Margarita dilgėlių šampūnas
Geras, gerai išplaudavo plaukus, skaniai kvepėjo. Paprastas šampūnas.
Isana skutimosi putos
Naudotos ne kartą. Gilette labiau patinka, bet ir šitos sueina. Galėtų būti skalsesnės
Garnier Neo antiperspirantas
Geras esant nedideliam prakaitavimui, bet rimčiau neapsaugos
Kaip visada, iki paskutinio lašo subaigiau dvi labai mėgiamas ir n kartų pirktas, oldie but goodie ,priemones: Lirene kūno šveitiklį ir Cottage žalios arbatos duškę.
Korres guava dušo želė
Kvapas įdomus, bet patiko. Švelniai prausia, žodžiu, kaip ir visos
Kvapas įdomus, bet patiko. Švelniai prausia, žodžiu, kaip ir visos
QUOTE(Malena @ 2015 05 05, 16:31)
Kaip kvapas šios duškės? aš turėjau Cottage karamelinę, labai patiko kaip prausė, bet kažkur įpusėjus tas stiprus saldus kvapas taip pabodo, toks šleikštus pasidarė, kad net praustis nebemalonu buvo
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 05 05, 15:28)
Kaip putoja?
kaip ir dauguma, labai gerai putoja
Mano spalva buvo sand 02. Neturiu priekaištų. Maskuoja tikrai gerai (geriau nei BB CC kremai, čia labiau link krempudros maskavimas, bet nėra to jausmo,kad "sluoksnis špakliaus"). Pasitaikius nuolaidoms susigundysiu pakartoti.
QUOTE(Biancca @ 2015 05 03, 18:52)
Kokius galėtumėt gerus purinančius šampūnus parekomenduot?
QUOTE(Gudre @ 2015 05 06, 13:17)
Kokius galėtumėt gerus purinančius šampūnus parekomenduot?
Jau kurį laiką naudoju ir neatsidžiaugiu Planetos Organicos purinančiu iš Afrikos serijos: http://eshop.elevita...is-sampunas.jpg Tik neskalsus jis labai, pilu kone saujom, bet kaina gera, tai atleidžiu Dar iš ekonomiškesnių variantų labai smagus yra Babuški Agafji purinantis ( http://eshop.elevita...is-sampunas.jpg ), pakelia kiek plaukus nuo šaknų, neleidžia sukristi. O bemaž geriausias purinantis iš mano naudotų buvo Sensai ( https://www.douglas....ing-shampoo.jpg ), su juo tokia apimtis Iš visų trijų paminėtų jis daugiausiai jos suteikia, bet kaina galėtų būti draugiškesnė. Tai tenkinuosi pirmaisiais, kartas nuo karto pasilepindama su Sensai
naudojosi gan skalsiai, svelnus kvapas, suteike lengva rusva spalva odelei, nesigaudavo dryziais, tik lipnumo jausmas pasitepus nepatiko, vien juo teptis odai truko dregmes, tad ispradziu kuno losjonas tuomet savaiminis, nekartociau manau
labai patiko, svariai vale oda, labaii skalsus, patiko nes kartu ir sveitiklio f-ja atliko ir kaip rausikli naudodavau vasara...
Šluoju kosmetinę
Naudotas ilgai ir jau apdžiūvęs. Dažo gerai. Jei būtų pigesnis, būtų perkamas dažniau.
ir išmetu nuo neatmenamų laikų užsilikusią MAC mineralize spf 15 foundation loose birią pudrą. Atspalvis - light medium. Naudojau taip seniai, kad atsiliepimų nebepamenu, o bandyti dabar noro nėra, nes jau turbūt seniai pasibaigęs galiojimo laikas.
Naudotas ilgai ir jau apdžiūvęs. Dažo gerai. Jei būtų pigesnis, būtų perkamas dažniau.
ir išmetu nuo neatmenamų laikų užsilikusią MAC mineralize spf 15 foundation loose birią pudrą. Atspalvis - light medium. Naudojau taip seniai, kad atsiliepimų nebepamenu, o bandyti dabar noro nėra, nes jau turbūt seniai pasibaigęs galiojimo laikas.
Šią savaitę, lyg tyčia, pabaigiau keletą produktų
1. Fruttini kūno losjonas "Ginger passionfruit". Aprašymas: dangiškas egzotinių vaisių kvapas vilioja naujiems pojūčiams. Natūralūs cukraus kristalai drėkina odą, o vertingos egzotinių vaisių medžiagos nepriekaištingai puoselėja. Veiklios taukmedžio sviesto medžiagos sausai odai ilgam suteikia šilko švelnumo jausmą. Kvapas man labai patiko (toks saldus ), losjonas įsigeria greitai, tačiau poveikis trumpalaikis. Nepastebėjau nei šilko švelnumo jausmo, nei nepriekaištingo odos drėkinimo bei puoselėjimo. Nekartosiu.
2. "Beauty formulas" giliai nosies poras valančios juostelės su arbatmedžiu. Visai smagu atlikinėti procedūras su šiomis juostelėmis, ant jų matydavosi ištraukti nešvarumai, tačiau stebuklo ir jokio matomo poveikio nepadarė. Galbūt kartosiu tokio pobūdžio juosteles, tačiau kitos firmos.
3. Dušo želė "Naturia" su melionu ir avokadu. Pamenu, pirkau ją skubėdama parduotuvėje, kurioje nebuvo didelio dušo želių asortimento. Nepatiko - neskalsi, kvapas toks sintetinis, ėmė erzinti, po prausimosi nekvepėjo nei kūnas, nei vonia. Nekartosiu.
4.NIVEA kondicionierius ilgiems plaukams "Long Repair". Turbūt vienintelis šios firmos produktas, kurį naudoju plaukams. Nusipirkau, išgirdusi rekomendaciją, ir štai, jau antras sunaudotas buteliukas. Šį kondicinierių naudoju tada, kai neturiu daug laiko kaukėms, o siekiu gerai atrodančių plaukų efekto. Plaukai puikiai išsišukuoja, yra purūs ir žvilga. Tiesa, nežinau, kaip plaukai atrodytų, jei šį kondicinierių naudočiau kiekvieno plovimo metu, bet dabar rezultatas mane tenkina. Kartosiu.
5."Mrs. Potter's" intensyviai atkurianti plaukų kaukė su ginkmedžio ekstraktu. Kadangi esu neabejinga neišbandytiems plaukų priežiūros produktams, skaitau moterų atsiliepimus ir gerai įvertintus produktus išbandau savo kailiu. Šita kauke man buvo visiškas nesusipratimas. Pirmas įspūdis buvo geras - plaukai buvo purūs, švelnūs, tačiau po kiekvieno kaukės naudojimo plaukai atrodė vis prasčiau, ėmė sausėti ir veltis. Todėl pabaigai ją sunaudojau kaip kondicinierių, kad tik atsikratyčiau. Žinoma, kad nekartosiu.
1. Fruttini kūno losjonas "Ginger passionfruit". Aprašymas: dangiškas egzotinių vaisių kvapas vilioja naujiems pojūčiams. Natūralūs cukraus kristalai drėkina odą, o vertingos egzotinių vaisių medžiagos nepriekaištingai puoselėja. Veiklios taukmedžio sviesto medžiagos sausai odai ilgam suteikia šilko švelnumo jausmą. Kvapas man labai patiko (toks saldus ), losjonas įsigeria greitai, tačiau poveikis trumpalaikis. Nepastebėjau nei šilko švelnumo jausmo, nei nepriekaištingo odos drėkinimo bei puoselėjimo. Nekartosiu.
2. "Beauty formulas" giliai nosies poras valančios juostelės su arbatmedžiu. Visai smagu atlikinėti procedūras su šiomis juostelėmis, ant jų matydavosi ištraukti nešvarumai, tačiau stebuklo ir jokio matomo poveikio nepadarė. Galbūt kartosiu tokio pobūdžio juosteles, tačiau kitos firmos.
3. Dušo želė "Naturia" su melionu ir avokadu. Pamenu, pirkau ją skubėdama parduotuvėje, kurioje nebuvo didelio dušo želių asortimento. Nepatiko - neskalsi, kvapas toks sintetinis, ėmė erzinti, po prausimosi nekvepėjo nei kūnas, nei vonia. Nekartosiu.
4.NIVEA kondicionierius ilgiems plaukams "Long Repair". Turbūt vienintelis šios firmos produktas, kurį naudoju plaukams. Nusipirkau, išgirdusi rekomendaciją, ir štai, jau antras sunaudotas buteliukas. Šį kondicinierių naudoju tada, kai neturiu daug laiko kaukėms, o siekiu gerai atrodančių plaukų efekto. Plaukai puikiai išsišukuoja, yra purūs ir žvilga. Tiesa, nežinau, kaip plaukai atrodytų, jei šį kondicinierių naudočiau kiekvieno plovimo metu, bet dabar rezultatas mane tenkina. Kartosiu.
5."Mrs. Potter's" intensyviai atkurianti plaukų kaukė su ginkmedžio ekstraktu. Kadangi esu neabejinga neišbandytiems plaukų priežiūros produktams, skaitau moterų atsiliepimus ir gerai įvertintus produktus išbandau savo kailiu. Šita kauke man buvo visiškas nesusipratimas. Pirmas įspūdis buvo geras - plaukai buvo purūs, švelnūs, tačiau po kiekvieno kaukės naudojimo plaukai atrodė vis prasčiau, ėmė sausėti ir veltis. Todėl pabaigai ją sunaudojau kaip kondicinierių, kad tik atsikratyčiau. Žinoma, kad nekartosiu.