Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 11 26, 09:09)
Vaje, negąsdinkit unsure.gif  Aš su 38-39 ėmiau 8 dydį. Na bet jei netiks, manau už tokią kainą lengvai parduosim mastau.gif

Aš ir 8 pasiėmiau su 38 koja, nu gal tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2014 11 26, 08:36)
Sveiki, gal kas žinote kada siunta (skaičiukai 11-13) bus Vilniuje?

as irgi labai laukiu, Elona rase kad jau si antradieni siuntinukas bus Vilniuj, sarasa komandai atsius pirmadieni, bet kol kas negavau is komandos jokio laisko sad.gif galetu nors forume atsakyti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau padekot visoms, kurios diskutavo apie ae dzinsus smile.gif
Esu 170cm ugio. Klubu apimtis 94cm. Emiau 4dydzio Long, tiko idealiai thumbup.gif 4u.gif

emiau siuos:
http://www.ae.com/we...;catId=cat20108

TIk norejau paklaust kaip del kitu kelniu dydziu? Jei paprastas klasikines kelnes irgi imciau toki pat dydi, kazin pataikyciau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivasavi @ 2014 11 26, 10:28)
as irgi labai laukiu, Elona rase kad jau si antradieni siuntinukas bus Vilniuj, sarasa komandai atsius pirmadieni, bet kol kas negavau is komandos jokio laisko sad.gif galetu nors forume atsakyti blush2.gif

Laukiam dar nera orinuku šios savaites, jurinukai bus dalinami, bet reik tiketis kad ir orinukus prikabins tuo pačiu

4u.gif
Papildyta:
Ka tik skambino kurjeriai rytoj bus siuntinukai ir orinukai ir jurinukai Vilniuje manau kad ir visi kiti miestai gaus
Patikrinkit savo mokėjimus ir laukite info kur atsiimti prekes

4u.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas33: 26 lapkričio 2014 - 09:50
QUOTE(Donatas33 @ 2014 11 26, 09:37)
Laukiam dar nera orinuku šios savaites, jurinukai bus dalinami, bet reik tiketis kad ir orinukus prikabins tuo pačiu

4u.gif

aciu uz informacija biggrin.gif labai laukiam siuntinuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2014 11 26, 09:12)
Aš ir 8 pasiėmiau su 38 koja, nu gal tiks  biggrin.gif

As su 38,5 ir pasiciupau 8 4u.gif -Masiskai pirkom-pasikeisim tarpusavyje tuos dydzius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2014 11 26, 10:12)
Aš ir 8 pasiėmiau su 38 koja, nu gal tiks  biggrin.gif

jei apie Nike batus, tai kai dukrai pirkom, ėmėm vos ne 2 dydžiais didesnius nei įprastai nešioja, nes jie mažinti. bent jau pardėj visi buvo mažinti, kuriuos matavomės.
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2014 11 26, 08:36)
Sveiki, gal kas žinote kada siunta (skaičiukai 11-13) bus Vilniuje?

QUOTE(Daivasavi @ 2014 11 26, 09:28)

Tai pat laukiu sios siuntos,bet negavau is Elonos info pas ka atkelauja?
Atsakyti
QUOTE(lormil @ 2014 11 26, 11:24)
Tai pat laukiu sios siuntos,bet negavau is Elonos  info pas ka atkelauja?

gausite info kai siuntos bus vietoje

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas33 @ 2014 11 26, 10:49)

4u.gif
Papildyta:
Ka tik skambino kurjeriai rytoj bus siuntinukai ir orinukai ir jurinukai Vilniuje manau kad ir visi kiti miestai gaus
Patikrinkit savo mokėjimus ir laukite info kur atsiimti prekes

4u.gif  thumbup.gif  4u.gif

Ačiū už informaciją 4u.gif Jeigu rytoj bus Vilniuje, tai į kitus miestus išsiųsite penktadienį?
Atsakyti
http://www.famousfoo... Pink_White_Bri nike kedukukai 2014 metu modelis kaina 30$ sukooperavus gaunasi po 22,50$

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O kaip del 11-06 siuntos, ar ji pasieke Lietuva, negavau jokios info verysad.gif
Atsakyti