Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 31

QUOTE(jolitamaria @ 2015 01 18, 21:11)
Rytoj prasideda  Ispardavimas Ikejoje  thumbup.gif

Tai ar yra tas ispardavimas ir ka isparduoda?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 01 19, 17:14)
Tai ar yra tas ispardavimas ir ka isparduoda?

Tinklapio skelbiamas ispardavimas http://www.ikea.com/...re/vilnius/sale
Atsakyti
Sveiki, gal matėte ar yra kokioms nors vaikų (~3 metų) lovytėms nuolaidų? g.gif
Atsakyti
Gal kas matet ar kalediniu dekoraciju dar like? Ar yra joms nuolaidos? Gal kas is kauno planuoja artimiausiu metu vaziuoti? Parvestumet man kelias smulkmeneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2015 01 21, 08:57)
Gal kas matet ar kalediniu dekoraciju dar like? Ar yra joms nuolaidos? Gal kas is kauno planuoja artimiausiu metu vaziuoti? Parvestumet man kelias smulkmeneles  smile.gif

Ikejoje buvau pries kokias 2 savaites, labai nedaug buvo dekoraciju, zaisliuku. Ir nebuvo tikrai graziu.
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2015 01 21, 08:57)
Gal kas matet ar kalediniu dekoraciju dar like? Ar yra joms nuolaidos? Gal kas is kauno planuoja artimiausiu metu vaziuoti? Parvestumet man kelias smulkmeneles  smile.gif

vakar buvau. Nuolaidos yra, bet likuciai minimalus. Po kelias dėžutės ir tik kelių rūšių.
Atsakyti
Gal yra nuolaidų kūdikių prekėms (lovytėms, patalynei ir pan.), nežinau ar verta važiuoti smile.gif
Atsakyti
Vakar buvome Ikejoj. Na, išpardavimu tai tikrai aš nepavadinčiau. Nuolaidos tik kelioms (tikrai labai nedidelei daliai) prekių. Norėjau vaikišką stalą nupirkti, tai iš 5-6 pasirinkimų jokių nuolaidų nėra. Lovytėms taip pat nuolaidų nemačiau, nei patalynei.
Atsakyti
sveiki,
ar uzsakinejot matavimo paslauga virtuvei konkreciai? ar likot patenkinti? tuo paciu klausimas ar suprojektuota darbuotoju virtuve atitiko ismatavimus? ar patys projektavotes? ax.gif
Atsakyti
http://www.15min.lt/...56-480073?cf=df
Atsakyti
O lenkijoj irgi yra tos išpirktuvės? Ieškau svetainėj ir nerandu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas nors turite si ciuzini?
MALFORS
Vakar nupirkome vaikui lova ir si, ispakavome - o jau kvapas! Na toks cheminis unsure.gif Kai parduotuvei toki ziurejome, tai nieko nesijaute, o ir ant lapelio raso, kad 'naujam ciuziniui budingas specifinis kvapas kuris greitai issivedina'.
Idomu ar tai nera kenksminga (na siaip dabar poliuretaniniai ciuziniai labai naudojami)? Kaip greitai jis issivedins? O gal naudojate jam dar koki uzvalkala ar apsauga? Atsiliepkite, prasau, kas toki ar panasu turite 4u.gif
Atsakyti