Smagiai susinaudojo. Lengvai tepasi ir įsigeria (svarbu nepadaugint) kol kas į jo vietą nieko naujo - reikia pabaigti atsargas
p.s.Tikėjausi, kad jo kvapas bus kaip KN MONOI de Tahiti® A.O. GARDENIJA aromatizuoto aliejaus (foto žemiau), bet deja...
Paakių kremas Kerai iš Eco Desire kaip jau ir rašiau seniau, man tai puikus kremas su nuostabiu kavos kvapu, puikiai tiko ir labai patiko. Minusas, kad trumpokas galiojimas, o tam duotam išnaudojimo laikui kremo per didelis kiekis. Vietoj jo Himalaya paakių kremas.
Medimix muilas pirkau veidui prisiskaičiusi geriausių atsiliepimų apie jį. Man nepatiko ir daugiau muilu veido neplausiu. Per daug išsausina odą, labai graužia akis, jei netyčia patenka (o man dažnai tas pasitaikydavo). Prausikliai veidui yra daug geriau.
Vatos diskeliai nepatiko, nes kažkokie skysti, išėmus iš pakuotės išsiardo. Bet labai gerai valyti akių makiažui, nes minkštučiai.
Baigesi eilini karta mano tusu tusas. Geresni nezinau ar kada atrasiu.
QUOTE(Noir couture @ 2015 05 09, 19:36)
Baigesi eilini karta mano tusu tusas. Geresni nezinau ar kada atrasiu.
Kuo taip patinka? Ar lengvai nusivalo? Aš jau nemažai laiko turiu Dior'o New Look tušą, už jokius pinigus nekartočiau Nusivalo baisiai sunkiai, dienos pabaigoj kaip reikiant pabyra. Esu turėjusi dar kažkokio Dior'o tušo miniatiurą, pamenu, irgi sunkai nusivalė Kažin, čia visi Dior tušai taip?
Pasibaigė Rituals Touch of Happiness kūno kremas. Labai malonus kremas, susigeria greitai, kvepia labai nuotaikingai ir maloniai, drėkina vidutiniškai. Patikdavo vakarais po dušo pasiteplioti, gal kada vėl nusipirksiu
QUOTE(Biancca @ 2015 05 10, 17:26)
Kuo taip patinka? Ar lengvai nusivalo? Aš jau nemažai laiko turiu Dior'o New Look tušą, už jokius pinigus nekartočiau Nusivalo baisiai sunkiai, dienos pabaigoj kaip reikiant pabyra. Esu turėjusi dar kažkokio Dior'o tušo miniatiurą, pamenu, irgi sunkai nusivalė Kažin, čia visi Dior tušai taip?
Mano blakstienos trumpos ir plonos, tad su situo tusu jos net per akinius matosi, kad yra nesulipina, koses neprikrauna, nors ir 10 sluoksniu galima tept. Naudoju vandeniui neatsparu, pilnai tenkina. Lengvai valosi, netrupa, paakiu netepa (daugelis man tepa). Akys jautrios, taciau sitas nedirgina. Tik naudot galiu 2 men ne ilgiau, nes praejus tokiam laikui nuo atidarymo pradeda dirgint akis.
l'occitane red cherries kūno losijonas, man l'occitane kūno produktai tobuli
foto skolinta
foto skolinta
never ever jokio drekinimo, plaukai likdavo sausi, nesvelus
kainos ir kokybes santykis gan neblogas, labai skalsus sampunas, skaniai kvepejo, svariai plove bet visgi man rodos sausino plaukus
naudojau pakaitomis su metiniu ir kaip veido prausikli ir i vonia ipildavau pora kamsciuku... kol oda buvo misri tiko puikiai, bet db kai oda patapo sausesne sausinti kazkiek pradejo, siaip ir makiaza gan svariai prausia tik ne duok dieve i akis patenka skalsus, malonus neikyrus kvapas
kainos ir kokybes santykis gan neblogas, labai skalsus sampunas, skaniai kvepejo, svariai plove bet visgi man rodos sausino plaukus
naudojau pakaitomis su metiniu ir kaip veido prausikli ir i vonia ipildavau pora kamsciuku... kol oda buvo misri tiko puikiai, bet db kai oda patapo sausesne sausinti kazkiek pradejo, siaip ir makiaza gan svariai prausia tik ne duok dieve i akis patenka skalsus, malonus neikyrus kvapas
Pastaruoju metu nedėjau pabaigtukų, kažkas užsimiršo, dedu labiausiai įstrigusius:
Noreva Aqureva lengvos tekstūros veido kremas: nesužavėjo, kad kartočiau, lyg ir poras kimšo. Drėkinimo užteko, susigerdavo greitai, kaip makiažo pagrindas taip pat tiko.
Noreva Matidiane naktinis veido kremas: pirkau prisiskaičius pagyrų, bet nepatiko. Kaip naktinis jis man per "liesas", didžiausias minusas pakuotė.
Lumene Extra Gentle Cleanser: pirkau perskaičius klaidingą lietuvišką vertimą, tik gavus išsiaiškinau kaip naudoti, bet nieko jis man nevalė, grynai tik papildoma terlionė gavosi, sunaudojau pagreitintu būdu. Tikrai nekartotinas.
Loreal Voluminous tušas: baisus, tepė vokus, kabino labai daug košės, nekartotinas.
Blistex lūpų balzamas: man jų visi patinka, kurie neturi kamparo sudėtyje (nors su kamparu irgi vienas visai praverčia, kai sloga užpuola).
Noreva Aqureva lengvos tekstūros veido kremas: nesužavėjo, kad kartočiau, lyg ir poras kimšo. Drėkinimo užteko, susigerdavo greitai, kaip makiažo pagrindas taip pat tiko.
Noreva Matidiane naktinis veido kremas: pirkau prisiskaičius pagyrų, bet nepatiko. Kaip naktinis jis man per "liesas", didžiausias minusas pakuotė.
Lumene Extra Gentle Cleanser: pirkau perskaičius klaidingą lietuvišką vertimą, tik gavus išsiaiškinau kaip naudoti, bet nieko jis man nevalė, grynai tik papildoma terlionė gavosi, sunaudojau pagreitintu būdu. Tikrai nekartotinas.
Loreal Voluminous tušas: baisus, tepė vokus, kabino labai daug košės, nekartotinas.
Blistex lūpų balzamas: man jų visi patinka, kurie neturi kamparo sudėtyje (nors su kamparu irgi vienas visai praverčia, kai sloga užpuola).
Bon bon, milkshake kvepalai
Nežinau, kam aš juos pirkau
Nežinau, kam aš juos pirkau
QUOTE(She_Wolf @ 2015 05 12, 17:49)
kaip suprantu cia vaikiski
QUOTE(Biancca @ 2015 05 10, 18:26)
Pasibaigė Rituals Touch of Happiness kūno kremas. Labai malonus kremas, susigeria greitai, kvepia labai nuotaikingai ir maloniai, drėkina vidutiniškai. Patikdavo vakarais po dušo pasiteplioti, gal kada vėl nusipirksiu
siandien kaip tik ciupinejau, sukau ratus aplink, bet nusprendziau kad nevertas toks kremas 18svaru
Avon šveitiklis kūnui, man asmeniškai kaip iš šveitiklio norėjosi stipresnio efekto Nebus kartojamas
foto skolinta
foto skolinta