Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių *236 tema

QUOTE(norala @ 2014 11 27, 15:48)
Gal būtų norinčių Vilniuje jungtis?

Jungciausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2014 11 27, 15:37)
O šiandien dar gavau žinutę, kad su mano kortele Jamam Akropolio maximose prasidės anksčiau - nuo rytojaus  thumbup.gif .

O čia tai geras bigsmile.gif Ir aš noriu biggrin.gif Matyt maxima bando sumažinti žmonių srautą, šaunuoliai smile.gif
Atsakyti
Panos, jeigu DHL kurjeris, atvežęs prekes iš MY TOYS, nerado namuose? Ieškoti pranešimo pašto dėžutėje ir atsiimti pašte?
Atsakyti
kaip gauti http://www.beautyatcreightons.co.uk/ 15% nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 11 26, 13:25)
Renku www.cocooncenter.co.uk iki skubaus nemokamo siuntimo. Tik Vilnius. Pirksiu penktadienį apie 9 val. ryto. Tvarkingus krepšelius (vardas, pavardė, nicas, tel. nr) siųskite el. paštu Viktorija.Vinskute@gmail.com, atsiėmimas Bajorų kalvose (netoli Santariškių), darbo dienomis Užupyje, prie oro uosto. ar kitoje sutartoje vietoje

Gal kas norite Avene cold vazelino? turiu naują pakuotę 13,50
labai operatyviai vazelino nebėra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 27 lapkričio 2014 - 16:59
Pirksiu is Gap.eu, yra nuolaida megztiniams. Gal kas nori jungtis iki nemokamo siuntimo? Siauliai
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2014 11 27, 16:05)
Kokia čia parduotuvė?  blush2.gif

už 1 eurą , manau kikevienam mieste tokių parduotuvių yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2014 11 27, 16:48)
Gal būtų norinčių Vilniuje jungtis?

as jungciaus. bet ar visoms prekems bus 60 % nuolaida? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 11 27, 16:37)
Gal kas norite Avene cold vazelino? turiu naują pakuotę 13,50 lt

Norėčiau, kaip tik dairausi kažko panašaus. Parašysiu į paštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matilda1: 27 lapkričio 2014 - 16:43
QUOTE(zyzliukė @ 2014 11 27, 16:18)
Panos, jeigu DHL kurjeris, atvežęs prekes iš MY TOYS, nerado namuose? Ieškoti pranešimo pašto dėžutėje ir atsiimti pašte?

Siaip tai kurjeris atveza i namus pries tai pasiskambines ir suderines atvezima su jumis. Man irgi taip rase nors nebuvo paskambines ar atvaziaves. Kita diena paskambino ir pasake, kad nori atvezti i namus. Pirmadieni laukite skambucio ir atves. Savaitgaliais nevezioja siuntu.
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri savo princesei jau esate pirkusios lėlių namą ir galėtumėt kažką rekomenduoti iš savo patirties/
Ačiū
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri neketinat naudoti savojo nuolaidos kodo Maximoje žaislams ir galėtumėte perleisti?

Arba gal rytoj dienos metu ketinate važiuoti į Akropolio Maximą Vilniuje šiuo reikalu, aš mielai prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti