Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

user posted image
subaigtas kojoms/kūnui. Veidui pasirodė per sunkus,o ir citrinų kvapas atgrasus man (lyg Fairy indų ploviklį naudočiau doh.gif )
Atsakyti
Angel Marine Depth SPA kondicionierius plaukams pirkau miniuką Moters pasaulio parodoje kartu su šampūnu. Šampūnas baigėsi seniau, apie jį jau rašiau. Išplovus šampūnu ir išskalavus kondicionieriumi plaukai paliko tikrai minkštučiai, purūs ir švelnūs. O ir buteliukas šios priemonės minkštesnis nei šampūno, ji lengviau išsispaudžia. Ir nors šampūnas man nepatiko, kondicionierių tikrai užskaitau ir galiu rekomenduoti.
user posted image
Foto iš interneto
Atsakyti
Paskutinės paskutinio 2014 metų mėnesio tuščios pakuotės bigsmile.gif

user posted image

Batiste sausas šampūnas.
Jau ne pirmas ir ne antras. Patinka. Nėra stebuklas. Tikrai plaukai neatrodo, kaip ką tik išplauti, bet jei reikia geresnio efekto kelioms valandoms - gelbsti puikiai.

Yarok - feed your ends, purškiklis plaukų galiukams. Puikus produktas. Galiukai tikrai smagesni buvo, mažiau šiaušėsi. Gaila, kad produktas brangokas (turėjau mini pakuotę, kurios pakako mėnesiui) ir sunkiai gaunamas.

Garnier plaukų kaukė su medumi. Visa ši linija labai tinka mano plaukams. Kad ir kaip sudėtis rėktų, kad nieko gero nedarys plaukams, bet jie vis tiek atrodo puikiai. Kaukės efektas man labai panašus į balzamo.

Timotei balzamas su arganu. Kvapas schmoll.gif Pats balzamas vidutiniškas. Man kiek riebindavo plauką ir antrą dieną plaukai jau nelabai reprezentatyvūs būdavo.

user posted image

Sibu veido kremas. N-tasis. Paprastas kremas, kuris tiesiog tinka mano odai. Puikiai dengiasi mineralinė pudra. Odą palieka nei per riebią, nei per sausą.

Catrice antakių priemonė. Jau turiu naują. Nė dienos be šio daikto. Man nereikia itin tamsių antakių. Šis daikčiukas paryškina juos tiek, kiek reikia. Išsilaiko visą dieną. Ilgam užtenka.

Uoga uoga paakių kremas. Tikiu, kad šis produktas gali daug kam nepatikti, nes gana sunkiai susigeria. Naudodavau jį tik vakarais. Kartu patepdavau ir blakstienas (joms labai patiko). Man labai patiko. Stebuklų jis nedaro, bet mano paakiams (tfu tfu tfu) kol kas jų ir nereikia. Dabar naudoju kitą uoga uoga paakių kremą ir patinka mažiau jis man.

AuraCacia abrikosų kauliukų aliejus. Naudojamas makiažo valymui. Patiko pakuotė, nes mažiau išbėga aliejaus ir taip skalsiau naudojamas produktas.

Margarita veido drėkiklis. Pasibaigė galiojimas, dar yra ant dugno šiek tiek. Vasarą smagus naudoti, o žiemą net nežinau ar reikalingas. Gal nebent jei namie labai sausas oras. Šiaip tai nedarantis turbūt nieko produktas, tik gerai atvėsina, jei karšta biggrin.gif

user posted image

Anatomicals rankų šveitiklis. Visiškai, totaliai nereikalingas produktas. Gavau su rinkiniu, tad sunaudojau. Šveičiamųjų dalelių buvo mažai, tad ir šveitimo buvo neperdaugiausiai.

Sante rankų kremas. Lengvokas. Patogu nešiotis rankinėje mažą pakuotę. Rankų, kai reikėjo, negelbėjo. Kvapas toks so so, kartais skanus, o kartais nelabai.

Essence nagų lako valiklis. N-tasis. Pigus, valo, smirda tikrai ne braškėm.

Čistaja linija veido šveitiklis. Sunaudotas kūnui. Pats šveitiklis primena smėlį sumaišytą su kremu. Tai, kad sunaudota kūnui nereiškia, kad šveitiklis blogas, nes jis šveičia gana neblogai. Tiesiog mano odai nelabai tinka šveitikliai bendrai.

Essie good to go nagų lako viršutinis sluoksnis. Tobulybė. Praktiškai visus nagų lakus paverčia puikiai besilaikančiais ir greit džiūstančiais. Jau turiu naują. Ir dar, jis netirštėjo taip greit, kaip dauguma kitų top sluoksnių. Turėjau jį metus, lakuoju nagus min. 1 kartą per savaitę ir visada naudodavau jį.

Linkių, kad 2015 būtų daug daug tuščių butelaičių atradimų
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2015 01 02, 17:10)
Paskutinės paskutinio 2014 metų mėnesio tuščios pakuotės bigsmile.gif

Labai patinka man Jūsų apžvalgos, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Alverde veido kremas
user posted image
matizuoja, drėkina. labai patiko, nes drėkino odą tiek kiek reikia. nebuvo sausumo ir tuo pačiu išlaikė matiškumą. ax.gif
Atsakyti
pabaigiau Ambroozija valomąjį pienelį veidui „GABIJA“

http://4.bp.blogspot...0809_181035.jpg
nuotrauka skolinta iš čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 sausio 2015 - 14:53
QUOTE(Sultry @ 2015 01 03, 12:49)
pabaigiau Ambroozija valomąjį pienelį veidui „GABIJA“

1. Mums neįdomu ką pabaigėt, jei nepaliekat atsiliepimo;
2. Sumažinkit foto doh.gif
Atsakyti
superdrug cucumber cooling clay mask perkama jau trečią kartą, skaniai kvepia, atgaivina veidą
user posted image
Foto iš interneto
Atsakyti
Avene Extremely Gentle Cleanser. Valydavau veidą, kol galiausiai atsibodo ir perėjau ant prausiklių, tai šį pabaigiau akių makiažui valyt. Labai gerai valė tiek akių makiažą, tušą, tiek veidą. Jokių priekaištų, kai sugalvosiu grįžt prie valiklių, tikrai grįšiu prie šio
user posted image
foto
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2015 01 03, 15:45)
1. Mums neįdomu ką pabaigėt, jei nepaliekat atsiliepimo;
2. Sumažinkit foto  doh.gif

ok.gif taisausi biggrin.gif

1. Ambroozijos Gabija pienelis savo darbą atliko (nuvalo puikiai tiek akių,tiek viso veido makiažą),bet man labiau patiko to paties gamintojo pienelis Brėkšta -dabar prie jo ir grįžau.
2. neapsižiūrėjau, atsiprašau blush2.gif jau matau,kad administratorė pataisė.
Atsakyti
Bruno Banani Pure women
user posted image
Patiko, toks mielas kvapas, tik greitai išnyksta kažkur ax.gif
Atsakyti
Clarins šešėliai #08 Mocha Mousse - suoptimizavau, sunaudojau antakiams smile.gif

user posted image
Atsakyti