Rasa rankų kremas su kava ir migdolų aliejumi.
Kažkaip rankų kremą prisimenu tik vakare, na būna, jog dieną nepamirštu, bet labai labai retai, po šveitimo ir pan., kai išsausina odą. Tai šitas neišimtis, todėl atsiliepimas, na toks kažkoks.
Kremas lengvas, tikrai kvepia kava, bet man ne ta tikrąją, bet iš pakelių tirpstančia Greitai susigeria, rankos lieka blizgios, tačiau minkštos ir švelnios.
Aš sakyčiau, jog jis vasarinis. Vyro rankom tikrai per lengvas.
Pabaigtas žibalo buteliukas, į jo vietą jau keliauja kitas, su dilgelėm. Kol kas negaliu pasakyti, kaip stipriai jisai veikia, nes po ilgos pertraukos naudoju, bet kad man slinkimą apmažino tai tikrai.
Pabaigtas puikus Mogador plaukų aliejukas.
Deja jo jau Eurokos neberandu pirkti, kaip ir visų kitų Mogador produktų. .Labai tiko ir po plovimo ir su kauke maišant..
Uoga Uoga Tamsioji pusė plaukų aliejus- kaukė.
Neblogas produktas, nesu tikra ar kartosiu, bet plaukus pamaitindavo.
Bourjois Healthy Mix maskuoklis.
Puikus daiktas, tikrai kartočiau, bet prekyboje jo nebesimato..
Lumene Matte Harmony Mineral Powder kompaktinė pudra.
Buvo likę nebedaug, o galų gale sutrupėjo, tai išmetu. Pagyrų daug nesakysiu, turbūt daro tą, ką ir visos panašioje kainos kategorijoje- matizuoja, pamaskuoja, nemažas atspalvių pasirinkimas ir be kita ko, labai gera, patogi pakuotė.
Pabaigtas puikus Mogador plaukų aliejukas.
Deja jo jau Eurokos neberandu pirkti, kaip ir visų kitų Mogador produktų. .Labai tiko ir po plovimo ir su kauke maišant..
Uoga Uoga Tamsioji pusė plaukų aliejus- kaukė.
Neblogas produktas, nesu tikra ar kartosiu, bet plaukus pamaitindavo.
Bourjois Healthy Mix maskuoklis.
Puikus daiktas, tikrai kartočiau, bet prekyboje jo nebesimato..
Lumene Matte Harmony Mineral Powder kompaktinė pudra.
Buvo likę nebedaug, o galų gale sutrupėjo, tai išmetu. Pagyrų daug nesakysiu, turbūt daro tą, ką ir visos panašioje kainos kategorijoje- matizuoja, pamaskuoja, nemažas atspalvių pasirinkimas ir be kita ko, labai gera, patogi pakuotė.
šį mėnesį atsisveikinu su Make Up Factory šepetėliu pudrai. Jį laimėjau Facebook Kosmados konkurse ir be galo apsidžiaugiau tai sužinojusi, nes maniau gausiu gėrių gėrį, šimtą kart geresnį už mano Ecotools. Tačiau atsiėmus laimėjimą, jei atvirai, labai nusivyliau, nes šepetėlis atrodė nevykęs ir visiškai pigus, šereliai nenatūralūs ir šiukštūs. Ilgai tūnojo jis stalčiaus kamputyje be paskirties, kol nusprendžiau jį išbandyti biriai pudrai. Ir man idealiai tiko ir pirmus kartus naudojosi mielai dėl dydžio. Tačiau po kurio laiko šereliai nelabai maloniai badė veidą, o ir per mėnesį naudojimo iš naujo pavirto į gerokai padėvėtą, Džiaugiuosi, kad jį išsitraukiau, nes man jis padėjo atrasti, kad biriai pudrai žymiai geriau didelis šepetėlis, todėl vietoj jo namo parkeliavo pas didžiausias iš Cascados.
Geras tas sampunas, bet kasdienai netinkamas, sausina plauka.
Maloniai nustebino. Svariai plove, plaukai minksti, purus, zvilgantys, kvapas nuostabus, neikyrus. Tikrai suteikdavo apimties. Kartotinas!
Margarita dušo želė su svarainiais
Patiko, nes kaip ir visos, gerai prausia, maža kaina, gerai putoja ir skaniai kvepia. Kartotina
Golden rose nagų lakas Nr. 105
Geras, gerai dengėsi, spalva graži.
Patiko, nes kaip ir visos, gerai prausia, maža kaina, gerai putoja ir skaniai kvepia. Kartotina
Golden rose nagų lakas Nr. 105
Geras, gerai dengėsi, spalva graži.
Lacalut White dantų pasta. Neišbalina kaip reklamoj, bet ir neleidžia gelst. Poaštrė palyginus su Splat Extreme White. Dantukai slidūs, burnos kvapas gaivus.
Dolce&Gabbana Rose the One dušo želė - kvepia greipfrutais ir rožėmis, neįkyriai, švelniai. Pačių Rose the One kvepalų nemėgstu, o dušo želė patiko. Putoja gerai, odos nesausina. Dažniausiai tokias gaunu dovanų, pati kažin ar pirkčiau.
QUOTE(Vitulka @ 2015 06 17, 00:09)
Lacalut White dantų pasta. Neišbalina kaip reklamoj, bet ir neleidžia gelst. Poaštrė palyginus su Splat Extreme White. Dantukai slidūs, burnos kvapas gaivus.
Aš dabar ją naudoju pakaitom su kita pasta. Man kažkaip baisu kad tie grūdeliai emalį subraižys. Balina tai gerai- kaip kavos mėgėja įvertinau
Vivi mango dantų pasta
Nepatiko, kad neputoja ir trūksta gaivos. Visiškai nėra mėtos, tik mango šioks toks skonis. Patiko, kad valo švariai yra natūrali. Gal ir pakartočiau, tik kitokio skonio. Ai, dar berods labai brangi kaip dantų pasta
Nepatiko, kad neputoja ir trūksta gaivos. Visiškai nėra mėtos, tik mango šioks toks skonis. Patiko, kad valo švariai yra natūrali. Gal ir pakartočiau, tik kitokio skonio. Ai, dar berods labai brangi kaip dantų pasta
The Body Shop Rainforest blizgesio suteikiantis šampūnas - turėjau kelioninę 60ml pakuotę, koncentruotas, reikia mažo kiekio, labai skaniai kvepia, o daugiau nieko teigiamo negaliu pasakyti, nes porą kartų panaudojus, pastebėjau, kad labai išsausino plaukus, pradėjo pustis, elektrintis, nepadėjo nei drėkinantis balzamas ir aliejukai.
The Body Shop Smoky Poppy dušo želė: man visada patiko The Body Shop dušo želės, bet šita tikras nesusipratimas.. Tokio tirštumo, kaip kokie klijai, pakuotė visiškai nepritaikyta patogiam naudojimui, nes storas plastikas, o spausti reikėjo tikrai stipriai. Tai lėmė, kad ir ekonomiškumo nebuvo, nors putojo tikrai gerai, bet iš jėgos spaudžiant vis tiek išeidavo per daug priemonės Nekartotina.