Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 31

QUOTE(archeologe @ 2015 08 16, 10:24)
Sveikos nezinau ar cia klausti bet gal yra zmoniu kurie parveza prekiu is ikea i Klaipeda?

Sveiki, pabandykite paieškoti skelbimų lentos IKEA temoje, mačiau, buvo pasiūlymų prekių parvežimui į Klaipėdą:
http://www.supermama...?...4684&st=132

o aš turiu klausimą - gal kas turite ir naudojate FÖRBLUFFAD puodus? pagal grožį ir funkcionalumą man jie labai pritiko, bet kai nukainuotų prekių skyriuje pamačiau pora tokių puodų atsilupusiais dažais, suabejojau. įdomu, čia brokas pasitaikė, ar visų jų laukia tas pats? g.gif
Atsakyti
sveikos, ar kas uzsakinejat is Lenkijos? pas mus prekiu isvis ner, klaikuma kazkokia... gal ka rekomenduotumet? aciu
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 08 17, 10:20)
sveikos, ar kas uzsakinejat is Lenkijos? pas mus prekiu isvis ner, klaikuma kazkokia... gal ka rekomenduotumet? aciu

Aš visada pas šiuos vaikinus užsakau. Jokų priekaištų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 08 05, 11:05)
Turime mažesnę (3 stalčių) Malm komodą, jokių priekaištų  smile.gif

QUOTE(flixe @ 2015 08 05, 13:28)
Turim sita malm komoda tik kitos spalvos, jau kokie trys metai. Priekaistu neturiu. Niekas nesuluzo, neisklero  biggrin.gif nors ir kraustemes.

Mes turime 3-jų stalčių 3 vnt., ir dar porą tų mažų kur prie lovos statosi - jau metus naudojam - puikios, kaip ir visi kiti baldai iš ikea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 08 17, 10:20)

Aš šiandien irgi pastebėjau, kad nėra kokių 80% mano išsirinktų prekių. Manau ir tikiuosi, kad čia dėl puslapio naujinimo darbų - nes nuo vakar kaip ir naujas katalogas išeina....
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 08 17, 14:58)
Aš šiandien irgi pastebėjau, kad nėra kokių 80% mano išsirinktų prekių. Manau ir tikiuosi, kad čia dėl puslapio naujinimo darbų - nes nuo vakar kaip ir naujas katalogas išeina....

Mano tokia pat situacija smile.gif . Susisiekiau su IKEA,pasirodo viską turi,tik puslapis jų grybauja...
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2015 08 17, 16:50)
Mano tokia pat situacija smile.gif . Susisiekiau su IKEA,pasirodo viską turi,tik puslapis jų grybauja...

pati vakar buvau , ner mano prekiu... plius lenkijoj akciju yra nuolat, pas mus - nebent kokiai nusususiai prekei , supykau net biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2015 08 17, 12:16)
Aš visada pas šiuos vaikinus užsakau. Jokų priekaištų wink.gif

kazkaip neatidaro man
Atsakyti
QUOTE(raskilaa @ 2015 08 17, 21:23)
kazkaip neatidaro man

www.zumi.lt smile.gif
Atsakyti
Kokia patartumet lova 8-meciui, galvoju apie Hemnes ar Brimnes kusetes su stalciais.
Taip pat ieskom rasomo stalo, man labai grazus Leksvik tik turbut visai nepraktiskas. g.gif
Papildyta:
O prekes ir kainos is naujojo katalogo jau galioja ?
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2015 08 18, 07:18)
www.zumi.lt smile.gif

Rodo "svetainė išjungta" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2015 08 18, 12:59)
Rodo "svetainė išjungta"  g.gif

Bandykit kitas naršykes, nes svetainė tikrai neišjungta.
Atsakyti