Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

QUOTE(delamorte @ 2015 06 08, 16:42)
VIVI 12 vaistažolių šampūnas - skaniai kvepia, pakankamai putoja, plaukus išplauna švariai,

Sita wishlist'e laikau, dabar dar labiau noriu. bigsmile.gif

---------------------------------------------------------

Shikai 'platinum' sampunas - n kartu kartojamas, nes nelabai turiu pasirinkimo is violetiniu naturaliu sampunu. Nors kaip ir neturiu kuo del sio skustis, gal labiau del ivairumo kito noretusi.
Nubian Heritage plauku purskalas nuo karscio - pirkau kaip purskiama kondicionieriu, tai tai paskirciai visai patiko. Kvapas sladokas ir stiprokas, todel jautriaosems turbut nepatiks, bet man netrukde. Aubrey Organics 'jasmine' purskalas man kiek labiau patinka, bet dali patikimo ir mazesnis buteliukas sudaro (patogu i keliones veztis, o ir siaip man smagu sunaudot iki galo ir neturet uzsistovinciu produktu).
Garnier 'white chocolate' spalvos plauku dazai - cia jau mano signature look jie biggrin.gif
Giovanni '50:50' plauku sampunas - kazkada sios firmos plauku priemones labai patiko, dabar visai gerai buvo, bet netraukia pakartot nei sios, nei kitos rusies.
user posted image

BabySpa dregnos serveteles - pirkau rankiniu valymui, bet panaudojau ir kosmetiniams tikslams. Ne per sausos, ne per dregnos, naudojosi smagiai, tai manau vel isigyciau.
Evan Healy 'whipped shea butter' - sio shea sviestuko kvapas man nerealus wub.gif Esu keleta sunaudojus ir vis sugriztu, nors kaina tokia pasikandziojanti....
Tatcha enziminis ryziu sveitiklis - persipyliau i kita pakuote, kad patogiau naudot butu, bet realiai nepatinka man birus produktai, kur reikia miksuot su vandeniu ar kitu skysciu, tai ir sis nesinaudojo... Ir kvapas lyg pasikeite bestovint (nors man ir pradzioje nekvepejp), tai iskeliavo lauk.
Andalou veido sveitiklis - toks labai eilinis, nesuzavejo, nekartociau.
Alba Botanica 'acnedote' kuno sveitiklis - vienas is tu produktu, be kuriu negaliu gyvent. Nuolat perkamas. thumbup.gif
user posted image

Living Nature 'light' spalvos presuota pudra - dvejopus jausmus man ji kele, nes ilgai nepritaikiau jos niekur (paakiu maskuokli uztvirtindavo negraziai, visam veidui kaip svytejimo pudra irgi neatrode graziai, miltuotas variantas gaudavosi). Galiausiai isbandziau kaip pagrindine pudra ir visai patiko, nors kartais vistiek lyg maskavimo daugiau norejosi (ji i lengvesne puse), lyg spalva nepatiko (turi lengva rozini tona). Zodziu, naudojau ir dazniausiai patikdavo, bet kartais atrodydavo, kad blogo makiazo diena aplanke.
The All Natural Face bizgi kuno pudra ir pudriniai veido prausikliai. Ta blizgi pudra vaizduoteje atrode kaip super reikalas kur nors einant pasiblizgint kuna, bet realybej ir spalva man kazkokia ne i tema buvo (nors ir baltaode esu), ir blizguciu stambiu turejo, o jie kazkaip nesilaike ant kuno, tai betvarke budavo tiek ant kuno, tiek ant rubu. doh.gif Bandziau ir kaip suasa sampuna-plauku blizgucius sunaudot, bet plaukams ta spalva kazkokia ne i tema irgi buvo, rudumas lisdavo. Na o veido prausikliai (vaisiu/uogu milteliai) nepatiko del konsistencijos labiausiai - na nemegstu as miksuot ir nutaikinet proporciju.... ax.gif Siaip nusiprausus oda tikrai svelni ir minksta likdavo, bet tai toks vienkartinis efektas. Ir dar man jie susokdavo i kieta gabala bestovedami, nors ir laikiau stipriai uzsuktus, ir dregnu ranku nekisdavau...
user posted image
Atsakyti
Mano pabaigtukai, užsilikę dar nuo gegužės mėnesio. blush2.gif

user posted image

1. "Gliss Kur Ultimate Repair" - reikėjo gerai atrodančių plaukų, tai šis dalykas man labai pasiteisino: plaukai žvilgėjo, buvo tokie švelnūs ir glotnūs. Tą dieną sulaukiau daug komplimentų. ax.gif Žinoma, sudėtis verčia raukytis, bet kartais, ypatingoms progoms, manau, jog tikrai kartosiu.

2. Rutulinis dezodorantas "Farmasi Body control" - nepatiko nei apsauga, nei kvapas. Nekartosiu.

3. "Avon Naturals" kūno losjonas (juodosios vyšnios ir muskato kvapo) - nepatinka man Avon produkcija, nors tu ką. doh.gif Šis losjonas sunkiai gėrėsi, kvapas mano skonio taip pat neatitiko, oda irgi nebuvo labai ypatingai sudrėkinta. Nekartosiu.

4. "Finale Cosmetics" dušo želė - nors spalva ir nelabai natūrali (ryškiai mėlyna), tačiau labai patiko kvapas, skalsumas, pojūtis ant kūno. Gaila, kad Lietuvoje jų nėra pirkti. Teks įsiminti šį produktą, jei kada važiuosiu į Lenkiją. ax.gif

5. "Nivea" giliai valanti veido kaukė - Itin didelio efekto nepastebėjau, bet odą tai gana rimtai pasausino. Kartoti teks, nes dar turiu porą tokių pakelių. unsure.gif

6. "Margaritos" drėkinamasis kremas su avižų pieneliu ir medetkų ekstraktu - mano veido odai jis labai tiko: nekemša porų, yra lengvos tekstūros, gana skalsus. Vaikinas sakė, jog šis kremas "meta gera šešėlį". Jau atidaryta nauja pakuotė. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balti.drambliai: 09 birželio 2015 - 07:33
user posted image

Bobbi Brown matinis bronzer'is. Labai patiko. Spalva labai graži ir natūrali (jokio oranžinio atspalvio), tinkamas tiek visam veidui "persieit", tiek kontūravimui. Tikrai mielai kartočiau 4u.gif

user posted image
KIKO maskuoklis. Metu lauk. Labai sausas doh.gif
Atsakyti
Marlies Moller nenuplaunamas purškiamas kondicionierius plaukams, viskas patiko išskyrus kainą biggrin.gif bet su akcija kokia nors visai mėgčiau kartoti ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
-Aubrey Organics purskiamas kondicionierius: jau nebe pirma supurskiau, labai smagus ir pakankaai padrekina plaukucius, nors ir lengvas yra. Ir blizgesio priduoda kazkiek.
-Thesis tonikas: susigundziau del avieciu-metu kvapo, bet realiai tik meta jauciau, tai ir likau nusivylus. Na o tonikams dideles reiksmes neteikiu isvis, todel ir sio nekartosiu.
-Giovanni kuno losjonas: lengvas, bet drekinimo pakako. Mane tik kvapas erzino, nes saldokas ir nenaturalus. Pati daugiau nepirkciau, bet kas kvapams neisrankus, tai visai neblogas produktas.
-Bath Petals vonios sufle: vien del pavadinimo tikejausi kazkokio idomaus sveitiklio, gal kazkiek kreminio ar pan., o gavau eiline stambia druska doh.gif Kitoks sis sveitiklis tuo, kad jis kaip dregna druska, nera kazkokiu alieju, kuriuose jis plauktu ar pan. Ir druskos daleles astrios, jei be papildomo aliejaus/dusgelio sveiciant, tai yra ir subraize oda doh.gif
-Red Apple Lipstick lupdaziu megineliai: isgirti sitie naturalus lupdaziai, tai issirinkau viena normalaus dydzio ir keleta meginiu, kad kitas dominancias spalvas pabandyciau. Is esmes lupdaziai smagus, spalvos grazios, bet meginiai nevyke... Kainuoja pakankamai nemazai kaip uz toki megini, kurio ir kiekis labai mazas, ir pakuote is tu, kur nebeuzdarysi. doh.gif Tai tik namuose naudot ir gana greitai, nes nera kaip kazkur nusinest ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 06 10, 02:53)

-Red Apple Lipstick lupdaziu megineliai: isgirti sitie naturalus lupdaziai, tai issirinkau viena normalaus dydzio ir keleta meginiu, kad kitas dominancias spalvas pabandyciau. Is esmes lupdaziai smagus, spalvos grazios, bet meginiai nevyke... Kainuoja pakankamai nemazai kaip uz toki megini, kurio ir kiekis labai mazas, ir pakuote is tu, kur nebeuzdarysi.  doh.gif Tai tik namuose naudot ir gana greitai, nes nera kaip kazkur nusinest ar pan.

Kaip laikosi? Gerai pigmentuoti? Lupų nesausina, nesubėga į raukšles? Norėtusi juos išbandyti.Gal kur kokią nuolaidą jiems užmatėt?
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2015 06 10, 16:59)
Kaip laikosi? Gerai pigmentuoti? Lupų nesausina, nesubėga į raukšles? Norėtusi juos išbandyti.Gal kur kokią nuolaidą jiems užmatėt?

Nesilaiko labai ilgai, bet man uztenka. Nors ju keliu variantu yra, tai gal kazkuris laiko geriau. As turiu 'new york' spalva, tai puikiai pgmentuotas, kreminis, lupu nesausina, graziai dengiasi, nesubega i rauksleles. Is turetu meginiu viena spalva buvo kitos teksturos, turejo blizgumo ir maziau pigmentuota buvo. Pirkau oficialiam puslapy, net nezinau ar kitur kur pardavineja. Uzsiregistravus newsletter duoda nuolaida pirmam pirkimui, o ir siaip vis atsiuncia koki kupona.
Atsakyti
Aš vėl su krūva prisiduodu 4u.gif matau, kad greitu metu (ir ilgai) niekas nebesibaigs, tai atsikratau "tuštučiais" biggrin.gif

user posted image

Kruidvat apsaugantis nuo karščio plaukų lakas - norėjau pirkt tiesiog priemonę apsaugančią nuo karščio ir per skubėjimą nepastebėjau, kad plaukų lakas. Ar nuo karščio saugojo nelabai galiu pasakyt, nes labiau ir naudojau kaip paprastą plaukų laką, tai gerai laikė.

Kyrell plaukų putos - nepatiko, labai sulipindavo plaukus, nesvarbu ar daug ar mažai priemonės užtepsi.

L'Oreal Elvital plaukų kaukė - super thumbup.gif vienkartinio naudojimo, prieš plaunant reikia palaikyt minutę, plaukai lieka labai švelnus po dar kokių 2-3 plovimų. Na rašo, kad kartą per savaitę tokią vieną reikia sunaudot, kad plaukai švelnūs išliktų.

Margarita plaukų kaukė su alaus mielių ir augaliniais ekstraktais - nesusipratimas blink.gif visiškai nieko nedarė, ar tepčiau tą kaukę, ar tiesiog su šampūnu išsiplaučiau galvą, plaukai visiškai tokie patys. Bandžiau visaip naudot, ir trumpai laikiau, ir ilgai, vistiek nieko.

Garnier Ultra Doux Honey Treasures šampūnas - neblogas, gerai išplauna, skaniai kvepia, bet itin nesužavėjo. Galvoju, gal naudojant kartu su balzamu ar kauke tos pačios serijos kažkokie rezultatai geresni matytusi g.gif

user posted image

Bella vatos lapeliai - patiko, kad neskysti ir nesidalina į dvi dalis paėmus, tvirti.

Pure makiažo valymo servetėlės - labai patinka šios firmos mėlynoj pakuotėj, o būtent šitos tokios sausokos, norint nuvalyt makiažą reikia gerokai patrint veidą/akis, o to kažkaip nelabai norisi daryti.

Rasa veido kremas su dvigubo drėkinimo efektu - skirtas mišriai/riebiai odai, bet man vistiek per riebus. Ryte jei pasitepu, makiažias "nusirutulioja", nors atrodo, kad greitai kremas susigeria. Vakare pasitepus lyg ir viskas gerai, irgi rodos greitai susigeria, bet iš ryto toks jausmas, kad su kokiu sviesto gabalėliu būčiau per veidą perbraukus blink.gif

Blend-a-med 7 white dantų pasta - ne pirma ir dar bus kartojama, skani, gerai nuvalo, ilgai išlieka gaivumo jausmas, nejautrina mano ir taip jautrių ir kraujuoti mėgstančių dantenų.

user posted image

Bionsen intymios higienos prausiklis - pirkau ir nepažiūrejau, kad sudėty mentolis. Labai aštraus kvapo ir nemalonus pojūtis nusiprausus, lyg šaldo, lyg gelia, lyg degina net nemoku paasiškint. Suoptimizavau kaip dušo želė kūnui, tai bent jau odos nesausino. Bet intymiai higienai pasirodė visai netinkamas.

Lancome Tresor Midnight Rose kvepalai - noriu dar wub.gif

Rasa intensyviai drėkinantis kūno losjonas - labai nepatiko kvapas, niekaip nepripratau priejo. Šiaip drėkino gerai, bet sunkokai gėrėsi į odą ir juo pasitepus man būdavo šalta biggrin.gif

Garnier Mineral dezodorantas - vis kartoju, kad šių dezodorantų daugiau nenaudosiu, ale vistiek kažkaip jie pas mane atsiranda biggrin.gif šiaip savo darbą gerai atlieka, nuo prakaito visą dieną apsaugo, rūbų netepa, bet vakarop toks sausumo jausmas atsiranda, kad net norisi pažastis kremu pasitept blush2.gif

user posted image

Essence akių šėšėlių šepetėlis - buvo geras, patogus, bet sugadinau šėšėlių likučius iš kraštų norėdama pakabint, tai labai apsilaužė'apsilamdė tie šereliai, tai atsisveikinu.

Maybelline the Colossal Volume blakstienų tušas - puikus, blakstienos gražios tankios, nesulipintos wub.gif

Catrice camuoflage cream - puikus maskuoklis, užmaskuoja viską ko nereik, gerai laikosi, ateity manau tikrai kartosiu.

Maybelline Colorama akių pieštukas - sudrožtas iki pat galo biggrin.gif lengvai nubrėžti liniją, neblogai laikydavosi, aišku dienos pabaigoje šiek tiek subėgdavo į kampučius, bet dar neradau tokio pieštuko kuris tobulai atlaikytų, o ir pasitaisyt ne problema. Tik labai sunku padrožt būdavo kažko tais g.gif o gal tiesiog drožtukas mano blogas.

Catrice made to stay highlighter'is - irgi puiki priemonė. Labai gražus blizgesys, lengvai išsisklaido, naudojau dažniausiai po antakiu ar vidiniuose akių kampučiuose, kartais kaip pagrindą šešėliams ant viso voko. Laikydavo visą dieną.

Catrice Pure Shine lūpų dažai/balzamas - labai fainas ant lūpų, jausmas kaip balzamo, bet spalva ryški kaip lūpų dažų. Tikrai kartosiu, tik kitos spalvos.

user posted image

Essence Sun Club akių šešėlių paletė - na čia apie kiekvieną spalvą skirtinga nuomonė. Kai kurios tikrai gražios, pigmentuotos, lengvai tepėsi, sklaidėsi, kitos - keistos, labai miltuotos, išvis beveik nepigmentuotos, kelis sluoksnius reikia tepti, tai tas gražiasias ir kokybiškiausias sunaudojau, trys liko bet nepatinka nei kaip ant vokų atrodo, nei kaip naudojasi.

Nail system nagų lakas - labai graži spalva, tik baisiai permatomas pats lakas, reikia -3-4 sluoksnių, kad gražiai pasidengtų ir tikroji spalva matytusi, ir labai greitai nusilupa. Nesilaiko net pusdienio. Todėl nebuvo mylimas ir uždžiūvo.

Essence All about Matt kompaktinė pudra - patiko, ši jau antroji tubūt, kaip už tokią kainą labai gera thumbup.gif lengvai dengiasi, "nepripyragina" veido, gerai išlaiko matiškumą praktiškai visą dieną, tik gali šiek tiek pašviesinti veidą.

Neutrogena lūpų balzamas - paprastas, bekvapis, bespalvis, beskonis, labai greit susinaudojo, per maždaug du mėnesius, nei vieno taip greit nesu sunaudojus blink.gif Eucerin man geresnis nei šis, nors ir labai panašūs.

Gabriella Salvette juodas akių pravedimas - nei geras nei blogas. Laikydavo neblogai, lengva naudotis, tik valant labai visur išsimozodavo.

4u.gif

Atsakyti
user posted image

Aubrey Aktyvinantis ženšenio galvos tonikas su biotinu

Kartotinas. Patiko ryte ant sausų plaukų papurkšt,kad lengviau suvaldyt garbanotus plaukus. Efekto dėl plaukų greitesnio augimo pakomentuoti nelabai galiu kol kas.

Geras purkštukas/dozatorius, man patiko ir kvapas. Plaukų nelipino, neriebalino.
Atsakyti
user posted image
Mythos alyvuogių aliejaus dušo žele patiko dėl švelnaus ir neerzinančio kvapo. Švariai prausė. Ko daugiau norėti? Jį keičiu Naturalium persikine dušo žele.

Margarita minkštinamasis pėdų kremas su ricinos aliejumi ir šlapalu tikrai puikiai minkštino pėdas. Kvapas ne iš maloniųjų, bet tikrai pakenčiamas. Man patiko ir mielai kartosiu ar bandysiu kitus Margaritos kremus. Šį keičiu Flormas pėdų kremu.

Mythos rankų ir kūno kremas su alyvuogėmis ir papaja patiko, nes gerai drėkino ir maitino, lengvai susigerdavo ir nepalikdavo riebumo pojūčio. Kvapas gal kiek intensyvus, bet kai nedidelis kiekis, tai labai neįkyrėjo. Jį pakeičiau intensyviai maitinančiu Rasos kūno kremu iš naujosios serijos.
Atsakyti
Seni pabaigtukai kuriuos vis tingejau ikelti biggrin.gif

Geomar Thalasso braskinis sveitiklis - labai patiko,gerai sveite, skaniai kvepejo,pakankamai skalsus .Dar zalia ir geltona noreciau isbandyti bigsmile.gif
user posted image

Pureology pure volume sampunas - sampunas kaip sampunas,dideliam reikalavimui tokiam daiktui neturiu,svarbu,kad gerai plautu ir purintu kazkiek tai sitas patiko,laaaabai skalsus,netgi pabodo naudoti.
user posted image

Pureology strenght cure kondicionerius - superinis! Labai susvelnindavo is suminkstindavo plaukus,skalsus kaip ir sampunas.
user posted image

Wella SP balance scalp galvos tonikas - nezinau net,nepastebejau kazkokio poveikio,kvapas stiprokas lyg spirito, kuris ilgai jautesi ant plauku,nekartotinas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kitty*: 13 birželio 2015 - 21:10
user posted image
Dvi Steblanc veido kaukės: su sraigių sekretu ir anglimi. Negaliu išskirti kuri labiau patiko, nes abi patiko vienodai. Pirksiu ir bandysiu toliau dar kitų rūšių.
Atsakyti