Neutrogena intense repair kūno kremas - patinka visi neutrogenos kūno kremai, labiau už šį patinka deep moisture (su mėlynais užrašais). Gerai drėkina, bekvapis, patinka, kad pakuotė su pompa, tik jau pačiam gale ta pompa kremo nebepaima, tai reikia iškratyt jį arba perpjaut pakuotę, bet šiaip tikrai geras.
Wilkinson sword skutimosi peiliukai - šios firmos labai patinka, daug jau esu sunaudojusi, tik šių toks saldus kokosinis kvapas mane erzino, tai kartosiu tik bekvapius.
Balea street art dušo želė su apelsinais - prausė, putojo gerai, odos nesausino, kvapas šlykštus, sintetinis, visai ne apelsinų.
Avon naturals vyšnių žiedų kūno purškiklis - skaniai kvepėjo, bet tik tam kartui, nesilaikė kvapas ilgai. Esu turėjus ir kitų kvapų, šis nebuvo mėgiamiausias na bet sunaudojau. Dar kažkokių purškiklių turiu, bet nusprendžiau, kad tokia priemonė man nėra reikalinga.
Glenova gaivinamasis tonizuojamasis veido losjonas/tonikas - visai patiko, maloniai atgaivindavo veida, ypač šiltuoju metų laiku, o ir kaina labai maža. Odos nedirgino, kvapas malonus, ne per stiprus.
Fresh juice mohito kvapo kūno šveitiklis - labai stambios ir šiurkščios dalelės, jautriai odai turbūt nelabai tiktų, bet man buvo pats tas
gerai nušveisdavo odą, likdavo švelni ir nesausindavo, na po dušo jokio kremo teptis nebereikėjo. Turbūt vienintelis minusas - kvapas, labai stiprus, na nepasakyčiau kad mohito, šlykštokas toks
mačiau yra dar berods braškinis ir ananasinis, tai reiks pažiūrėt kaip ten jų kvapai. Jei neerzins - kartosiu.
Margarita drėkinamasis kremas su natūraliomis išrūgomis - patiko, nebuvo įspūdingas, bet savo darbą atlikdavo. Esu dar bandžius maitinamąjį kremą, tai drėkinamasis daug labiau patiko ir tiko mano veido odai.
Pure drėgnos servetėlės - na buvo naudojamos extra atvejais, bet makiažą tikrai gerai nuvalydavo, net ir tikrai sunkų akių makiažą. Turbūt pirksiu dar tokiems nenumatytiems/skubiems atvejams. Kaina maža, bet tikrai nesitikėjau, kad bus tokios kokybiškos.
Raskila vazelinas - pirkau kai gulėjau ligoninėj, nes labai reikėjo, o daugiau nieko nebuvo. Nepatiko nei kvapas nei tekstūra, lūpoms tepiau vos porą kartų, buvo sunaudotas labai išsausėjusios vietoms, nagų odelėms, alkūnėms, keliams, pėdoms. Nagams labai patiko
Eucerin vazelinas - ne pirmas, bet greitu metu nekartosiu, noriu kitus išbandyt. Šiaip patinka, bekvapis, bespalvis, gerai drėkina.
Essence lūpdažis, spalva Almost famous - gan ryški rožinė spalva, gerai dengėsi, na laikėsi ne itin, bet čia nebuvo problema. Sunaudojau visą iki pat galo
Essence me&my ice cream kreminiai skaistalai - labiausiai didžiuojuosi, kad pribaigiau
naudojosi tikrai ilgai, nes nereikėjo daug produkto spalvai išgauti. Bet patiko kaip dengėsi/laikėsi, graži spalva, tiko kasdieniam lengvam makiažui, veidas dailiai švytėdavo, bet ne per daug. Imsiuos kitų skaistalų
Antonio Banderas Her golden secret kvepalų meginukas - na kaip čia pasakius
iš pradžių patiko, po to ne, paskui vėl patiko ir galų gale vistiek nežinau kokia mano nuomonė apie juos
šiaip kvapas visai neblogas, gal toks labiau vakarui, laikosi ilgai.