sante makiazo valymo serveteles - sakyciau patiko ir net labai, nes gerai nuvalydavo makiaza, nebuvo per sausos/slapios, uztekdavo vienos visam veidui. Turbut is iprocio net po valymo servetele turiu nusipraust veida, nes kitaip nesijauciu svari, tai po situ drasiai galedavau tik vandeniu (kad ir saltu), be prausiklio persiliet ir likdavo svaru.
evan healy 'tea tree' zelinis pausiklis - visai smagi man si firma, nors prie kvapu reikia iprast: dabar man kvepia, bet kai pirmus kartus uosciau (isvis gana nauja man buvo naturali kosmetika), tai ziaugciojau ir zadejau niekada nenaudot
Na o prausiklis geras, nedaznai naudojau, nes mano oda sausa, tai tik panaudodavau retsykiais geresniam nuprausimui/pravalymui. Nekartociau, nes nera didelio poreikio tokiam produktui, bet siaip rekomenduociau. Ir skalsus labai.
juice beauty 'green apple peel sensitive' pilingas jautriai odai (miniukas is rinkinio) - kazkaip sunku man tokiu produktu (kaip ir pvz kaukiu) poveiki pamatyt ir aprasyt.... Sunaudojau per 2 kartus, kad tik sunaudot. Man vistik jautrino oda - pirmakart itin paraudo: pradzioj uztepus viskas ok buvo, norejau pora min palaikyt, bet uzsikuiciau su kitais dalykais ir ilgiau pastovejus pradejo grauzt oda, o nuplovus visa raudona buvau. Na suprantu, kad pilingas cia, bet kai poveikio jokio, tai nebenaudociau, nes paskui visa vakara 'pasipuosus' sedejau....
lavanila 'pure vanilla' dezodoranto miniukas - labai isgirtas visur, bet man jis ispudzio nepaliko
Nebuvo ta apsauga tiek gera, kad kartociau - ne viena tiek sauganti naturalu dezodoranta turejus esu. Pvz karsta diena reikia atnaujint kelis kartus, kad isliktu gaiva, bet ir su kitais taip pat. O Lavanila man ir rubus dar tepdavo, palikdavo baltas demes.... Gaila ismest buvo, tai sutepiau namuose budama, bet man jis tikrai joks stebuklas...
herbatint '10N platinum blonde' spalvos plauku dazai (2vnt) - patiko, nors ir spalva kiek tamsesne nei siaip megstu. Tiesiog norisi pailsint plaukucius nuo cheminiu dazu. Plius kiek pamenu is seniau, spalva kazkiek grazeja po keliu dazymu.
dr. bronner's kondicionuojanti plauku skalavimo priemone - nu zodziu, 1-2 kamstelius produkto pili i stikline vandens ir perskalauji plaukus. Nepatiko, nes visu pirma, tai terliones labai daug
Na nelaikau stikliniu vonioje, tai dazniausiai uzmirsdavau isbandyt, paskui po pirmo pabandymo nebenorejau taip naudot - nieko nedare
Na nuskalauji plaukus, bet jie kokie buvo po sampuno, tokie ir lieka, nepriduoda slidumo. Tada sumasciau naudot neskiesta (jis ir siaip skystokos konsistencijos), bet vistiek man jo neuztekdavo, nes nepriduoda plaukams slidumo, tenka papildmai kondicionieriu naudot. Nekartociau ne uz ka
h&m 'clay' spalvos nagu lakas is rinkinuko - paprastai visokie blizguciai ant nagu gerai laikos, bet sis nelaike, spalva keista, o ir amzinai susigadindavau nagus, nors ir ilgokai sededavau ir dziovindavau. Plius valesi nelengvai, tai viska sudejus metu likuti lauk.
the all natural face 'salmon' spalvos maskuoklio ir
'medium beige warm' spalvos mineralines pudros megineliai - abieju produktu pakako ne vienam pasidazymui ir galima buvo gera nuomone susidaryt. Maskuoklis labai patiko - naudojau paakiams, tai be galo atgaivina, o ir pamaskuoja puikiai
Pudra smulkute, gerai isitrina i oda, spalva man gera, nors kiek gyvymo odai pritruksta... Maskuoja vidutiniskai, i geresne puse, laikosi gerai, nors mylimiausia Everyday Minerals man geriau laiko. Taciau didziausias abieju produktu (dar turiu keleta kitu naudojamu priemoniu ir su jom tas pats) minusas yra smulkumas - ziauriai dulka besidazant
Atrodo paimi tik truputi maskuoklio ant sepetelio, atsargiai tapsnoji i paakius, o toks vaizdas, kad vien ta pudra kvepuoji. Na ir aisku matosi aplink skraidantis dulkiu debeselis
Kolkas tai vieninteliai, ypac maskuoklis, patike produktai is sios firmos, bet del to minuso nemanau, kad pirkciau pilna pakuote...
everyday naturals 'semi matte' linijos mineraline pudra, spalvos
'2N' ir
'3N' (sios meginelis) - jau keleta metu cia mano mylimiausia pudra
Vis kyla noras kazka nauja isbandyt, bet tik del pasikeitimo, bet vis prie sios sugriztu. '2N' yra man tobula spalva, nors kartais su ja jauciuosiu baltoka (bet tai ir siaip baltaode esu). '3N' lyg tamsoka man viena, bet subaigiau imaisius miniuka i '2N' pakuote. Turbut ne nereikia sakyt, kad sekanti pudra bus vel sita.