Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

QUOTE(trysduvienas @ 2015 05 20, 00:36)

Bliss Fat Girl Slim kūno kremas - gavau lookfantastic dėžutėj, taip džiaugiaus, va pasiėmiau nesenai išbandyt, keistas toks pasirodė. Pasidomėjau, turi būti baltas, normalios kremo tekstūros, o pas mane toks skystas ir rusvas ir smirda keistai schmoll.gif nors neatmetu galimybės, kad per šiltai laikiau ir sugadinau taip pati, bet deja su juo tenka atsisveikinti neišbandžius.

Aš irgi ji gavau su dėžute, atidariau tik gavus, atrode lygiai taip pat kaip aprašėt, panaudot teko tik pora kartu, nes jis labai skystas g.gif vaikas numete užsukta indelį ir jis išbego. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2015 05 19, 14:27)
Gal turit pasiūlymų?

Man labiausiai patiko Gehwol Lipidro cream 4u.gif Mano pėdos neskilinėja, bet mėgsta pasausėti ir kietėti, šitas kremas labai gerai veikia, užtenka kas kažkiek savaičių pasitepti, ilgalaikis poveikis.
Atsakyti
Givenchy naktinis kremas, pasirodė lengvutis, kaip kaukės nenaudojau, po nakties su spuogučiais neatsikeldavau (kas man dažnai pasitaiko po naktinių kremų), nesu tikra, kad kartotinas produktas, nes vis norisi pabandyt kažką naujo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Bioten Bodyshape Intensive Anticellulite Serum - labai patiko tekstūra, serumas lengvas, greitai įsigeria į odą, visai nėra lipnumo. Veiksmingas, naudojant oda stangri, tvirta, elastinga.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2015 05 21, 07:32)
Bioten Bodyshape Intensive Anticellulite Serum

kur perkate,kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2015 05 21, 08:58)
kur perkate,kokia kaina?

Pirkau Droge, kainos tiksliai nepamenu, bet iki 10€ smile.gif
Atsakyti
Kruvele pabaigtuku susirinko bigsmile.gif

Cowshed Camomile ramuneliu purskiamas tonikas - superinis,labai atgaivindavo,ramindavo veida ir kvepejo skaniai zolelemis. Butinai kartosiu vel,nes vienas labiausiai patikusiu wub.gif
user posted image

Cowshed Palmarosa gaivinamoji veido kauke - baltojo molio pagrindu,pasirode neskalsi,nes reikedavo gana storai tepti ir jei per ilgai laikydavau palikdavo veido oda tuputi paraudusia. Pravalydavo ir atgaivindavo veida,bet siaip didelio ispudzio nepaliko.
user posted image

Cowshed Horny Cow duso scrub'as - labai svelnus,tinka kasdieniam naudojumui. Kvepejo labai intensyviai,patiks megstancioms rytietiskus kvapus,palikdavo oda labai svelnia. Zodziu patiko, turiu dar dveju rusiu sandeliuke rolleyes.gif
user posted image

TBS mango ir alyvuogiu kuno sviestu miniukai - sutepti rankoms,pedoms ir alkunems. Mango patiko,o alyvuogiu kvapas truputi erzino.Visam kunui nenaudociau TBS sviestu,bet sausoms vietoms man jie patinka.
user posted image user posted image

Alpha H Micro cleanse veido sveitiklis - buvo mylimiausias kol neatradau Freeze 24.7 biggrin.gif Siaip labai geras,glikolio rugstis labai gerai nuvalgydavo visa negyva oda ir palikdavo veida svelnu bei glotnu.Konsistencija skystoka,bet produktas pakankamai skalsus.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Kitty* @ 2015 05 24, 18:58)
Kruvele pabaigtuku susirinko  bigsmile.gif

Cowshed Camomile ramuneliu purskiamas tonikas -

Cowshed Horny Cow duso crub'as

kur perkate? kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2015 05 24, 22:21)
kur perkate? kokios kainos?

As perku ju parduotuveje cia Londone,bet galima nusipirkti online irgi pvz http://www.lookfanta...ds/cowshed.list smile.gif
Atsakyti
Geguzes tusti buteliukai 4u.gif

user posted image
neutrogena prausiklis labai skaniai, gaiviai kvepia, gerai svariai nuprausia veida ir makiaza (akiu makiazo valyt juo neteko), bet man mielesnis ir veido odai svelnesnis biodermos prausiklis.
mizon sraigiu kremas nei labai geras, nei labai blogas. Skaiciau, kad turetu labai gerai drekinti. Man drekinimo uzteko, bet pats kremas, jo konsistencija nelabai patiko, tai puse pakuotes sunaudojau kaklui.
nuxe detox naktinis kremas didelio ispudzio nepaliko, ieskojau kazkokio intensyvesnio poveikio kremo/serumo, tai declare serum in oil patiko zymiai labiau uz sita.
molis kleopatra- patinka man sitos serijos moliai, veido oda visai neblogai pravalo, bet didelis minusas- terlione maisant kauke.

user posted image
zelionaja apteka intymios higienos muilas- visiskas pigutis (apie 3lt per akcija) visom prasmem biggrin.gif kvapas labai intensyvus zoleliu, nepatiko.
bielita royal care kauke-serumas plaukams- wow poveikis, plaukai svelnus, glotnus, pamaitinti, graziai krenta, efektas islieka 2-3 plovimus. Kai suprastes plauku bukle ir vel reikes intensyvesnes prieziuros- manau, kartosiu.
loccitane bijunu ranku kremas visiskai nepatiko, skystokas, drekinimo labai mazai net siltuoju sezonu, kvapas labai siaip sau.
maxfactor 2000 calorie tusas- pirkau vedina puikiu prisiminimu apie nuostabias blakstienas, bet arba formule pakeista, arba per tiek metu atsirado n kartu geresniu tusu biggrin.gif nei uzriete, nei tankino, siek tiek ilgino ir tepe paakius. Sudziuvo per 2men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 25 gegužės 2015 - 16:34
QUOTE(dominica @ 2015 05 25, 17:31)

bielita royal care kauke-serumas plaukams- wow poveikis, plaukai svelnus, glotnus, pamaitinti, graziai krenta, efektas islieka 2-3 plovimus. Kai suprastes plauku bukle ir vel reikes intensyvesnes prieziuros- manau, kartosiu.

kur pirkot? ax.gif
Atsakyti
klaipedos stoty kosmetikos parduotuvej, jei nemaissu, tai martina ten smile.gif
Atsakyti