avene terminis vanduo, 300ml - pirmakart naudojau avene, nors noru sarase labai ilgai buvo. Ai, net nezinau kaip vertint, nes vandenukas kaip ir kiti, t.y. nesiskiria man nuo kitu bandytu.O naudojau kaip tonika (nuvalyt veida po prausimosi).
acure dieninis kremas - prie kokius pora metu esu kelis sunaudojus senoj pakuotej, pirmakart naujoje pirkau. Kazkaip pasirode skystesnis, o gal ir atmintis paveda. Patiko, nors toks nieko ypatingiau nedarantis.
pacifica dregnos serveteles - makiaza bandziau valyt tik karta, nes kiek jautrino/perstejo oda jomis valantis. Sunaudojau siaip.
2
ELF kabuki sepeteliai - kazkada labai labai patiko, tai isbandzius pirma, nusipirkau ir antra toki pat. ELF kosmetika man niekada nepatiko, bet sepeteliu keleta mylimu turejau. Pastaruoju metu sie tik ekstra atvejam ir daugiau pvz pasvelnint skaistalus ar pan skirti budavo. Bet pradejo sertis, todel metami.
lavera 'mango' sampunas - senoji versija laaabai patiko, o naujasis nebe. Nera visiskai blogas, bet laba eilinis, net vyras iskart pastebejo, kad kitoks.
Veria ID 'undo whats done' kondicionierius - nemaciau didesnio skirtumo nei kiti, sunaudojau ir tiek
QUOTE(dominica @ 2014 12 13, 13:09)
ir dar 'pabaigiau' tangle teezeri
naudojau 1,5metu, isbluko, pasiklaipe spygliukai, prisikaupe visokio neisplaunamo purvo- jau turiu nauja ir senaji metu lauk
As irgi toki 'pabaigiau'
Kazkiek pasikraipe dantukai ir pabluko, tai i jo vieta dabar Macadamia sepecio laukiu.