Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių *236 tema

Gal kas noretų jungtis šiandien, kad gauti papildomą 15 proc. nuolaida ?

http://www.brandsales.lt/
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 11 27, 13:58)
O kur jūs pirkot? Mano mažas, nenoriu kažko labai masyvaus, vis tik vaikas dar nedidelis, gali visai nenorėt rengtis smile.gif
Radau čia visai gal nieko, tik kad kainos nemažos (o gal čia skaitosi geros, nereikėjo anksčiau) http://www.rggdizain...berniukams.html  parašiau jiems, laukiu atsakymo. Kur daugiau ieškot g.gif Gal žinot kokią auksarankę kuri gražius siuva?



Nežinau iš kur jūs, ir ar būtinai pirkti norite. Bent manajame mieste ne viename rūbų nuomos salonų yra ir karnavalinių rūbų. Sūnui nebuvo tinkamo kostiumo, tai salonas pasiūs (man to kostiumo nuoma kainuos 35 lt). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2014 11 27, 16:17)
Nežinau iš kur jūs, ir ar būtinai pirkti norite. Bent manajame mieste ne viename rūbų nuomos salonų yra ir karnavalinių rūbų. Sūnui nebuvo tinkamo kostiumo, tai salonas pasiūs (man to kostiumo nuoma kainuos 35 lt).  ax.gif

Karnavalinių kostiumų nuomos nėra pas mus doh.gif
Atsakyti
Gal kam vasarai Crocs? Yra amazone vienas modeliukas gera kaina Crocs
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 27, 13:36)
*****, negavau maxej nuolaidos zaislams, nuo kokios sumos duoda?

Išsiuntėjo sms kai kuriems ačiū kortelės turėtojams, tai duoda nuo bet kokios sumos, jei gavot žinutę mirksiukas.gif , jei negavot - ieškokit kas iš pažystamų gavo mirksiukas.gif .
O šiandien dar gavau žinutę, kad su mano kortele Jamam Akropolio maximose prasidės anksčiau - nuo rytojaus thumbup.gif . Tai irgu turbūt atsitiktinai išsiuntinėjo.

QUOTE(Lagūna @ 2014 11 27, 14:22)
Ar kuri matėte, ar yra Maximose Vilniuje Uggly šuniukų pirkti?
http://www.babymarke...96194034/p43973

Mačiau Viršuliškių Prismoj, Pašilaičių trikampinėj Maximoj mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites, kai is beauty gavote ne viska, ar grazino pinigus ar atrase is viso 4u.gif gavau siandien siuntini su nepilnu uzsakymu( truksta 4 prekiu, nors saskaitose yra ir pinigai apmoketi uz juos
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2014 11 27, 15:37)
Išsiuntėjo sms kai kuriems ačiū kortelės turėtojams, tai duoda nuo bet kokios sumos, jei gavot žinutę  mirksiukas.gif , jei negavot - ieškokit kas iš pažystamų gavo  mirksiukas.gif .
O šiandien dar gavau žinutę, kad su mano kortele Jamam Akropolio maximose prasidės anksčiau - nuo rytojaus  thumbup.gif . Tai irgu turbūt atsitiktinai išsiuntinėjo.
Mačiau Viršuliškių Prismoj, Pašilaičių trikampinėj Maximoj  mirksiukas.gif


Nežinau, ar ir ankstesniais metais taip būdavo, bet aš jau šiandien apsipirkau vienoje Kauno Akropolio parduotuvių su jamam nuolaida smile.gif Sako, o kam tuos žmones šeštadienį kankint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2014 11 27, 15:45)


Gal būtų norinčių Vilniuje jungtis?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 27, 13:36)
*****, negavau maxej nuolaidos zaislams, nuo kokios sumos duoda?

Nuo bet kokios, atsitiktinumo būdu ax.gif Kol kas net nepasinaudojau ir nežinau ar panaudosiu

QUOTE(kipitun @ 2014 11 27, 14:17)
Nu ir kainos  mega_shok.gif
Aš dviems vaikams iš humanų už 35 lt kostiumus, išskyrus ausytes, sukomplektavau. Tik reik truputi pasiūti. Tiesa mūsų personažai paprasti, gal kažkokiam retam personažui būtų sunkiau.

drinks_cheers.gif
Niekad agyvenimei eiliniam darželio ar mokyklos karnavalui nepirkčiau už kelis šimtus kostiumo , o Humanoj tikrai naujų , net su etiketėm būna, tik reikai užtaikyt, žaidimams ne viena princesių suknelę už kelis lt nupirkus.

O ausyčių pažiūrėkit už 3,5 parduotuvėse pernai būtentten saviškei nupirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2014 11 27, 16:37)
O šiandien dar gavau žinutę, kad su mano kortele Jamam Akropolio maximose prasidės anksčiau - nuo rytojaus  thumbup.gif . Tai irgu turbūt atsitiktinai išsiuntinėjo.

ir aš gavau thumbup.gif o nuolaidos viskam bus kaip ir šeštadienį?
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 11 27, 14:20)
Jums gerai smile.gif O aš neturiu laiko ir nemoku rinktis blush2.gif Keletą kartų su drauge buvau užėjusi - nuo kvapo, žmonių gausos prasidėjo drebulys, nervint pradėjo...nežinau kaip pavadinti tą būseną g.gif


Aha, drabužių ir aš ten neperku. Bet kai reikėjo dabar kostiumams, tai tik ėjau pro eiles ir filtravai viską pagal pilką spalvą, pvz.: "kailine" kepurę paėmiau, padarysiu dukrytei kiškiškus apvadėlius ant rankyčių ir kojyčių. Kažkaip lengvai susikomplektavau. Tik va ausyčių neradau.

QUOTE(Neringiux @ 2014 11 27, 14:35)
Per 2-3 savaites.
O koki personaza jums reikia pasiuti?
Sako senukuose buna, bet as siandien uzprasiau mamos, kad pasiutu kepure su kiskio ausim. Jei graziai pavyks, galesiu paprasyt dar vienos arba paskolinciau.


O super thumbup.gif Arba parašykit kaip padarė. Nes aš nesumastau, kaip tą pailgą ausų formą padaryti g.gif Nors gal senukuose gausiu, dar sakė Rimi yra kažkokių ausų ir uodegų biggrin.gif Man visgi dviems vaikams reikia, jaučiu siūti būtų nemažas darbas, ypač kad be mašinos, rankomis reiktų siūti.
Papildyta:
QUOTE(lili* @ 2014 11 27, 15:57)
O ausyčių pažiūrėkit už 3,5 parduotuvėse pernai būtentten saviškei nupirkau biggrin.gif


Kokia čia parduotuvė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2014 11 27, 15:48)
Gal būtų norinčių Vilniuje jungtis?


kaune galiu parinkt beautyatcreightons.co.uk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a_g_n_u_t_e: 27 lapkričio 2014 - 16:13