Geguzes tusti buteliukai
neutrogena prausiklis labai skaniai, gaiviai kvepia, gerai svariai nuprausia veida ir makiaza (akiu makiazo valyt juo neteko), bet man mielesnis ir veido odai svelnesnis biodermos prausiklis.
mizon sraigiu kremas nei labai geras, nei labai blogas. Skaiciau, kad turetu labai gerai drekinti. Man drekinimo uzteko, bet pats kremas, jo konsistencija nelabai patiko, tai puse pakuotes sunaudojau kaklui.
nuxe detox naktinis kremas didelio ispudzio nepaliko, ieskojau kazkokio intensyvesnio poveikio kremo/serumo, tai declare serum in oil patiko zymiai labiau uz sita.
molis kleopatra- patinka man sitos serijos moliai, veido oda visai neblogai pravalo, bet didelis minusas- terlione maisant kauke.
zelionaja apteka intymios higienos muilas- visiskas pigutis (apie 3lt per akcija) visom prasmem
kvapas labai intensyvus zoleliu, nepatiko.
bielita royal care kauke-serumas plaukams- wow poveikis, plaukai svelnus, glotnus, pamaitinti, graziai krenta, efektas islieka 2-3 plovimus. Kai suprastes plauku bukle ir vel reikes intensyvesnes prieziuros- manau, kartosiu.
loccitane bijunu ranku kremas visiskai nepatiko, skystokas, drekinimo labai mazai net siltuoju sezonu, kvapas labai siaip sau.
maxfactor 2000 calorie tusas- pirkau vedina puikiu prisiminimu apie nuostabias blakstienas, bet arba formule pakeista, arba per tiek metu atsirado n kartu geresniu tusu
nei uzriete, nei tankino, siek tiek ilgino ir tepe paakius. Sudziuvo per 2men.