Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 31

QUOTE(AJIRA @ 2015 08 20, 08:25)
drinks_cheers.gif pritariu, turbut pirkimo nera tai kainas kelia

Jūs IKEA buvot? Pirkimas tikrai yra, nemanau, kad dėl to, bet matyt šiaip didina ir apvalina kainas. Kas, manau, niekam nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2015 08 20, 11:29)
Jūs IKEA buvot? Pirkimas tikrai yra,

Aną savaitę buvau kelios minutės po atidarymo ryte, tikrai ne viena vaikščiojau po parduotuvę, žmonių pakankamai biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 08 20, 08:25)
drinks_cheers.gif pritariu, turbut pirkimo nera tai kainas kelia

Tačiau kai kas atpigo. Buvau nusižiūrėjusi vieną spinta, tai atpigo gal kokiais 10 Eur. Jie vienas prekes pabrangina, kitas atpigina.
Atsakyti
Žmonių tikrai netrūksta ikėjoj. Visada yra galimybe pirkti Lenkijoj arba nepirkti visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2015 08 20, 12:29)
Jūs IKEA buvot? Pirkimas tikrai yra, nemanau, kad dėl to, bet matyt šiaip didina ir apvalina kainas. Kas, manau, niekam nepatinka  schmoll.gif

Ikea zinau jau daug metu dar Vokietijoj apsipirkdavau smile.gif va ten tai pirkimas, zmoniu eiles prie kasu. Kai atsidare Lietuvoj irgi bunu daznai, pirkeju tikrai mazai ypac perkanciu, prie kasu visada tustoka kiek maciau, dar pagalvojau ar jie issilaikys g.gif
Papildyta:
QUOTE(werika @ 2015 08 21, 09:40)
Tačiau kai kas atpigo. Buvau nusižiūrėjusi vieną spinta, tai atpigo gal kokiais 10 Eur. Jie vienas prekes pabrangina, kitas atpigina.

drinks_cheers.gif buvau sia savaite tikrai yra ir nuolaidu
Atsakyti
drinks_cheers.gif
as irgi buvau ikejoj svedijoj, nepalyginsi zmoniu kiekio su vilnium rolleyes.gif
lygiai taip pat pagalvojau, kaip issilaikys jie ... na bet jei ir klaipedoj zada atsidarinet, apsimoka turbot..
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 08 21, 13:49)
drinks_cheers.gif
as irgi buvau ikejoj svedijoj, nepalyginsi zmoniu kiekio su vilnium  rolleyes.gif
lygiai taip pat pagalvojau, kaip issilaikys jie ... na bet jei ir klaipedoj zada atsidarinet, apsimoka  turbot..

Klaipedoj tai neisivaizduoju kaip issilaikys, nes Vilniuj tai dar baltarusiai apsiperka
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 08 21, 18:06)
Klaipedoj tai neisivaizduoju kaip issilaikys, nes Vilniuj tai dar baltarusiai apsiperka

klaipeda sturmuoja latviai smile.gif
Atsakyti
Paskaiciau pasipiktinimus, kad pabrango prekes naujam kataloge, todel noreciau pasisakyti kokia as pikta ant ikea 😊 kadangi pirkom spinta ir is besta linijos spintele liepos menesi 😊 dabar pasiziurejus matau kad spinta tokia pati kainuotu 100 euru pigiau o spintele apytikriai 30 euru 😊 labiausiai aisku gaila kad sumazino kainas ka jau nusipirkom, o to ko reikia liko tokios pacios 😊 bet visumoje laikau dabar dideli pykti ant ikejos 😊
Atsakyti
QUOTE(mazutia @ 2015 08 21, 21:04)
Paskaiciau pasipiktinimus, kad pabrango prekes naujam kataloge, todel noreciau pasisakyti kokia as pikta ant ikea 😊 kadangi pirkom spinta ir is besta linijos spintele liepos menesi 😊 dabar pasiziurejus matau kad spinta tokia pati kainuotu 100 euru pigiau o spintele apytikriai 30 euru 😊 labiausiai aisku gaila kad sumazino kainas ka jau nusipirkom, o to ko reikia liko tokios pacios 😊 bet visumoje laikau dabar dideli pykti ant ikejos 😊

Loterija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 21 rugpjūčio 2015 - 20:09
Buvom mes Ikejoj darbo diena vakare, tai prie kiekvienos kasos mazdaug 4-5 pirkejai ir nemazai perkantys. Aisku, gal su kt salim palyginus cia mazai, bet ir prekes nera itin pigios.
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2015 08 21, 20:08)
klaipeda sturmuoja latviai smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai
Atsakyti