Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

QUOTE(Sultry @ 2014 12 29, 22:51)
Ambroozija Veido emulsija  "Jorilė" intensyviai drėkinanti
Tik dabar jau parduodama stikliniame indelyje.
Būtinai bus kartojama, kai tik subaigsiu kitus turimus veido kremus biggrin.gif  arba greičiau.. wub.gif

O kur perki? Būtų įdomu išbandyti.
Atsakyti
Natura Siberica putos voniai - daug augalinių ekstraktų, nesausina odos, labai malonus kvapas smile.gif
Avon shower oil - man labai patinka dušo aliejai, bet Avon visai niekam tikęs, jo kvapas siaubingas, odos nedrėkina.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2014 12 29, 22:51)
Ambroozija Veido emulsija  "Jorilė" intensyviai drėkinanti
Tik dabar jau parduodama stikliniame indelyje.
Būtinai bus kartojama, kai tik subaigsiu kitus turimus veido kremus biggrin.gif  arba greičiau.. wub.gif

Jau senokai gundausi įsigyti bigsmile.gif kuo taip patiko?
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2014 12 29, 22:57)

Nors ne manęs klausėt, bet atsakysiu. Biosaloj mačiau:

http://parduotuve.bi...oducts/ambr6024

Atsakyti
Loreal Elnett plaukų lakas
user posted image
Šitas buvo kažkokio limituoto leidimo, tai originalioji versija patiko labiau. Pats lakas patinka, kad nesukietina plaukų, nesulipina, bet tuo pačiu išlaiko šukuoseną. Stiprus kvapas. ax.gif

Maybelline Colorama Nr. 54
user posted image
Patiko. Būtų idealus jei būtų raudonesnė spalva, nes dabar labiau rūžava, bet vistiek puikus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 12 30, 00:57)

Aš perku Ambroozijos parduotuvėlėse. Vilniuje viena yra Gedimino pr. prie Lukiškių a.; kita, berods, Totorių g. Taip pat galima pirkti internetu (nuoroda ankstesniame mano post'e).

p.s. Nuėjus į parduotuvę, galima gauti pamėginimui visų produktų (tik berods savo indelių reikia,jei norite bandyti ne vietoje, o parsinešti). Perkant visada įdeda mėginėlių smile.gif

QUOTE(Brilliancy @ 2014 12 30, 11:58)
Jau senokai gundausi įsigyti  bigsmile.gif kuo taip patiko?

Pirmiausia - konsistencija "jogurtinio lengvumo" biggrin.gif . Kvapas neįkyrus. Puikiai susigeria ir tikrai drėkina, kas nėra taip akivaizdu su kremais man (turiu problemą su inkštirais, tad kažkaip nutariau ieškoti lengvesnių priemonių). Be to, tepant ant hidrolatu papurkšto veido priemonės reikia neįtikėtinai mažo kiekio. Net psichologiškai nepatogu tik tokį krislelį tepti (juk sau atrodo galima ir "nepagailėti", bet tikrai nėra poreikio).

p.s. Biosaloj ši emulsija 6lt brangesnė nei tiesiai iš gamintojo smile.gif smulkmė, bet galutinėje balanso eilutėje susidaro doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 30 gruodžio 2014 - 14:00
leonor greyl aliejukas plaukams nežinau, nelabai patiko, tik tiek, kad kelionėse pakuotės dydis superinis, o kad poveikis stebuklingas būtų tikrai nepasakyčiau ax.gif
user posted image
Avon šveitiklis kūnui - vienas iš smagesnų šios kompanijos, turbūt kartosiu smile.gif Visgi planet spa serijos gaminiai smagesni už paprastuosius ax.gif
user posted image
Ccs pėdų dezodorantas, entasis jau, man labai patinka savo poveikiu thumbup.gif
user posted image
lush lūpų šveitiklis. nežinau ką pasakyt - naudojau nereguliariai, palygint su TBS šveitikliu, gal toks stipresnis poveikiu, o bet tačiau vis pamiršdavau naudot biggrin.gif blush2.gif
user posted image
visos nuotraukos skolintos
Atsakyti
Ambroozija VEIDO PRAUSIKLIS su gasulo moliu „JUNDA“ visų tipų odai
user posted image

Kartotinas biggrin.gif
Dabar noriu pati susimaišyti prausiklį su Gasulo moliu pagal KN receptą smile.gif Ilgalaikėj perspektyvoj turėtų gautis pigiau (ir gal maloniau/įvairiau savo gamybos naudojant,nes galima pakaitalioti aliejus)
Atsakyti
garnier ultra doux dry shampoo labai patiko, nes skalsiai naudojos, padarė tai ką ir priklausė, skaniai kvepėjo. Nors neturiu su kuo palygint, bet aplodismentai jam kol kas visi smile.gif
user posted image
Foto skolinta iš interneto platybių
Atsakyti
Freeman Enzyme Mask Pineapple - vienintelis kaukės pliusas yra skanus ananasų kvapas smile.gif Daugiau jokio poveikio savo odai nepastebėjau, nei gero, nei blogo, ji nei skaistesnė, nei sudrėkinta, jokia. Naudojau 2 kartus per savaitę, bet prieš ir po vaizdas tas pats.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2015 01 01, 12:35)
Freeman Enzyme Mask Pineapple - vienintelis kaukės pliusas yra skanus ananasų kvapas smile.gif Daugiau jokio poveikio savo odai nepastebėjau, nei gero, nei blogo, ji nei skaistesnė, nei sudrėkinta, jokia. Naudojau 2 kartus per savaitę, bet prieš ir po vaizdas tas pats.

user posted image

Pavyko sunaudoti? Aš kartą per savaitę užsidedu, bet galvoju gal kūnui pradėt naudot, nes veidui neįmanoma išnaudoti tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
pacifica dregnos serveteles - sunaudojau kunui, nes joms mano veido oda per jautri
user posted image

burt's bees ranku kremas - rankoms tik vienakart ir tebandziau, nes kvapas slykstus, lyg kokio cemento ar pan (toks dusinantis, pilnas dulkiu). Gaila buvo ismest, tai sutepiau nakciai pedoms - buvo tikrai superinis, nes pedos dar kita vakara super svelnios budavo. Na bet kvapas uzmusantis, tepiesi ir purtaisi biggrin.gif
user posted image

drakono kraujas - gal ne visai kosmetine priemone, bet naudojau veidui kartu su toniku ar vienu patepliodavau spuogelius. Kvapas specifinis, bet nebuvo bjaurus, o poveiki sunku pasakyt, bet lyg ir padedavo.
paveikslelis

badger plauku aliejus - tiksliau labiau skalpui skirtas, bet naudojau ir per visa ilgi. Nemegstu as alieju plaukams, o ir nereguliariai naudojau, tai nieko nepakomentuosiu
user posted image

desert essence obuolinis plauku sampunas - jau turbut treciakart kartojau: sis ir avietinis mano favoritai, na dar vynuogiu smagus. Tik atnaujinta pakuote ir po labai mazai spaudziasi, tai gal kiek tas erzindavo.
user posted image

eos 'tangerine' lupu balzamas - nu nepasimokau is savo klaidu doh.gif Esu eos balzamus du kartus bandzius ir abu nepatiko, nes man mazai drekino, tepi ir atrodo nieko neuztepi ir efekto 0. Na bet sis medicated, tai tikejausi kazkokio superinio efekto - deja deja, kiek tepu, tiek atrodo dar labiau lupas issausina. Na tam kartui kaip ir gerai, bet pora kartu is eiles panaudoju ir jauciu, kad nuserpetoja lupos, nors to jau seniai nesu patyrus. doh.gif
user posted image

navitas naturals 'cacao' lupu balzamas - nerealus wub.gif Tiek kvapas, tiek skonis, tiek poveikis ir tekstura thumbup.gif Gaila, kad tik vieno skonio yra. Jo vietoj toks pat, tai vienintelis skirtumas, kad ant pakuotes dar zenkliukas 'made with 100% cocoa' ar kazkaip pan, o pats balzamas rusvas ir skonis daugiau sokoladinis. Nelabai lyginau sudetis ir ar kas pasikeite, bet naujasis lygiai taip pat patinka, tai ir nesuku galvos.
user posted image

mavala 'st germain' nagu lakas - nerealiai grazi spalva wub.gif Patinka nedidele pakuote, nes neuzsistovi ir imanoma subaigt, kaina irgi padori tokiam kiekiui. Tik laikymas geresnis galetu but - kartais jau ta pati vakara koks galiukas apsigadina.... Ir dar kiek sunkokai pasiima, nors like apie trecdalis - lakuojuosi siandien koju nagus ir likuti mesiu, nes nebepavyks jau turbut daugiau nei ranku, nei koju juo uzlakuot.
user posted image

Papildyta:
zoya nagu lako dziovinimo lasiukai - man patiko, o naudojau pagrinde pedikiurui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 01 01, 16:32)
Pavyko sunaudoti? Aš kartą per savaitę užsidedu, bet galvoju gal kūnui pradėt naudot, nes veidui neįmanoma išnaudoti tiek lotuliukas.gif

Jei ji ką nors darytų, būtų galima džiaugtis, kad pigi, daug ir ilgam užtenka biggrin.gif Nedidelį likutį išmečiau, nors labai nemėgstu taip daryti, o veidui tepiau daug, gausiai, kad tik greičiau baigtųsi ax.gif
Atsakyti