Cottage Strawberry & Mint dušo želė - maloni, kreminė, gerai putoja, odos nesausina, kvapas gal šiek tiek sintetinis (bet ne toks erzinantis kaip, tarkim, TBS dušo želių), didelė talpa, gera kaina. Patiko, bandysiu ir kitų aromatų.
Milkshake arganų aliejukas
nieko gero, po jo plaukai dar labiau pučiasi
nieko gero, po jo plaukai dar labiau pučiasi
Desert Essence 'island mango' sampunas ir kondicionierius - visai patiko abu Turbut visus jau esu isbandzius DE plauku produktus, tai man jie visi apylygiai, na sis mango ir kokosu gal kiek sunkesni, bet plauku neriebina, neapsunkina, tai is esmes efektas man vienodas su kitais kvapais (pvz obuoliu, citrinu). Kondicionieriu stengiuosiu nebepirkt, nes naudoju foto esancia Earth Science kauke kaip kondicionieriu su visais sampunais. Na bet sikart DE buvo naujiena, tai emiau visa rinkinuka. Vienintelis dalykas, kuris man kliuvo, tai kvapas - tikejausi, kad bus gaivus mango kvapas, bet realiai kazkoks sintetinis ir net nelabai mango....
Earth Science plauku kauke - nebezinau jau kelinta sunaudota. Sudetis nera 100% tobula, bet plaukuciai po jos tobuli, tai ir naudoju kol neatradau kazko geriau. Dedu kaip kondicionieriu, o kaip kauke lyg ir isvis nelabai bandzius.
John Masters 'raspberry and orange' kuno sveitiklis - ne pro kur nevertas savo kainos Visu pirma, tai kazkiek nuvyle kiekis, nes nors ir zinojau ka perku, bet realiai labai maza pakuote pasirode. Antra, kvapas nepanasus ne i avietes, ne i apelsinus - cukraus saldumas ir tiek, greiciau koks pyragas taip kvepetu nei vaisiai.... Na ir pats sveitiklis visai nesuzavejo - eilinis cukrus + aliejai, kur n kartu pigiau namuose pasidaryt... Plius visai neskalsus buvo. Kaip bloge ir rasiau, tai Hugo Naturals dvigubai didesnis kiekis, kaina perpus mazesne, o pats sveitiklis man labiau patinka.
Aubrey Organics 'orange cream' skutimosi kremas - turejau visu 3 kvapu pries kelis metus, bet vel uzsinorejau pabandyt ir vel visus 3 nusipirkau. Na man rodos zinau kodel nepirkau ju anksciau - lyg kemsa peiliuka ir del to trumpiau naudojasi jis. Pats kremas geras, peiliukas puikiai slysta, bet butent del tos silikonines kremo konsistencijos gana sunkoka svariai skustuva nuplaut, tai ir uzsikemsa taip.
milk+honey kuno kremas - kvapas ir efektas man super patiko Kremas tirstas, skalsus, gerai padrekina, nepalieka ant odos riebumo. Vienintele problema, kad liko gana nemazai kremo buteliuke (manau iki savaites dar naudociau), o pompa nebeisspaude jau. Galvojau atsukus pompa issikratyt, bet kad jis toks tirstas, jog nelabai kratosi Tai man gerokas minusas, nes kremas brangus gana ($34), tai gaila neisnaudot.
Alba Botanica kuno prausiklis - man patiko, nes skalsus, kvapas neikyrus, o to man ir pakanka su dusgeliais, neisranki as tokiam daiktui.
Alba Botanica 'acne dote' dregnos serveteles - man norejosi daugiau dregnumo, o ir asarodavo akys, jei arciau ju pavalydavau veida. Na ir siaip nepajauciau kazkokio efekto, tai nebekartosiu.
Thayer's hamamelio tonikas - velgi produktas, kuriam nesu isranki. Geras kainos/kiekio santykis, naudoju po prausiklio papildomai nuvalyt veida. Siuos tonikus naudoju jau kokius 5 metus, gal daugiau, tik kvapus vis pakaitalioju.
Aura Cacia arbatmedzio aliejus - nuolat turiu kosmetinej sita daikta. Nepakeiciamas jis man nuo spuogeliu, visokiu bekylanciu spuogeliu, zaizdeliu ar siaip neaiskiu odos dariniu. Zodziu, kai tik reik padezinfekuot oda,taip ir traukiu ji.
Alba Botanica 'acne dote' gelis - va sitas daiktas tikrai veiksmingas nuo spuogeliu buvo Kiek padziovindavo oda keliskart is eiles tepant, bet kadangi tepasi tik ant problemines vietos, tai man ne problema buvo. Pas mane spuogeliai reti draugai, tai pilnai apsieinu su arbatmedzio aliejum.
Mineral Fusion 'hydrating mist' - sunaudojau kaip tonika, nors bandziau naudot ir purksdama ant veiduko dienos metu. Man kazkuo erzino kvapas, nors tikrai nera bjaurus ir beveik bekvapis jis....
Vivi mango dantu pasta - visokiu atsiliepimu apie ja skaiciau, bet man visai patiko ji. Na taip, nera metos gaivumo, bet juk yra ir metine si pasta, tai jei jau perkama mango, t.y. vaisine, tai gal ir nereiketu tiketis, kad darys ta, ka daro meta Dantukus isvalydavo svariai, slidumas likdavo ilga laika, o tas man svarbiausia. Ir neputojimas man netrukde. As prikibciau prie to, kad vos isidedi i burna ir atrodo dingsta pasta, bet sita issprendziau ant sepetelio dar kitos pastos trupuciuka uzdedama, tai jausdavosi viskas ok burnoje.
Plus White dantu pasta - nepastebejau jokio balinimo, bet buvo siaip paprasta smagi metine pasta. Pastaruoju metu pradejau nemazai kavos gert, tai galvoju, kad gal ir veike ji, jei dantukai netamseja, bet tuo paciu as iki siol arbata gerdavau bent po 2 puodelius per diena, tai ji irgi tamsina dantukus. Taip, kad turbut vistik ta pasta nelabai ka dare....
Golden Rose nagu lakas - gal panaudojau 1-2 kartus, bet ta spalva man ant kitu tik grazi, ne mano spalva ir del to nei grazu, nei naudot norejosi paciai....
Emily drekiklis - vienas is tu produktu, kur eina kaip pakaitalas vazelinui. Siaip gerai padrkeina oda, bet tarp skirtingu Emily produktu nepajauciau didesnio skirtumo. Si esu ir suniukui naudojus pedutems salta ziema.
Everyday Minerals 'flat top kabuki' sepetelis - EM sepeteliai man labai patinka, sitas ne isimtis. Savo laiku pirkau ji mineralinei ir sekmingai naudojau ilga laika. Paskui atradau kitu sepeteliu, kitas dazymosi technikas naudojau ir tt, tai retokai pudra juo dengiu, bet kitu paskirciu atradau. Tik paskutini karta beplaunant sepetelius pradejo sis sertis. Isdziuvus toliau krito sereliai, tai nebebandau naudot ir metu lauk.
QUOTE(Victorious @ 2015 06 29, 11:24)
Ar jis be alkoholio sudėtyje?
Nezinau, nebeturiu pakuotes
Priemonės plaukams:
Oyster oksidacinė emulsija plaukų dažams maišyti, užteko keturiems plaukų dažymams ir dar šiek tiek liko penktam. Šiai pasibaigus jau įsigijau tokį patį buteliuką sekantiems dažymams.
DSD akimirksniu energijos suteikiantis amino rūgščių losjonas 5.5.1 mane nustebino savo poveikiu, apie kurį Jums jau pasakojau. Naudojau dažant plaukus, po plaukų dažymo ir po eilinio plaukų plovimo. Tikrai pirksiu dar
Iš studentavimo laikų likusį plaukų šepetį ištraukiau iš vonios stalčiaus, laikiau extra atvejams - jei pamesčiau ar kažkur palikčiau savo mylimiausią šepetį. Jau senokai tokio tipo šepečių nenaudoju, nes jis peša plaukus. Vietoj jo dabar turiu Macadamia No Tangle ir Sibel plastikinius šepečius, kuriais galima šukuoti tiek drėgnus, tiek sausus plaukus. Man jie nepakeičiami.
Oyster oksidacinė emulsija plaukų dažams maišyti, užteko keturiems plaukų dažymams ir dar šiek tiek liko penktam. Šiai pasibaigus jau įsigijau tokį patį buteliuką sekantiems dažymams.
DSD akimirksniu energijos suteikiantis amino rūgščių losjonas 5.5.1 mane nustebino savo poveikiu, apie kurį Jums jau pasakojau. Naudojau dažant plaukus, po plaukų dažymo ir po eilinio plaukų plovimo. Tikrai pirksiu dar
Iš studentavimo laikų likusį plaukų šepetį ištraukiau iš vonios stalčiaus, laikiau extra atvejams - jei pamesčiau ar kažkur palikčiau savo mylimiausią šepetį. Jau senokai tokio tipo šepečių nenaudoju, nes jis peša plaukus. Vietoj jo dabar turiu Macadamia No Tangle ir Sibel plastikinius šepečius, kuriais galima šukuoti tiek drėgnus, tiek sausus plaukus. Man jie nepakeičiami.
QUOTE(tikpasilik @ 2015 07 01, 20:48)
Gal galit pakartot, kuo jis toks ypatingas? Suprantu, kad minėjot anksčiau, bet kažkaip neradau posto
Rival de Loop Hydro kapsulės
Patiko, tepdavau nakčiai, ryte oda būdavo atsigavusi, jausdavosi kad padrėkinta, aišku, nėra tas poveikis kažkoks labai ilgalaikis, bet tam kartui oda "pasijunta" geriau.
Rasa Dieninis kremas suteikiantis matinį efektą
Produktas išimtas iš prekybos tad daug nesiplėsiu. Pribaigiau likutį nuo praėjusios vasaros. Tikrai labai matizuoja ir padeda mažinti odos riebalavimąsi. Sunaudojau tik T zonai prieš dengiant pudrą, labai tiko.
Rasa paakių kremas Beauty Drop
Sunaudojau berods 2 pakuotes, labai malonus lengvas bet ir savo darbą atliekantis kremukas, mielai pirkčiau vėl kada
Patiko, tepdavau nakčiai, ryte oda būdavo atsigavusi, jausdavosi kad padrėkinta, aišku, nėra tas poveikis kažkoks labai ilgalaikis, bet tam kartui oda "pasijunta" geriau.
Rasa Dieninis kremas suteikiantis matinį efektą
Produktas išimtas iš prekybos tad daug nesiplėsiu. Pribaigiau likutį nuo praėjusios vasaros. Tikrai labai matizuoja ir padeda mažinti odos riebalavimąsi. Sunaudojau tik T zonai prieš dengiant pudrą, labai tiko.
Rasa paakių kremas Beauty Drop
Sunaudojau berods 2 pakuotes, labai malonus lengvas bet ir savo darbą atliekantis kremukas, mielai pirkčiau vėl kada
Eveline Slim Extreme 3D Firming Buttocks Serum - nebrangus, malonaus, tik ganėtinai intensyvaus kvapo, tekstūra kreminė, reikia pamasažuoti, kad įsigertų, gerai drėkina, maitina ir sudaro stangresnės odos įspūdį. Aišku, jokio push up vien nuo kremo nėra ir nebus, bet kartais taip norisi patikėti tais aprašymais Vis tik žmonija į kosmosą skraido, robotus kuria, galėtų ir kokį realiai liekninantį kremą išrast
NumisMed dušo gelis
Sunaudotas daugiausiai ne pagal paskirtį (smulkiems rūbeliams skalbti), tad atsiliepimų nedaug. Kvapas neįkyrus, putoja ne itin gausiai.
Sunaudotas daugiausiai ne pagal paskirtį (smulkiems rūbeliams skalbti), tad atsiliepimų nedaug. Kvapas neįkyrus, putoja ne itin gausiai.
Pabaigtuvės.
Girlz only sausas šampūnas tamsiems plaukams. Pusė bėdos. Tam kartui suteikia efektą. Manau, kad "tam kartui" ir turėtų būti naudojamas toks produktas. Kainos ir kokybės santykis tikrai geras, nes Batiste elgiasi panašiai, bet kainuoja brangiau. Tiesa, Batiste tamsiems plaukams geriau "išplauna", bet LT labai retai pavyksta jo rasti.
Rasa šampūnas. Kai turėjau ilgus plaukus, man jis patiko. Plaukai blizgėdavo ir tokie padrėkinti buvo. O dabar turiu trumpesnius ir efektas jau nebe toks. Labai greit susiriebaluoja plaukai ir tokie apsunkę. O kai dingsta apsunkimas, tada elektrinasi siaubingai.
Jason šampūnas su Henna. Kažkokio ypatingo efekto išsaugant spalvą nepastebėjau. Gana neprastai sausino plaukus ir galvos odą. Tačiau patys plaukai blizgėjo. Labai toks keistas efektas.
Lirene micelinis vanduo. Nors esu sakiusi, kad man jis prilygsta visiems kitiems naudotiems, bet atsiimu savo žodžiu. Visų pirma, tai jis labai greitai naudojasi. Manau, jog tai pakuotės trūkumas. Visų antra, jis sausino mano odą ir ji tikrai prasčiau atrodė (keičiau tik micelinio vandens prekės ženklą rutinoje).
Afrikos juodasis muilas. Sausina, bet plauna itin švariai. Naudoju ne kiekvieną dieną. Man stebuklų odai nepadarė jokių, net naudojant kasdien. Tiesiog švariai plauna.
Abrikosų kauliukų aliejus. Šis labai patinka, nes itin patogi pakuotė, kuri leidžia žymiai taupiau naudoti produktą. Naudoju akių makiažui valyti.
My Beauty Diary veido kaukė. Ji turėtų super šviesinti odą. Nešviesino niekaip. Oda buvo lygesnė tam kartui. Man kaukė yra daugiau smagumo efekto kurėja, nes dar nesu atradusi tokios, kuri realiai darytų ką nors ilgiau nei 15 min. gražesnės odos efektas.
Maybelline tušas Lash Sensational. Tikrai puikus. Nebėga, netrupa, labai gražiai padažo (gana ryškiai, bet jokio klampumo ir sulipinimo). Vienas mano mėgstamiausių tušų.
Eveline blakstienų serumas. Naudoju, kaip tušo pagrindą. Puikiai atlieka šią funkciją. Blakstienos tikrai neauga kažkaip greičiau ar daugiau, tačiau nebeįsivaizduoju blakstienų dažymo be pagrindo. Ko tik neprisigalvosi, kad pirkti visko daugiau
TokiDoki kvepalai. Jų nebegamina, galima rasti tik labai brangiai. Ir tai yra labai bloga žinia man, nes tai buvo vienas mėgstamiausių kvapų. Bet ką čia daug apie tuos kvapus: vienam kvepia, o kitam NE
Nivea dezodorantas. Gana ilgą laiką naudojau vieną dezodorantą ir vieną dieną jis man pradėjo nebeveikti. Net nežinau kodėl: nei nauja pakuotė buvo, nei paseno. Tada reikėjo skubiai pirkti kažką naujo. Kadangi kokius 5 metus esu naudojus tik Nivea dezodorantus, nusprendžiau išbandyti vėl. Tokių kokius naudojau, jau net nebegamina, tad teko rinktis iš naujų man. Apsauga gera, drabužių netepa, nesausina. Daugiau jokių reikalavimų nekeliu.
Neutrogena rankų kremas. Dar vienas pirkinys, kai reikia čia ir dabar. Labai vidutiniškas. Tiesiog kremas tam kartui.
Organic therapy veido šveitiklis. Labai smulkūs grūdeliai, kaip kokio Baltijos paplūdimio smėliukas. Kadangi suvokiau, jog man veidui šveitikliai išvis netinka, tai sunaudojau kūnui. Netiktų jautriai odai.
Holika Holika Baby Silky pėdų kaukė - kojinės. Puikus daikčiukas. Manau, kad galima panašų efektą išgauti ir mirkant pėdas. Tikrai suminkšino pėdų odą ir labai palengvino pedikiūro procesą. Kojinės pakankamai universalaus dydžio: tiko ir 39, ir 44
Girlz only sausas šampūnas tamsiems plaukams. Pusė bėdos. Tam kartui suteikia efektą. Manau, kad "tam kartui" ir turėtų būti naudojamas toks produktas. Kainos ir kokybės santykis tikrai geras, nes Batiste elgiasi panašiai, bet kainuoja brangiau. Tiesa, Batiste tamsiems plaukams geriau "išplauna", bet LT labai retai pavyksta jo rasti.
Rasa šampūnas. Kai turėjau ilgus plaukus, man jis patiko. Plaukai blizgėdavo ir tokie padrėkinti buvo. O dabar turiu trumpesnius ir efektas jau nebe toks. Labai greit susiriebaluoja plaukai ir tokie apsunkę. O kai dingsta apsunkimas, tada elektrinasi siaubingai.
Jason šampūnas su Henna. Kažkokio ypatingo efekto išsaugant spalvą nepastebėjau. Gana neprastai sausino plaukus ir galvos odą. Tačiau patys plaukai blizgėjo. Labai toks keistas efektas.
Lirene micelinis vanduo. Nors esu sakiusi, kad man jis prilygsta visiems kitiems naudotiems, bet atsiimu savo žodžiu. Visų pirma, tai jis labai greitai naudojasi. Manau, jog tai pakuotės trūkumas. Visų antra, jis sausino mano odą ir ji tikrai prasčiau atrodė (keičiau tik micelinio vandens prekės ženklą rutinoje).
Afrikos juodasis muilas. Sausina, bet plauna itin švariai. Naudoju ne kiekvieną dieną. Man stebuklų odai nepadarė jokių, net naudojant kasdien. Tiesiog švariai plauna.
Abrikosų kauliukų aliejus. Šis labai patinka, nes itin patogi pakuotė, kuri leidžia žymiai taupiau naudoti produktą. Naudoju akių makiažui valyti.
My Beauty Diary veido kaukė. Ji turėtų super šviesinti odą. Nešviesino niekaip. Oda buvo lygesnė tam kartui. Man kaukė yra daugiau smagumo efekto kurėja, nes dar nesu atradusi tokios, kuri realiai darytų ką nors ilgiau nei 15 min. gražesnės odos efektas.
Maybelline tušas Lash Sensational. Tikrai puikus. Nebėga, netrupa, labai gražiai padažo (gana ryškiai, bet jokio klampumo ir sulipinimo). Vienas mano mėgstamiausių tušų.
Eveline blakstienų serumas. Naudoju, kaip tušo pagrindą. Puikiai atlieka šią funkciją. Blakstienos tikrai neauga kažkaip greičiau ar daugiau, tačiau nebeįsivaizduoju blakstienų dažymo be pagrindo. Ko tik neprisigalvosi, kad pirkti visko daugiau
TokiDoki kvepalai. Jų nebegamina, galima rasti tik labai brangiai. Ir tai yra labai bloga žinia man, nes tai buvo vienas mėgstamiausių kvapų. Bet ką čia daug apie tuos kvapus: vienam kvepia, o kitam NE
Nivea dezodorantas. Gana ilgą laiką naudojau vieną dezodorantą ir vieną dieną jis man pradėjo nebeveikti. Net nežinau kodėl: nei nauja pakuotė buvo, nei paseno. Tada reikėjo skubiai pirkti kažką naujo. Kadangi kokius 5 metus esu naudojus tik Nivea dezodorantus, nusprendžiau išbandyti vėl. Tokių kokius naudojau, jau net nebegamina, tad teko rinktis iš naujų man. Apsauga gera, drabužių netepa, nesausina. Daugiau jokių reikalavimų nekeliu.
Neutrogena rankų kremas. Dar vienas pirkinys, kai reikia čia ir dabar. Labai vidutiniškas. Tiesiog kremas tam kartui.
Organic therapy veido šveitiklis. Labai smulkūs grūdeliai, kaip kokio Baltijos paplūdimio smėliukas. Kadangi suvokiau, jog man veidui šveitikliai išvis netinka, tai sunaudojau kūnui. Netiktų jautriai odai.
Holika Holika Baby Silky pėdų kaukė - kojinės. Puikus daikčiukas. Manau, kad galima panašų efektą išgauti ir mirkant pėdas. Tikrai suminkšino pėdų odą ir labai palengvino pedikiūro procesą. Kojinės pakankamai universalaus dydžio: tiko ir 39, ir 44
Vichy antiperspirantas - puikus ir kartojamas ne karta!
Vichy Aqualia Thermal paakiu gelis - labai lengvas,bekvapis,tiko pries makiaza,nes nelipnus ir greitai susigerdavo. Man visada sunku vertinti paakiu kremus nes nelabai matau ju poveiki,bet tikiu,kad daro kazka gero gleznai paakiu odai
Rituals Fortune oil duso aliejus - smagus toks,pakankamai skalsus,oda minksta ir svelni,tik kvapo truputi kitokio tikejausi,nors nepasakyciau kad visai nepatiko,bet norejosi daugiau apelsinu uzuosti.
Vichy Aqualia Thermal paakiu gelis - labai lengvas,bekvapis,tiko pries makiaza,nes nelipnus ir greitai susigerdavo. Man visada sunku vertinti paakiu kremus nes nelabai matau ju poveiki,bet tikiu,kad daro kazka gero gleznai paakiu odai
Rituals Fortune oil duso aliejus - smagus toks,pakankamai skalsus,oda minksta ir svelni,tik kvapo truputi kitokio tikejausi,nors nepasakyciau kad visai nepatiko,bet norejosi daugiau apelsinu uzuosti.
Bobini Baby vonios putos su 5proc urea ir lipidais
Patiko odos nesausino (sudėtyje urea antroje vietoje po aqua), neerzinančio švelnaus kvapo. Putoja nedaug, norėčiau daugiau. Dėl poveikio odai negaliu daug papasakoti, nes visada kartu naudojau ir jūros druską, o kartais ir aliejų. Tai žinoma po visų ritualų, šveitimo, drėkinimo, oda švelnutėlė.
Patiko odos nesausino (sudėtyje urea antroje vietoje po aqua), neerzinančio švelnaus kvapo. Putoja nedaug, norėčiau daugiau. Dėl poveikio odai negaliu daug papasakoti, nes visada kartu naudojau ir jūros druską, o kartais ir aliejų. Tai žinoma po visų ritualų, šveitimo, drėkinimo, oda švelnutėlė.