Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

QUOTE(lumi @ 2015 04 19, 12:48)
kur pirkot ?  4u.gif

seniai buvo. Berods SM išparduotuvėj ax.gif
Atsakyti
Sibu valomoji kaukė.
Na, į valančią nepanaši. Nėra švarumo jausmo po kaukės, oda jaučiasi komfotiškai, minkšta, švelni, atsigavusi, drėkinti nesinori. Maloniai tepasi, turi smulkių švelnių šveičiamųjų dalelių, nuplaunant švelniai nupilinguoja, bet labai labai švelniai, man nuo spuogo negyvos odos nenupilingavo.
Nekartosiu, kaina kosmosas, apie 100 lt be akcijų.
user posted image
Atsakyti
Planeta Organica minkštinamasis šampūnas - plauna gerai, švariai, po plovimo su balzamu, plaukai minkšti, šilkiniai, jei be balzamo, sunkokai šukuojasi, pučiasi, antrą kartą nepirkčiau, nes vis tik neįspūdingas ir eilinis neblogas šampūnas.

Planeta Organica Dead Sea drėkinantis kremas-serumas - buvo smalsu išbandyti, nes gražus aprašymas, pirmas įspūdis buvo neblogas, tekstūra maloni, bet po kurio laiko pamačiau, kad jis nedaro nieko. Nedrėkina, užtepus gana ilgą laiką jaučiasi ant odos, nekomfortiškas. Man gaila savo veido, kad tepti ant jo bet ką, todėl sunaudojau rankoms. O kaip rankų kremas- patiko smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Bobbi Brown bronzantas. Išnaudojau iki paskutinio trupinėlio, labai mylimas buvo, o naudojosi visą amžinybę - jau nepamenu, kiek metų jį turiu biggrin.gif Mano spalva pati šviesiausia, ant veido atrodydavo labai natūraliai, neturėjo jokio oranžinio tono. Laikydavosi plius minus visą dieną. Visiškai matinis. Dabar esu apmąstymuose, ar kartoti, ar pirkti ką nors kitą. Mačiau, naujasis Guerlain bronzantas patraukliai atrodo. Žodžiu, kol galvosiu, tai teks pagyventi be bronzanto biggrin.gif

user posted image

Glamglow valanti veido kaukė. Prisiskaičiusi atsiliepimų, kad tobula kaukė, poras visiškai sutraukianti, išvalanti veidą kaip po profesionalaus valymo ir pan. supratau, kad reikės išbandyt ir susižvejojau internetu mini pakuotę. Ką galiu pasakyti - kaip poros buvo didelės, taip ir liko bigsmile.gif Tiesa, išvalo tikrai neblogai, bet sausina irgi neblogai, tai įsigudrinau vėliau tepti tik T zoną. T zonai visai patiko smile.gif Vis dėlto kartotina nebus, nieko stebuklingo, panašaus poveikio kaukių galima rasti ir už mažesnę kainą.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2015 04 21, 18:14)

Glamglow valanti veido kaukė. Prisiskaičiusi atsiliepimų, kad tobula kaukė, poras visiškai sutraukianti, išvalanti veidą kaip po profesionalaus valymo ir pan. supratau, kad reikės išbandyt ir susižvejojau internetu mini pakuotę. Ką galiu pasakyti - kaip poros buvo didelės, taip ir liko bigsmile.gif Tiesa, išvalo tikrai neblogai, bet sausina irgi neblogai, tai įsigudrinau vėliau tepti tik T zoną. T zonai visai patiko smile.gif Vis dėlto kartotina nebus, nieko stebuklingo, panašaus poveikio kaukių galima rasti ir už mažesnę kainą.

Gal jau pasisekė atrast kažką panašaus ? 4u.gif Man ji superinė, bet, nestebuklinga taip pat smile.gif Bet kažkaip nieko geriau pati neatrandu blush2.gif Norėtųsi kažko panašaus už draugiškesnę kainą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2015 04 22, 07:08)
Gal jau pasisekė atrast kažką panašaus ?  4u.gif Man ji superinė, bet, nestebuklinga taip pat  smile.gif Bet kažkaip nieko geriau pati neatrandu blush2.gif Norėtųsi kažko panašaus už draugiškesnę kainą biggrin.gif

Galbūt panašiausią valantį efektą už draugiškesnę kainą man suteikia net ne viedo kaukė, o Natura Siberica detoksikuojantis muilas veidui. Aš jį irgi laikaui kaip kaukę, naudoju porą kartų į savaitę, poras neblogai pravalo, dar su kokiais pabėrimais puikiai susitvarko smile.gif
Atsakyti
L'Oréal Extraordinary Oil kaukė - labai patiko, tikrai pirksiu vėl, nes buvo mano sausų galiukų išsigelbėjimas. Stipriai maitina, drėkina, minkština, glotnina plaukus, po kaukės jie švelnūs, gyvybingi. Plaukus šiek tiek apsunkina. Išskirtinis, labai ryškus ir ilgai ant plaukų išliekantis kvapas.

user posted image
Atsakyti
user posted image
Pabaigiau valomąjį pienelį BRĖKŠTA (visų tipų odai). Buvo kartojamas po pertraukos. Įspūdis ir toliau tik geras,kai pripranti prie naudojimo būdo. Ypač puikiai valo blakstineų tušą. Kadangi jis turi aliejus sudėtyje,tai net po nuvalymo drėgna vata man norisi veidą nuprausti su prausikliu. Tai rezultate gan ilgas žaidimas gaunasi, todėl ir dėl puikaus tušo nuvalymo buvo naudojamas tik vakarais. smile.gif

Į jo vietą tos pačios Ambroozijos aliejinis makiažo valiklis MĖNULĖ. Naudoju pirmą kartą.
Atsakyti
user posted image
Buvo nešiojamasi su savimi rankinėje - su kabėmis prireikia kartais. Eilinė pasta. Vietoj jos dar nežinau kas.
Atsakyti
user posted image

Pabaigiau sampuna. Viskuo jis geras (svariai plauna, jautrios odos nejautrina, blizgesys, kvapas, gyvybingumas) issskyrus tai, kad linkes pasausint, kasdieniniam naudojimui netinka.

user posted image

Sunaudojau iki galo, ir galiu pasakyt, kad daiktas prastas. Skaniai kvepia, gana lengvas, perdozuot neimanoma. O ilgalaikio poveikio be. Daugiausia naudos is buteliuko - smulkiais lasiukais purskia alyvuogiu alieju, nereikia pirstais tepliotis biggrin.gif

user posted image

Mano odai tobula, i jos vieta tokia pati. Naudoju pirma nr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noir couture: 25 balandžio 2015 - 10:39
Vaseline kūno losjonas
user posted image
Lengvas, bet drėkina visai gerai. Patiko, kad lengva paskirstyti ant odos, greitai įsigeria ir lieka švarios odos įspūdis. Kvapas neutralus ax.gif
Atsakyti
ba-ha parfumuotas nagų lako valiklis - pliusas, kad didelė talpa, 500 ml, ilgam užtenka, bet kokį laką nuvalo greitai ir gerai, tik labai stipriai parfumuotas, kvapas erzina, todėl į jo vietą nusipirkau tokį, tik kitos rūšies, neturintį stipraus kvapo.

John Frieda Luxurious volume sausas šampūnas - produktas geras, padaro, ką žada aprašyme, bet išbandžiau keletą kartų ir įsitikinau, kad man sausi šampūnai yra nereikalinga priemonė, sunaudojo dukra kirpčiukams, kad atgautų formą ir purumą.

Avon Nailwear Pro+ Satin Top Coat - nevykęs pirkinys, keliaujantis į šiukšlių dėžę. Turiu matinių nagų lakų, todėl reikėjo matinio top coat'o, bet Avon turi dar smulkių rausvų dalelyčių, kurios pakeičia nagų lako spalvą. Nerandu kur pritaikyti.

Banka Agafji šveitiklis veidui - nors visur pirmiausia rašo, kad šveitiklis yra su ryžių pudra, jis druskos pagrindu. Šveitiklių su dalelėmis vengiu, naudoju tik enziminius ir fermentinius, todėl veidui naudojau labai retai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 26 balandžio 2015 - 10:38