Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

Pabaigtukai-
user posted image
Joico drekinantis sampunas patiko, svariai plauna, nesausina tai tikrai, gal kazkiek ir drekina, nes sildymo sezonu plaukai nesielektrino ji naudojant.
Dove dezodorantas- beveik prilygsta mano mylimiem sanex. Apsauga gera, rubu tepimo nepastebejau.
Loccitane kremai- kasdieniam drekinimui pats tas, bet didesnio ranku sausumo neiveikia.
Declare serumas- labai patiko, cia antras sunaudotas meginukas. Ejau pirkti pilnos pakuotes..ir nenusipirkau, pagailejau 60€ biggrin.gif gal internetu bus pigiau.

Ir ismestukai biggrin.gif-
user posted image
Faith in nature, nezinau kas cia, gal koks pienelis makiazui valyti. Nemegstu tokik tipo priemoniu, stovejo nenaudojama kol paseno (o tai ivyko per 6-7men).
Nivea lip repair- megstu nivea balzamus, bet sitas kazkoks veu. Vidury yra bepanteno "serdele", tai tas ir nepatiko. Sunus suvalge, metu lauk.
Bioderma abc cold cream- nuo salcio saugo, siaubingai riebus, lieka tokia kaip plevele ant veido, kuria tik prausiklis iveikia. Antra ziema panaudojau vaikui ir metu lauk.
Atsakyti
user posted image
Nivea Extra Strong plaukų lakas kadangi plaukų lakams nesu išranki, sunaudojau iki galo. Nei patiko, nei nepatiko. Kartojamas nebus, o vietoj jo Ic Cream plaukų lakas, suteikiantis apimties plaukams.

Oyster Perlacolor 4/7 plaukų dažai. Sunaudojau jau antrą tūtelę, vienos užtenka dviems dažymams. Patys dažai patiko, kartosiu, tik pirksiu kitą atspavį.

Garnier Fructis Fruity Passion plaukų balzamas, man patiko ir mano plaukams tiko, skaniai kvepėjo, smagu buvo naudoti. Vietoj jo Rasos kondicionierius su aliejais.

L'oreal Prodigy plaukų balzamas buvęs prie dažų. Kadangi man jo užteko keliems kartams, sunaudojau po dažymų. Faini plaukai lieka po tų balzamų, reikės gal įsigyti pilną pakuotę tokio gaminio, nes vistiek plaukus dažau namuose.
Atsakyti

Pabaigiau tuos pacius dazus, Oyster perlacolor (zr auksciau foto). Jau kuri laika apsistojau ties sitais, nes patinka viskuo. Didziausias pliusas, kad mano plaukams jie nesuteikia rausvo atspalvio, o jie tamsiau ar sviesiau rudi (maistau nr 2, 3 ir 4 ivairiais santykiai)

user posted image

Labai prastas. Drekina patenkinamai. sunkiai susigeria, islieka blizgesys, kemsa poras, net kakla isberia nuo jo. Ir kaip tokiam efektui, kaina didele
Atsakyti
Balandžio pabaigtuvės biggrin.gif

user posted image

Nuo kairės dešinėn biggrin.gif :
MAC 3D tušas, patiko, geras, darė viską ką norėjau,bet.... kiekis 12gr, o uždžiūvo po gerų 2mėn naudojimo blink.gif Galvojau pusmečiui užteksiu, nifiga doh.gif
Lancome dvifazis makiažo valiklis - jau kažkelintas, patinka, puikiai valo beleką nuo veido.
Tušas Lancome Drama mini - fainutis, tiko ir patiko.
Stila tušas patiko, bet nepastebėjau kad waterprūfas, tai retai paimdavau, todėl uždžiūvo normaliai nepanaudotas. Bet dažė tai gražiai.
RevivaLabs rožių vanduo, trantų trantas, tas pats kaip iš krano vandens prisipilt ir kokio rožinio eterinio palašint vos dėl kvapo. Jokio poveikio, neskalsus ir prastas, bet subaigiau, kur dėsies biggrin.gif
Dove duškė kaip ir visos kitos, tik tirštesnė, nesausina odos, kvepėjo skaniai, kartotina 4u.gif
BLISS Body Butter - fantastiškas, vienas mėgstamesnių, kitas laukia savo eilės jau tik kitokio kvapo. Susigeria puikiai, drėkina be priekaištų ir nepalieka riebalo, o oda minkšta, švelni. Vertas savo 29$ wub.gif
Dr.Brandt mikrošveitiklis superinis, subaigiau antrą pakuotę, labai sulygina odą, švelnina, vienodina spalvą, bekvapė kas yra pliusas, skalsi, efektyvi, tikrai verta savo berods 70$ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 01 gegužės 2015 - 11:07
Baigiau:

Biosilk hydrating therapy shampoo - šampūnas labai skalsus, gerai plauna, plaukų nesausina. Priekaištų neturiu, šį kartą nebepirkau, nes morališkai pasenęs (buvo 3 butelis, tai maždaug metai naudojimo) lotuliukas.gif Tiesa, mano plaukai nėra dažyti (neskaitant plaukų galiukų, kuriuos tiesiog nudegino)

Aussie 3 minutes miracle - Geras produktas, pakeitė plaukų kaukę. Labai malonus kvapas, šiaip dar nėra tekę nusivilti šios firmos produktais.
Atsakyti
user posted image
Drėkinamoji veido kaukė su sraigių sekreto ekstraktu Dr. Organic, 10 ml

Kaukė kaip savo paskirčiai būtų OK, bet tas citrininis kvapas doh.gif Nepakenčiu citrinų kvapo (man jis yra lygus Fairy ploviklio kvapui kažkodėl blush2.gif )kosmetikoje, tad vien dėl šios priežasties nebus kartojamas.

Atsakyti
Puikus dalykas, stipriai prisidėjo prie mano odos pagerėjimo per pastaruosius metus. Kadangi rūgštinė priemonė, nenaudodavau jos kasdien, tai nepastebėjaqu, kad būtų išsausinusi odą. 9/10, panašu, kad kartosiu, jei oda pradės ožiuotis (žinoma, tai ne stebuklas, mano odą pagerino visos priemonės vienu metu - mityba, vanduo, geras kremas, geras prausiklis, kaukės, mineralinė pudra ir t.t.)

user posted image

ARTDECO mineral foundation

user posted image

Didelė pakuotė, ilgam jos užtenka, bet galutinai taip ir likau nesupratusi, patiko ji man ar ne. Naudodavau aš ją ne ant skystos pudros, o tiesiai ant sudrėkintos odos, tai maskuodavo neblogai, laikydavosi vidutiniškai (šiaip visos mineralinės nesilaiko visą dieną vis tiek), atrodydavo gražiai, bet nesiruošiu aš jos pirkti dar kartą. Kaina ne pati mažiausia, o vis dėlto yra geresnių min.pudrų, mano galva. Be to, kiek esu girdėjusi, sudėtis nelabai gera.
Atsakyti
Loccitane duso zele su roziu kvapu. Nieko ypatinga. Prausia, putoja, nesausina odos. Bet kartociau, http://www.vampyvarn...-Shower-Gel.jpg

Makiazo pagrindas. Ilga laika tiko ir patiko. Dabar pasidare per sunkus.
user posted image

Atsakyti
user posted image
Gillette Blue II for Women vienkartiniai peiliukai skutimuisi, nepatiko, nes mažai aštrumo, daugiau nekartosiu. O vietoj jų grįžau prie Wilkinson.

Alpaya BioBalance kremas nuo strijų. Kadangi tepliojausi ne reguliariai, kažkokio realaus rezultato labai nematau. Galbūt dar vieną įsigysiu, o gal ir ne... Kolkas vietoj jo šlaunims naudoju Mythos masažinį aliejų nuo celiulito.

The Body Shop avietinis kūno sviestas. Mėgau TBS produktus, ypač kūno sviestus iki nusipirkau šį. Per saldus ir per sintetinis kvapas, labai ilgai naudojau, nes nenorėjau juo teptis dėl kvapo. Mielai kartočiau nebent moringų arba migdolų. Vietoj jo kolkas Mythos sviestukas, kuris jau irgi į pabaigą.

Avon rankų kremas su glicerinu. Patinka ir kartojamas, kai pasitaiko proga, nes puikus kainos ir kokybės santykis. Vietoj jo Vivi ir Mythos rankų kremai.

Lady Speed Stick Pro 5 antiperspirantas, sunaudojau tris skirtingus iš eilės ir kuo toliau, tuo mažiau jie man patiko. Tiek savo kvapu, tiek poveikiu. Vietoj jo Garnier Minerals antiperspirantas.

Atsakyti
Sunaudojau sita, i jo vieta toks pats. Padrekina pamaitina paakius, bet kas labiausiai patiko, kad nuramindavo sudirgimus, negrauzdavo, kaip kiti kremukai, del to riebus pliusas.

user posted image
Atsakyti
100% Pure agurkų sulčių prausimosi putos. NUOSTABIOS thumbup.gif Jau ne vieną pakuotę sunaudojau ir garantuotai pirksiu dar. Valau ir visą veidą su jom, ir akių makiažą. Akių nedirgina (nors mano labai jautrios), odos nesausina, toks geras jausmas jomis nusiprausus. Nežinau, ko dar norėti biggrin.gif

user posted image

Carita Haute Beaute šampūnas dažytiems plaukams. Kadangi man labiau patinka purinantys šampūna, o šitas kiek glotnino, tai į favoritų sąrašus neįsirašo biggrin.gif Tačiau plaukų nesausino, po jo net be balzamo jie būdavo minkšti ir švelnučiai. Skalsiai naudojosi, vienu žodžiu, vertas kiekvieno euro smile.gif

user posted image

Uoga Uoga lūpų balzamas Slaptas pirato receptas. Patiko man jo tekstūra, tokia riebi riebi ir kartu poskystė, užsitepus buvo galima pamanyt, jog lūpos su bespalviu blizgesiu smile.gif Bet gaila, jog ant lūpų ilgai neužsilaikydavo, valanda ir viskas, nieko nėra. Drėkindavo neblogai. Kiek pamenu, jų balzamas Gal arbatos? laikydavosi ant lūpų žymiai ilgiau, bet taip gaila, kad būtent pastarojo nėra išsukamoje pakuotėje schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

BCL skystis odelių šalinimui. Patiko, patogus naudoti, ilgam užteko, tik kvapas nelabai malonus, bet savo funkciją atliko puikiai. Iškeliauja šiukšliadėžėn, ne pasibaigė galiojimo laikas, o ir likutis jau mažas labai. Vietoj jo dar nieko neįsigijau.

Maybelline Better skin makiažo pagrindas. Patiko dėl maskavimo, spalvos atitikimo ir dėl to, kad tinkamas riebiai odai. Manau, ateityje kartosiu,o kolkas naudosiu dvi Essence pudrytes .

Pup Vamp! blakstienų tušas super pradžioje buvo, kone vienas iš geriausių bandytų, bet padėjo trupėti. Dabar vietoj jo testuoju Essence tušus.
Atsakyti