Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

QUOTE(Brilliancy @ 2014 12 16, 11:30)
Kur perkate?

Droge yra, dar lyg prismoj maciau
Atsakyti
Rasa Šampūnas Extreme moisture system
user posted image

Nepatiko, nieko jis man per daug nedrėkino. Plaukai greitai susiriebaluodavo, po plovimo švelnesni nebūdavo ir atsirado pleiskanų ax.gif

Klorane šampūnas.
user posted image
Labai labai patiko, gerai plovė, tiko galvos odai, o po plovimo nesinorėdavo net kondicionieriaus, kuo negalėjau patikėti - metų atradimas wub.gif
Atsakyti
Natura Sibercia stiprinamasis rankų kremas: patiko, bet naudojau tik namuose, nes kvepėjo per stipriai, kvepintis jau negalėdavau juo pasitepus. Nekartotinas, nemėgstu turėti kelių kremų iš karto, man reikia universalesnio neutralaus kvapo ax.gif
user posted image
Atsakyti
avene terminis vanduo, 300ml - pirmakart naudojau avene, nors noru sarase labai ilgai buvo. Ai, net nezinau kaip vertint, nes vandenukas kaip ir kiti, t.y. nesiskiria man nuo kitu bandytu.O naudojau kaip tonika (nuvalyt veida po prausimosi).
user posted image

acure dieninis kremas - prie kokius pora metu esu kelis sunaudojus senoj pakuotej, pirmakart naujoje pirkau. Kazkaip pasirode skystesnis, o gal ir atmintis paveda. Patiko, nors toks nieko ypatingiau nedarantis.
user posted image

pacifica dregnos serveteles - makiaza bandziau valyt tik karta, nes kiek jautrino/perstejo oda jomis valantis. Sunaudojau siaip.
user posted image

2 ELF kabuki sepeteliai - kazkada labai labai patiko, tai isbandzius pirma, nusipirkau ir antra toki pat. ELF kosmetika man niekada nepatiko, bet sepeteliu keleta mylimu turejau. Pastaruoju metu sie tik ekstra atvejam ir daugiau pvz pasvelnint skaistalus ar pan skirti budavo. Bet pradejo sertis, todel metami.
user posted image

lavera 'mango' sampunas - senoji versija laaabai patiko, o naujasis nebe. Nera visiskai blogas, bet laba eilinis, net vyras iskart pastebejo, kad kitoks.
user posted image

Veria ID 'undo whats done' kondicionierius - nemaciau didesnio skirtumo nei kiti, sunaudojau ir tiek
user posted image

QUOTE(dominica @ 2014 12 13, 13:09)
ir dar 'pabaigiau' tangle teezeri  biggrin.gif naudojau 1,5metu, isbluko, pasiklaipe spygliukai, prisikaupe visokio neisplaunamo purvo- jau turiu nauja ir senaji metu lauk
user posted image

As irgi toki 'pabaigiau' drinks_cheers.gif Kazkiek pasikraipe dantukai ir pabluko, tai i jo vieta dabar Macadamia sepecio laukiu.

Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2014 12 16, 21:24)
Klorane šampūnas.

kur perkat Klorane? Lietuvoj jie baisiai brangūs doh.gif feelunique reik laukt nuolaidų, gal kur kitur atradot?
Atsakyti
Essence nagų lako valiklis, patinka, vietoj jo toks pat, jau trečiasis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2014 12 17, 13:33)
kur perkat Klorane? Lietuvoj jie baisiai brangūs  doh.gif feelunique reik laukt nuolaidų, gal kur kitur atradot?

Cocooncenter.co.uk mirksiukas.gif
Atsakyti
Guerlain meteoritai
user posted image
Maišyti mythic ir butterfly. Patiko. Naudojau apie metus kiekvieną dieną, o turėjau tik trečdalį jų. Patiko, kad gražiai atrodo ant odos, ir sulaiko blizgesį. Jei kartočiau, tai dėl pakuotės ir su nusiteikimu naudoti ilgai ax.gif
Atsakyti
Jeanne Piaubert pažastukas, visai patiko, apsauga gal silpnoka karštuoju metu laiku, bet švelnus, nedirgina odos visiškai. Kartotinas produktas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sinsea 7 Oild Blend serumas patiko ir bus kartojamas
user posted image
Atsakyti
Silky serumas plaukams: patiko, lengvos konsistencijos, neriebino, bet tikrai gražiai atrodė plaukai, tokie žvilgantys ir glotnūs tapdavo. Labai ekonomiškai naudojosi, prie progos pakartočiau.
user posted image
Aroma natural Manukos EA: pirkau pasidomėjus, kad stipresnis už Arbatmedžių EA, bet nepasiteisino, man Arbatmedžių EA buvo veiksmingesnis. Kvapas taip pat labai nepatiko ax.gif
Atsakyti
Korres figų dušo želė
user posted image
Patiko. Kaip ir visos dušo želės. Odos nesausino, gerai prausė. Kvapas specifinis, bet man visai patiko ax.gif
Atsakyti