Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 31

IKEA jau Lietuvoje!

user posted image

30 tema

IKEA Lietuvoje katalogai:
Bendras, Virtuvių, Spintų

IKEA family nuolaidų kortelė: pildoma prie kompiuterio įėjus į parduotuvę, atsiimama iškart prekių grąžinimo skyriuje. Pradeda galioti po 30 min.

Pristatymai į namus iš Lenkijos:
- Erikas: zumi.lt
*Kaina: 1:1 (t.y. 1000 PLN = 1000 LTL).
*Vilniuje didesnius nei 300 PLN užsakymus pristato nemokamai.
*Užsakymai, kurių vertė mažesnė nei 300 PLN atsiimami ofise, Šermukšnių g. 1, Vilnius arba taikomas papildomas mokestis pristatymui į namus.
*Pristatant prekes į kitus Lietuvos miestus, nepriklausomai nuo užsakymo sumos, taikomas papildomas mokestis atsižvelgiant į atstumą nuo Vilniaus.
* iki 50 kg daiktus nemokamai užneša į namo viršų.
*Važiuoja kiekvieną savaitę.
*Vyksta į Varšuvos Janki parduotuvę.
*Atsiskaitymas grynais prekių pristatymo metu.
*Daugiau info klausti vežėjų.

- Olegas: e-express.lt
*Priima tik didesnius nei 50 PLN užsakymus.
*Kaina: 1:1 (t.y. 1000 PLN = 1000 LTL)
*Prekių pristatymas į Kauną: nemokamai.
*Atsiskaitymas grynais prekių pristatymo metu.
*Daugiau info klausti vežėjų.

IKEA skelbimų tema yra čia.

Temoje reklamuotis ir skelbtis draudžiama.

Atsakyti

Sveiki, reikia jusu pagalbos 4u.gif
nusipirkome vonios spintele, pradejome surinkinet ir pasirodo kad mums per didele. Spintele jau pusiau surinkta, bet turime ceki, instrukcija, nieko nesugadinome. Ar galima grazinti spintele atgal ir pakeisti i kita? kur kreiptis? Gal kas buvote panasioj situacijoj?
Atsakyti
kreipkites i grazinimo skyriu, turetu priimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bokstas @ 2014 11 22, 20:49)
Sveikos merginos. Į vonios kambarį ieškome spintelės su praustuvu. Gal kas naudojate GODMORGON http://www.ikea.com/...ucts/S39894471/.
Kaip spintelės kokybė, ar nebijo plokštės drėgmės?

Šiom spintelėm duodama 10 metų garantija, tai jau patikėkite niekas ten drėgmės nebijo. Pasiimkite dar kokį organaizerį dėl patogumo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 11 24, 11:35)
kreipkites i grazinimo skyriu, turetu priimti 4u.gif

Aciu 4u.gif
paskambinau, pasake kad grazins iki 80 proc sumos cekiu, kurio turesime apsipirkti IKEA. Mums to ir reikejo thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai prasau atsiliepimu apie Kullen komodas. Kaip jos gyvai atrodo, labai popierines? Ziurint i foto atrodo kaip Malm, tik pavirsius kitoks, ar neklystu? Aciu!
Atsakyti
Labai gundausi pirkti stalą DOCKSTA, gal turite atsiliepimų? Ar vertas tų 799 pinigų? g.gif Nesuprantu kodėl toks brangus g.gif Nu, bet, o, tačiau, labai mums tiktų... biggrin.gif

user posted image

user posted image

http://www.ikea.com/...ducts/40063632/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 25 lapkričio 2014 - 08:49
čia kas spintelę nori grąžinti, tai teisingai, jie priima atgal ir atiduoda 80 procentų
bet nebūtinai jų pinigais, nebent jūs vis tiek ką nors planuojate pirkti
aš kai grąžinau expedit stalą, nes pasibaigė expedit serija ir neturėjau jo prie ko tvirtinti, tai kai neišpakuotas, grąžino 100 procentų ir jų pirmi žodžiai buvo "pervesim į dovanų kortelę", sakau, ačiū ne, man grynais

taip kad jie gali grąžinti ir grynais, tik, žinoma, parankiau atiduoti kaip dovanų čekį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 11 25, 08:45)
Labai gundausi pirkti stalą DOCKSTA, gal turite atsiliepimų? Ar vertas tų 799 pinigų?  g.gif Nesuprantu kodėl toks brangus  g.gif Nu, bet, o, tačiau, labai mums tiktų...  biggrin.gif

http://www.ikea.com/...ducts/40063632/

Aš irgi gundausi, mums irgi labai tiktų ax.gif
Būtų gerai gaut atsiliepimų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 11 25, 09:28)
čia kas spintelę nori grąžinti, tai teisingai, jie priima atgal ir atiduoda 80 procentų
bet nebūtinai jų pinigais, nebent jūs vis tiek ką nors planuojate pirkti
aš kai grąžinau expedit stalą, nes pasibaigė expedit serija ir neturėjau jo prie ko tvirtinti, tai kai neišpakuotas, grąžino 100 procentų ir jų pirmi žodžiai buvo "pervesim į dovanų kortelę", sakau, ačiū ne, man grynais

taip kad jie gali grąžinti ir grynais, tik, žinoma, parankiau atiduoti kaip dovanų čekį smile.gif

aciu 4u.gif jau sisiskambinau si IKEA ir viska issiaiskinome, kadangi jau spintele beveik surinkta tai grazins tik 80 proc, o grazins pinigus ar ceki man jau nesvarbu, nes is kart pirksiu mazesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2014 11 25, 14:52)
Aš irgi gundausi, mums irgi labai tiktų  ax.gif

Paskaitinėjau atsiliepimus, tai rašo, kad braižosi DOCKSTA ir nestabilus yra unsure.gif Jei katė užšoka, tai išpila viskas. Na, bet vistiek jis man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2014 11 25, 15:52)
Aš irgi gundausi, mums irgi labai tiktų  ax.gif

Turime lygiai tokio paties modelio stala, tik ne "Ikejini" smile.gif Viskas ten stabilu smile.gif ir Ikejoje ciupinejau gyvai ta stala, labai tvirtas atrodo.. Tik vienas minusas tokiam modeliui - reikia daznai valyti jo ta koja doh.gif , apdulka, apsimindo ..
Atsakyti