Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

QUOTE(dominica @ 2015 05 26, 11:43)
klaipedos stoty kosmetikos parduotuvej, jei nemaissu, tai martina ten smile.gif

fantastika biggrin.gif
Atsakyti
Macadamia aliejukas plaukams
user posted image
tirštokas, kvapas stiprus, saldus, bet man patiko, išlieka ant plaukų. Plaukai vistiek liko pasišiaušę, tai nekartotinas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2015 05 26, 17:53)
Macadamia aliejukas plaukams

sis aliejukas mano plaukams nedare visiskai nieko. Kvapas stiprus, nenaturalus, netgi sakyciau kazkoks alkoholinis
Atsakyti
user posted image
Švelnus, nesausina odos, juntamas, bet neįkyrus agurkėlių kvapas. Tušo visiškai švariai nenuplauna (trint nesinori, o po to jau ir į akis patenka), tad tekdavo akių makiažo valymą užbaigt kitomis priemonėmis. Nežinau, ar kartosiu. biggrin.gif brangokas.
Papildyta:

ViVi Žemuogių kreminis muilas

Gautas dovanų. Malonaus, nesintetinio kvapo (man buvo maloni staigmena, nes labai bijojau, kad bus kaip TBS kvapai doh.gif ). Naudojau kūnui prausti,kaip ir priklauso. Įdomus naudojimo būdas - tiršta muilo masė kabinama rankomis, kuri liečiant prie kūno tirpsta ir šiek tiek putoja (na kaip muilas). Odos nesausina. biggrin.gif
Išbandyčiau ir kito kvapo, bet Vivi yra tik šis ir mango,o mango nemėgstu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 27 gegužės 2015 - 10:36
Pabaigtukai cool.gif

user posted image

Tonika dažantis balzamas. Pamenu, kad prieš kokius 5 metus nuolat jį naudodavau ir viskas buvo gerai. O dabar kažkaip nebegerai. Labiau dažo odą, nei plaukus.

Nivea kūno losjonas. Kvepia naminiais sausainiais ir puikiai drėkina.

Jason kūno losjonas. Kvepia kokosiniais naminiais sausainiais ir puikiai drėkina. Tik susigeria šiek tiek sunkiau nei Nivea.

Essence nagų lako valiklis. N-tasis. Smirda, kaip ir visi. Valo - puikiai. Kainuoja - puikiai.

Rasa kondicionuojamas šampūnas. Labai elektrinosi plaukai. Be šio neigiamo aspekto viskas kitas - labai vidutiniškai.

user posted image

La roche posay micelinis vanduo. Ne pirmas butelaitis. Man jis labai patinka. Puikiai nuvalo ir jį naudojant lyg oda būna gražesnė, nei kitus. Bet čia sunku pagauti tokio efekto kaltininką. Dar ką pastebėjau, kad jis bene taupiausias, nes dabar naudoju Lirene ir jau pusės buteliuko nėra per kokias 3 savaites.

Organic therapy veido tonikas su kašmyro ekstraktu. Visai neblogas. Naudojau, kaip ir micelinį vandenį (dažniausiai vakare tik grįžusi namo nuvalau veido makiažą, bet ne akių; rytais tik juo nuvalau odą). Puikiai atliko funkciją. Nedirgino odos, ją drėkino ir gaivino.

Planeta organica gelis pilingas.
Nžn net. Prisiskaičiau čia SM, kad stebuklas. Ieškojau, kaip išprotėjusi visose parduotuvėse, nes ne aš viena skaičiau apie stebuklą. Dar pamenu, kad konsultantė sakė, jog nelabai supranta, kodėl ėmė ir išpirko visus per vieną dieną biggrin.gif Man jis nesuteikė jokio ypatingo efekto. Šiek tiek dirgino odą. Gal tik nusiplovus ir atrodydavo oda lygesnė ir gražesnė, bet jau po 30 min. būdavo tokia, kokia buvo.

Uoga Uoga lūpų balzamas "pabučiuok mane". Daug jų esu pabaigus. Tobulas. Bet, tiesa sakant, pradeda kirbėti, kad dėl įvairovės, reikia išbandyti kažką naujo biggrin.gif

Babuškos kaukė. Absoliutus nulis rezultatų. Buvau susipirkus visas šios serijos. Tai tik kaukės su degutu buvo sukeltas kažkoks pastebimas efektas.

Pastebėjau, jog pabaigtukų kiekiai ėmė mažėti. Nesuprantu net kodėl biggrin.gif
Sėkmės, renkant tuščius butelaičius ir išsirenkant tai, kas labai ir labai patinka.

Atsakyti
http://laikaskeistis...tai-geguze.html
Mano Gegužės pabaigtukai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2015 05 27, 11:36)
Švelnus, nesausina odos, juntamas, bet neįkyrus agurkėlių kvapas. Tušo visiškai švariai nenuplauna (trint nesinori, o po to jau ir į akis patenka), tad tekdavo akių makiažo valymą užbaigt kitomis priemonėmis. Nežinau, ar kartosiu.  biggrin.gif brangokas.

O man vandeniui neatsparų tušą jis nuvalydavo puikiai rolleyes.gif Ir apskritai labai mėgstamas buvo prausiklis, gal tik Caudalie putos galėtų su juo konkuruot.

Baigėsi šiandien Dior Nude Air pudra. Kažkaip greitai jinai man susinaudojo g.gif Jau forume esu nemažai ją gyrusi, tai trumpai: gera pudra, veidas su ja atrodo itin gaiviai ir dailiai, porų nekemša, maskavimas vidutinis, sausų vietų neišryškina (bet aš naudoju su baze). Vienu žodžiu, atsiliepimai kuo teigiamiausi, dabar būsiu apmąstymuose, ar kartot, ar pirkt gal ką kitką (nu jei dar maskavimas jos būtų truputį daugiau nei vidutinis, tai imčiau vėl negalvodama biggrin.gif ).

user posted image
Atsakyti
*TBS citrinų šveitiklis

user posted image

Funkciją atliko gerai, laabai gerai drėkina odą, gal net per daug to riebumo iš citrinų kauliukų aliejaus.. , kvapas tikras, natūralus citrinų, man patiko, suteikia gaivumo jausmą smile.gif
Gal ir kartočiau bet į pabaigą pabodo kvapas, norėčiau kažkokio paprastesnio, mažiau intensyvaus kvapo šveitiklio.

*John Frieda frizz ease straight ahead kondicionierius.

N- tasis ir pirksiu dar. Padaro plaukus švelnius, palengvina iššukavimą.

user posted image

*L'Oreal True Match Minerals pudra.

user posted image

N- toji, jau turiu kitą pakeitimui. Labai natūraliai atrodo, puikiai išlieka, gerai maskuoja, atradau sau tobulą atspalvį.

*Fitoval šampūnas.

user posted image

Stiprina šaknis, tai jaučiama tik išplovus galvą. N - tasis ir tikrai kartosiu, bet dabar jam padarysiu pertrauką.

*Babushka Agafja kaukė plaukams.

user posted image

Buvo įdomu pabandyti. Stebuklų nepadarė bet ir nepakenkė. Maišiau ją su aliejumi ir tokį mišinį naudojau kaip kaukę, pasiteisino. Šiaip pati viena ji man nieko naudingo nepadarė.
Atsakyti
Labai patiko. Gerai drėkina, labai greit įsigeria. Ko daugiau norėti. Į jo vietą toks pat.

user posted image
Papildyta:
"Ren pure originals" šampūnas. Labai patiko, bus būtinai kartojamas. Gerai išplauna plauką, bet jo visiškai neišsausina. Sudėtis puiki, plaukai gražiai atrodo išplauti.

user posted image
Atsakyti
TBS aviečių kūno šveitiklis
user posted image
Toks jausmas lyg teptum uogienę ant kūno. kvapas wub.gif man patiko, šveičia gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2015 05 29, 12:47)
Baigėsi šiandien Dior Nude Air pudra.

Kaip tik vakar bandžiau ją ant rankos, paskui padengiau biria Dior Nude Air loose powder, tai rezultatas geriau nei gerai pasirodė, užsimaniau viso derinio wub.gif

QUOTE(She_Wolf @ 2015 05 31, 13:01)
TBS aviečių kūno šveitiklis
Toks jausmas lyg teptum uogienę  ant kūno. kvapas  wub.gif man patiko, šveičia gerai ax.gif

Turėjau, tai man baisiau nei baisu. Šveitimas tolygus nuliui, o kvapas tai vemt varo, tiek intensyvus, kad visa vonia paskui parą uogienėm kvepia, feeee.... Tikra babos uogienė tiek netrenkia schmoll.gif Stiklainėlyje švelnus, saldus kvepiančių uogų kvapas, o čia gryna perkrauta sintetika... cool.gif Atidaviau mamai, nes nebegalėjau subaigt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 05 31, 15:04)
Kaip tik vakar bandžiau ją ant rankos, paskui padengiau biria Dior Nude Air loose powder, tai rezultatas geriau nei gerai pasirodė, užsimaniau viso derinio  wub.gif

Aš ją užtvirtindavau Dior Nude Air kompaktine (kuri turbūt geriausia iš visų naudotų kompaktinių, prideda tokio natūralaus ir gaivaus švytėjimo), tai tikrai rezultatas wub.gif Ypač jeigu veidui nereikia labai didelio maskavimo.

Baigėsi Banka Agafji plaukų augimą skatinantis plaukų aliejus. Augimą skatinančias priemones sunkiausia vertinti, nes augimui įtakos gali turėti daugybė faktorių ir tikrai ne visada vien kosmetinių ax.gif Tačiau sutapimas ar ne, bet plaukų augimo greičiu aš dabar nesiskundžiu bigsmile.gif Nemažai naujų plaukučių sudygę. Tikrai neversiu visų pagyrų konkrečiai šitam aliejui, tačiau galbūt ir jis prisidėjo biggrin.gif O pats aliejus smagus, palaikydavau kaip kaukę porą valandų prieš plovimą, tai sakyčiau, plaukai labiau žvilgėdavo su juo. Patiko, kad neriebino, neglotnino plaukų, maloniai kvepėjo. Tik toks sėklutės aliejuje labai neįprastas reikalas buvo biggrin.gif Ir kaina jo puiki. Jau antras produktas iš Banka Agafji, kurį mielai kartočiau (o seniau galvojau, kad šlamštas paskutinis ta babuška biggrin.gif ).

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biancca: 31 gegužės 2015 - 14:29