai, tada gal ir variantas, bet kasdienai - ne. Galiausiai nusipirkau standartinį stalą su spintele (3x pigiau) ir labai džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
gal kas žinot, gal netyčiom papildė nealkoholinio kalėdinio vyno atsargas?
Atsakyti
QUOTE(Breaking @ 2014 12 20, 13:36)
gal kas žinot, gal netyčiom papildė nealkoholinio kalėdinio vyno atsargas?

Prieš savaitę nebuvo. Jei atsirastų - važiuočiau Ikėjon vien dėl jo wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 12 18, 01:13)
Galvojau apie Hemnes sekretero pirkimą, bet vis tik nusprendžiau neimti jo ir apsistoti ties paprastu stalu. Jei sėdėti prie jo nuolat, tai tikrai nebūtų patogu, be to, ta plokštė nėra tokia tvirta, kad galėtumėt stipriau atsiremti ar pan. Jei namie prie rašomo stalo prisėsti reikia retai, tada gal ir variantas, bet kasdienai - ne. Galiausiai nusipirkau standartinį stalą su spintele (3x pigiau) ir labai džiaugiuosi smile.gif

Rasomajam stalui neturiu vietos, o ir nenoriu jo statyti. Man reikia retiems prisedimams ir kad butu kur uzdaryti kompa ir popierius, kad nesimatytu smile.gif

Hm, man tas IKEA nealkoholinis glogg'as nepasirode kazkuo ypatingas... Pamenu, pernai pirkau, kai laukiausi, atrode baisiai saldus. Kuo blogai nealkoholinis vynas is paprastos parduotuves smile.gif
Atsakyti
Gal žinote, ar balta pusė yra magnetinė?

http://www.ikea.com/...ducts/50021076/

user posted image

Ačiū 4u.gif
Atsakyti