TBS persikų kūno šveitiklis, visai patiko, prie progos galbūt kartočiau kada
foto skolinta
QUOTE(NORIKA @ 2015 05 31, 12:04)
Turėjau, tai man baisiau nei baisu. Šveitimas tolygus nuliui, o kvapas tai vemt varo, tiek intensyvus, kad visa vonia paskui parą uogienėm kvepia, feeee.... Tikra babos uogienė tiek netrenkia Stiklainėlyje švelnus, saldus kvepiančių uogų kvapas, o čia gryna perkrauta sintetika... Atidaviau mamai, nes nebegalėjau subaigt
nu jo, kvapas tikrai intensyvus, tikros avietės taip nekvepia, bet man patiko. bet man patinka stiprūs, natūralūs ir sintetiniai kvapai.
Uoga uoga Žaliojo molio kaukė - nelabai patiko, nes reikia pačiai maklinėtis, o aš tokių dalykų labai nemėgstu. O ir poveikio nelabai mačiau - nekartojamas produktas.
Ir entasis CCSfoot pėdų purškalas
Ir entasis CCSfoot pėdų purškalas
Gegužinės pabaigtuvės
BE kažkelinta jau, vis pataikau ant limituoto leidimo, tai užytenka ilgam 1-1,5m. Kaip visad ji man tinka, patinka ir be priekaištų. Niolikta vėl stovi ant kosmetinio staliuko ir vėl limituoto leidimo
Lancome bazė gerulė, tik labai nėjosi išbaigt iki pat dugniuko, matyt ta "šlangutė" nėra iki pat dugno, tai kokį 1-2ml tenka išmest neiškrapštyto O šiaip nepasirodė itin skalsi, bet užtat labai gera
AVON duškė skaniai kvepėjo, nekažką putojo, neskalsi, bet šiaip koks skirtumas, buvo proga naują atidaryt
Gilchrist&Soames duškė nelabai, nes kvapas ne mano, putojimas kažkoks keistas, kaip sausos putos kad būtų, biški odą sausino, bet gerai kad kelioninio dydžio, tai pyliau netaupydama-greit išbaigiau...
BE kažkelinta jau, vis pataikau ant limituoto leidimo, tai užytenka ilgam 1-1,5m. Kaip visad ji man tinka, patinka ir be priekaištų. Niolikta vėl stovi ant kosmetinio staliuko ir vėl limituoto leidimo
Lancome bazė gerulė, tik labai nėjosi išbaigt iki pat dugniuko, matyt ta "šlangutė" nėra iki pat dugno, tai kokį 1-2ml tenka išmest neiškrapštyto O šiaip nepasirodė itin skalsi, bet užtat labai gera
AVON duškė skaniai kvepėjo, nekažką putojo, neskalsi, bet šiaip koks skirtumas, buvo proga naują atidaryt
Gilchrist&Soames duškė nelabai, nes kvapas ne mano, putojimas kažkoks keistas, kaip sausos putos kad būtų, biški odą sausino, bet gerai kad kelioninio dydžio, tai pyliau netaupydama-greit išbaigiau...
O neina atsukt kamštuko Lancome bazės?
QUOTE(Prietarai @ 2015 06 03, 15:23)
O neina atsukt kamštuko Lancome bazės?
Kas iš to, atsisuka jis, bet ta bazė tokia žėėėėlinei tiršta, kad tik pirštu ją pakabinsi, o pirštas tai nelenda Ai... nemėgstu aš šūdintis dėl miligramo Eilėj laukė Laura Mercier bazė, tai spirgėjau naują pradaryt, užtat seną mečiau be sąžinės ėdimo, kad ten likę keli lašiukai
Eucerin Dermato Clean makiažo valiklį gavau dovanų pirkdama iš Eurovaistinės internetu už tam tikrą sumą. Super smagiai naudojosi, gerai valė ir nedirgino akių. Mielai kartočiau ir rekomenduočiau Jums, o vietoj jo dabar bandau Garnier micelinį vandenuką mišriai/riebiai odai. Essence pure skin Spot Killer gautas iš Essence atstovų. Irgi labai patiko, nes spuogus džiovino tikrai greitai ir efektyviai. Tik minusas, kad pradėjus naudoti sudžiūvo nepilnai per du mėnesius. Bet turin spuogų mielai kartočiau, o šiuo metu vietoj jo nieko neturiu. Eco Desire veido kremas Aurora mišriai veido odai irgi patiko ir būtų mielai kartojamas. Tačiau bent jau man per didelis kiekis šio kremo ir per trumpas galiojimo laikas. Kol galiojo tepiau veidą, pasibaigus galiojimui sutepiau ant kaklo ir krūtinės odos, nes nei kvapas nei konsistensija nebuvo pakitę. Taip pat rekomenduoju išbandyti, ypač natūralios kosmetikos šalininkėms. Vietoj šio kremo Bioderma Sebium Global ir Mizon kremas su sraigių mucinu.
QUOTE(NORIKA @ 2015 06 03, 16:37)
Kas iš to, atsisuka jis, bet ta bazė tokia žėėėėlinei tiršta, kad tik pirštu ją pakabinsi, o pirštas tai nelenda Ai... nemėgstu aš šūdintis dėl miligramo Eilėj laukė Laura Mercier bazė, tai spirgėjau naują pradaryt, užtat seną mečiau be sąžinės ėdimo, kad ten likę keli lašiukai
Tokias priemones reik kosmetiniu krapštuku (kur su vatos galiukais) iškabint
La roche posay prausiklis - prie progos visad mielai kartojamas
foto skolinta
foto skolinta
Rasos absolut repair system atkuriamasis kondicionierius - kaukė. Nors priemonės kiekis nedidelis, bet naudojosi labai taupiai ir ilgai. Be to mano plaukams patiko. Fainai, kad galima naudoti ir kaip kondicionierių, ir kaip kaukę. Šį gavau iš Biok atstovų testavimui. O jį keičiu Saphira mineraliniu purvu ir keletu įvairių mėginėlių plaukams.
Garnier Fructis Vita Boost Hydra šampūnas normaliems/sausiems plaukams taip patiko. Puikiai tinkamas naudoti kiekvieną dieną, skaniai ir saldžiai gaiviai kvepia. Tik nežinau, ar panaudojus jį ilgiau, plaukai būtų tokie kaip buvę, nes esu labiau linkusi prie kitokių šampūnų. Šį išsimainiau vinted portale, jį keičiu Rasa atkuriamuojo šampūno likučiu ir mėginukais.
Cynos kaukė su Argano aliejumi tikrai puiki. Skaniai kvepia, kadangi yra tokia labiau sviestinės konsistensijos, naudojosi skalsiai. Plaukus atgaivindavo ir neapsunkindavo. Prie progos, manau, kartosiu, nes šią beveik visą mano dvimetinukas sunaudojo kūno kaukei pasidaryti kai nemačiau Vietoj jos Saphiros mineralinis purvas.
Cynos Argano aliejus plaukams. Puikiai kvepia, neapsunkina plauko atradus tinkamą kiekį. Saugo nuo galiukų išsišakojimo, suteikia žvilgesio. Patiko. Vietoj jo Saphira plaukų aliejuko mini kiekis.
NYX mega shine lūpų blizgis, spalva pink frost
skaniai kvepia, malonus ant lūpų, bet biškį lievoka spalva su perlamutru, o labiausiai nepatiko, kad pakuotė leidžia blizgį, reikia pastoviai valyti, kad neišteptų kitų daiktų. todėl nekartotinas nors turiu dar du, nes buvau pirkus tris iš karto.
Garnier medaus šampūnas ir kondicionierius
labai patiko kvapas, tekstūra, lengva išplauti plaukus. bet sujautrino galvos odą, o ir išdžiūvę plaukai nebuvo geresni nei nuo kitų šampūnų, todėl irgi nekartotini.
skaniai kvepia, malonus ant lūpų, bet biškį lievoka spalva su perlamutru, o labiausiai nepatiko, kad pakuotė leidžia blizgį, reikia pastoviai valyti, kad neišteptų kitų daiktų. todėl nekartotinas nors turiu dar du, nes buvau pirkus tris iš karto.
Garnier medaus šampūnas ir kondicionierius
labai patiko kvapas, tekstūra, lengva išplauti plaukus. bet sujautrino galvos odą, o ir išdžiūvę plaukai nebuvo geresni nei nuo kitų šampūnų, todėl irgi nekartotini.
VIVI 12 vaistažolių šampūnas - skaniai kvepia, pakankamai putoja, plaukus išplauna švariai, jie švelnūs, purūs, nesukrenta visą dieną.
Banka Agafji intensyvi 20-ies minučių kaukė - plaukai po jos švelnūs, glotnūs, nesivelia, gražiai žvilga. Kaukė daro viską, ką ir žada aprašyme, tikrai efektyvi, bet reikia laikyti 20min ir ilgiau, minusas- labai specifinis kvapas.
Banka Agafji intensyvi 20-ies minučių kaukė - plaukai po jos švelnūs, glotnūs, nesivelia, gražiai žvilga. Kaukė daro viską, ką ir žada aprašyme, tikrai efektyvi, bet reikia laikyti 20min ir ilgiau, minusas- labai specifinis kvapas.