QUOTE(delamorte @ 2015 06 08, 16:42)
VIVI 12 vaistažolių šampūnas - skaniai kvepia, pakankamai putoja, plaukus išplauna švariai,
Sita wishlist'e laikau, dabar dar labiau noriu.
---------------------------------------------------------
Shikai 'platinum' sampunas - n kartu kartojamas, nes nelabai turiu pasirinkimo is violetiniu naturaliu sampunu. Nors kaip ir neturiu kuo del sio skustis, gal labiau del ivairumo kito noretusi.
Nubian Heritage plauku purskalas nuo karscio - pirkau kaip purskiama kondicionieriu, tai tai paskirciai visai patiko. Kvapas sladokas ir stiprokas, todel jautriaosems turbut nepatiks, bet man netrukde. Aubrey Organics 'jasmine' purskalas man kiek labiau patinka, bet dali patikimo ir mazesnis buteliukas sudaro (patogu i keliones veztis, o ir siaip man smagu sunaudot iki galo ir neturet uzsistovinciu produktu).
Garnier 'white chocolate' spalvos plauku dazai - cia jau mano signature look jie
Giovanni '50:50' plauku sampunas - kazkada sios firmos plauku priemones labai patiko, dabar visai gerai buvo, bet netraukia pakartot nei sios, nei kitos rusies.
BabySpa dregnos serveteles - pirkau rankiniu valymui, bet panaudojau ir kosmetiniams tikslams. Ne per sausos, ne per dregnos, naudojosi smagiai, tai manau vel isigyciau.
Evan Healy 'whipped shea butter' - sio shea sviestuko kvapas man nerealus Esu keleta sunaudojus ir vis sugriztu, nors kaina tokia pasikandziojanti....
Tatcha enziminis ryziu sveitiklis - persipyliau i kita pakuote, kad patogiau naudot butu, bet realiai nepatinka man birus produktai, kur reikia miksuot su vandeniu ar kitu skysciu, tai ir sis nesinaudojo... Ir kvapas lyg pasikeite bestovint (nors man ir pradzioje nekvepejp), tai iskeliavo lauk.
Andalou veido sveitiklis - toks labai eilinis, nesuzavejo, nekartociau.
Alba Botanica 'acnedote' kuno sveitiklis - vienas is tu produktu, be kuriu negaliu gyvent. Nuolat perkamas.
Living Nature 'light' spalvos presuota pudra - dvejopus jausmus man ji kele, nes ilgai nepritaikiau jos niekur (paakiu maskuokli uztvirtindavo negraziai, visam veidui kaip svytejimo pudra irgi neatrode graziai, miltuotas variantas gaudavosi). Galiausiai isbandziau kaip pagrindine pudra ir visai patiko, nors kartais vistiek lyg maskavimo daugiau norejosi (ji i lengvesne puse), lyg spalva nepatiko (turi lengva rozini tona). Zodziu, naudojau ir dazniausiai patikdavo, bet kartais atrodydavo, kad blogo makiazo diena aplanke.
The All Natural Face bizgi kuno pudra ir pudriniai veido prausikliai. Ta blizgi pudra vaizduoteje atrode kaip super reikalas kur nors einant pasiblizgint kuna, bet realybej ir spalva man kazkokia ne i tema buvo (nors ir baltaode esu), ir blizguciu stambiu turejo, o jie kazkaip nesilaike ant kuno, tai betvarke budavo tiek ant kuno, tiek ant rubu. Bandziau ir kaip suasa sampuna-plauku blizgucius sunaudot, bet plaukams ta spalva kazkokia ne i tema irgi buvo, rudumas lisdavo. Na o veido prausikliai (vaisiu/uogu milteliai) nepatiko del konsistencijos labiausiai - na nemegstu as miksuot ir nutaikinet proporciju.... Siaip nusiprausus oda tikrai svelni ir minksta likdavo, bet tai toks vienkartinis efektas. Ir dar man jie susokdavo i kieta gabala bestovedami, nors ir laikiau stipriai uzsuktus, ir dregnu ranku nekisdavau...