Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

QUOTE(Sultry @ 2014 12 07, 20:24)

Kam naudojote, kas dar be kvapo patiko? smile.gif
Atsakyti
Bic skutimosi želė-putos
user posted image
Geros. Labai panašios į Gilette. Kvapas malonus, peiliukas gerai slysta, odos nesausina. Užskaitau ax.gif

Dove Summer glow palaipsniui suteikiantis įdegį kremas
user posted image
Patiko. Esu nedaug tokių produktų bandžiusi, bet iš bandytų pats geriausias. Spalva natūrali, dengiasi gerai, tolygiai. Gražų atspalvį suteikė kūnui. Tik aš visad turiu problemą, nesuprantu, kaip išsitept, kad neliktų žymės ant riešo. Nes rankas nuplaunu, tai jos lieka baltos g.gif Drėkinimo irgi užteko. Kvapas neįkyrus, malonus.

Artemis veido valymo putos
user posted image
Geros. Švelnios, gerai nuprausia veidą, nesausina odos. Naudojau rytais nuprausti veidą, tai atitiko visus reikalavimus. Makiažo nuvalyti su jom nebandžiau. Kvapas malonus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo She_Wolf: 08 gruodžio 2014 - 08:55
Lapkričio pabaigtuvės biggrin.gif

user posted image

n-spa dušo želė laaabai patiko, nors pirkta už du svarus, bet labai super, drėkina pasakiškai, po dušo net poreikia nėra kremais, losjonais odos tept, jei būtų pirkt LT, tikrai kartočiau... Kvapas, konsistencija, putojimas - 10balų. Pirmoji mane sužavėjusi pigi duškė biggrin.gif
Christobal duškė irgi faina, bet suskilo buteliuko dugnas ir į sporto krepšį išsiliejo pusę buteliuko verysad.gif O taip stengiaus taupiai panaudot, nors apart gražaus buteliuko daugiau joje nieko gero. Na dar kvapas gan intensyvokas, tai kas mėgsta šiuos kvepalus, turėtų būt super.
Rožių vanduo kaip vanduo, niekuo kitoks nei visi kiti hidrolatai.
Arko skutimosi putos neblogos, greičiausiai kartosiu...
Wellaflex garbanų formuoklis, metu lauk daugiau nei pusę buteliuko. Lipina plaukus kaip pigus ir prastas lakas, plaukai kaip plastmasiniai, kadangi mano plaukai patys isteriškai garbanojais, tai laiko kažką, tiesiaplaukei būtų turbūt išvis be poveikio unsure.gif
Revivor balzamas nuskalaujamas, nei blogas, nei geras, tiesiog "pasiskolinau" iš močiutės, nes jai nelabai jis, subaigiau, bet tip sunkokai... Ir tik skūpumo dėka, nes gaila išmest buvo biggrin.gif
Mėginukai Paula's Choice visi alei vieno patiko-prausiklis, tonikas, serumas, ateityje jei neprisipirksiu kitokių nesąmonių, tai jamsiu šiuo produktus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 12 08, 17:02)

n-spa dušo želių atsirado Droge. Didelės talpos, po 500 ml, 14.99 lt su nuolaida.
Atsakyti
Rasa micelinis vanduo - buvo nemažai gerų atsiliepimų, todėl nusprendžiau suteikti antrą šansą ir dabar galutinai įsitikinau, kad daugiau niekada nepirksiu. Makiažą nuvalo neblogai, bet makiažui valyti aš naudoju kitas priemones, o micelinį vandenį akims ir lūpoms, bet odą aplink akis jis dirgina.

Garnier Fructis Thick&Gorgeous šampūnas - mano plaukai pakankamai kaprizingi ir su šampūnais dažniausiai sunkoka, ypač iš masinės produkcijos. Šis irgi, netiko, nepatiko, manau, kad sausina plaukus. Išsiplovus jie nesuvaldomi, styro į visas puses, elektrinasi.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 07, 22:01)
Everyday Minerals 'tea rose', 'primrose' ir 'peony' skaistalu megineliai - nelabai naudoju toki daikta, bet siu man nepatiko spalvos, visiskai ne mano.
user posted image

Ms.Blonde, tai nei viena spalva nepatiko EM skaistalų? O kuri iš jų būtų tarp koralinės ir rožinės, ta prasme kuri spalvytė būtų gražiausia/universaliausia? Jei ne paslaptis, kokie jūsų mėgstamiausi skaistalai?
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2014 12 08, 19:15)
n-spa dušo želių atsirado Droge. Didelės talpos, po 500 ml, 14.99 lt su nuolaida.

Va bus man į LT parduotuves šimtas metų nevaikščiot lotuliukas.gif Būtinai pažiūrėsiu, ačiū... thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Rival de Loop veido kaukė su hialurono rūgštimi ir mineralų kompleksu
Kaukę jau naudojau du kartus šią savaitę ir išvada tokia, kad jos daugiau nebepirksiu. Nors pati kaukė faina - smagiai tepasi, konsistensija visiškai kreminė, malonus kvapas, tačiau poveikis kažkoks keistas. Užtepus ją ant veido jaučiasi vėsinimas ir veidas toks tarsi aptirpęs. Man tai buvo nelabai malonus pojūtis. Kažkokio super drėkinimo ar dar kokio labai pastebimo efekto daugiau nepajaučiau. Šios kaukės nekartosiu.
user posted image
foto mano
Atsakyti
Išmetu patinkantį Lumene antakiams fiksatorių. Nežinau kiek laiko jį turiu, ilgai jau ir pradėjo smirdėt. Todėl metu lauk ir turbūt pirksiu tokį patį.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 12 09, 10:26)
Ms.Blonde, tai nei viena spalva nepatiko EM skaistalų? O kuri iš jų būtų tarp koralinės ir rožinės, ta prasme kuri spalvytė būtų gražiausia/universaliausia? Jei ne paslaptis, kokie jūsų mėgstamiausi skaistalai?

Ne tiek spalvos visai nepatiko, kiek patibiri forma nepatiko - o dar kai meginiuose, tai nepatogu laikyt, issibert pakankama kieki ir pan. Kai prisiberiau kosmetinio staliuko stalciuje, tai iskart ir meciau nebezaidus ax.gif

Sakyciau 'primrose' turbut is tu universalesniu ir man labiausiai patikusiu, nors 'peony' i ja labai panasi.

Siuo metu neturiu skaistalu - naudoju vietoj ju Physician's Formula 'shimmer stripes', nors norisi geresne sudetim jas pakeist, tai dairausi i panasiai atrodanti Lily Lolo produkta. O is visu turetu ir naudotu labiausiai patiko Benefit 'sugarbomb' - spalva nereali, tokia tarp koralines ir rozines, prie visko ir visada tinkanti wub.gif Na tik tas noras pereit prie visiskai naturalios kosmetikos stiprus pas mane, tai bandau nesugriesint ir negrizt prie tu skaistalu, o atrast kazka naujo. Wishlist'e keli brandai yra, tai teks rimciau pasidomet jais.
Atsakyti
Darau daugiau vietos kosmetinėje mirksiukas.gif

Išmetu Elf kabuki, nes labai šeriasi ir pavargau plaukus nuo veido rankioti.
user posted image
MUFE Aqua eyes pieštukas-vidutiniškas
user posted image
Chanel Inimiatable Intense burgundiškos spalvos tušas- byrėjo nuo pat pradžių ir kuo toliau tuo labiau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 12 12, 22:30)
Išmetu Elf kabuki, nes labai šeriasi ir pavargau plaukus nuo veido rankioti.

Uzvakar beplaudama saviski apie ismetima irgi pagalvojau - jau senokai turiu ir turiu net 2, nes labai patiko kai pirmaji isigijau. Dabar aisku jau retai benaudojamas ir ne visam veidui, o tik pvz pasvelnint skaistalus ar pan. Nors pries pora dienu bandziau pudruotis vien juo, tai nebepatiko taip, kaip kazkada....
Atsakyti