pacifica dregnos serveteles - sunaudojau kunui, nes joms mano veido oda per jautri
burt's bees ranku kremas - rankoms tik vienakart ir tebandziau, nes kvapas slykstus, lyg kokio cemento ar pan (toks dusinantis, pilnas dulkiu). Gaila buvo ismest, tai sutepiau nakciai pedoms - buvo tikrai superinis, nes pedos dar kita vakara super svelnios budavo. Na bet kvapas uzmusantis, tepiesi ir purtaisi
drakono kraujas - gal ne visai kosmetine priemone, bet naudojau veidui kartu su toniku ar vienu patepliodavau spuogelius. Kvapas specifinis, bet nebuvo bjaurus, o poveiki sunku pasakyt, bet lyg ir padedavo.
paveikslelisbadger plauku aliejus - tiksliau labiau skalpui skirtas, bet naudojau ir per visa ilgi. Nemegstu as alieju plaukams, o ir nereguliariai naudojau, tai nieko nepakomentuosiu
desert essence obuolinis plauku sampunas - jau turbut treciakart kartojau: sis ir avietinis mano favoritai, na dar vynuogiu smagus. Tik atnaujinta pakuote ir po labai mazai spaudziasi, tai gal kiek tas erzindavo.
eos 'tangerine' lupu balzamas - nu nepasimokau is savo klaidu
Esu eos balzamus du kartus bandzius ir abu nepatiko, nes man mazai drekino, tepi ir atrodo nieko neuztepi ir efekto 0. Na bet sis medicated, tai tikejausi kazkokio superinio efekto - deja deja, kiek tepu, tiek atrodo dar labiau lupas issausina. Na tam kartui kaip ir gerai, bet pora kartu is eiles panaudoju ir jauciu, kad nuserpetoja lupos, nors to jau seniai nesu patyrus.
navitas naturals 'cacao' lupu balzamas - nerealus
Tiek kvapas, tiek skonis, tiek poveikis ir tekstura
Gaila, kad tik vieno skonio yra. Jo vietoj toks pat, tai vienintelis skirtumas, kad ant pakuotes dar zenkliukas 'made with 100% cocoa' ar kazkaip pan, o pats balzamas rusvas ir skonis daugiau sokoladinis. Nelabai lyginau sudetis ir ar kas pasikeite, bet naujasis lygiai taip pat patinka, tai ir nesuku galvos.
mavala 'st germain' nagu lakas - nerealiai grazi spalva
Patinka nedidele pakuote, nes neuzsistovi ir imanoma subaigt, kaina irgi padori tokiam kiekiui. Tik laikymas geresnis galetu but - kartais jau ta pati vakara koks galiukas apsigadina.... Ir dar kiek sunkokai pasiima, nors like apie trecdalis - lakuojuosi siandien koju nagus ir likuti mesiu, nes nebepavyks jau turbut daugiau nei ranku, nei koju juo uzlakuot.
Papildyta:zoya nagu lako dziovinimo lasiukai - man patiko, o naudojau pagrinde pedikiurui