Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

QUOTE(Austuja @ 2015 04 17, 10:34)
kur pirktas?smile.gif

Droge smile.gif
Atsakyti
Dr. Hauschka translucent krempudra 01 nr - patiko konsistencija, nesausina, siek tiek sulygina odos spalva, tik spalvyte i gala kazkokia pakito pasidare su raudonu atsplaviu g.gif
Dr. Hauschka klasikinis bronzantas - buvo perkamas nebe 1 karta, patiko, tik jau pabodo, bet mielai pirkciau vel bigsmile.gif
Atsakyti
Antipodes aura manuka honey veido kaukė
user posted image
iš pradžių patiko, o po to nusivyliau. Jos paskirtis - valyti, skaistinti, drėkinti. Tai pradžioj oda atrodydavo skaistesnė, bet ilgiau panaudojus supratau, kad trūksta efekto. Drėkinimo mažai, odos nepravalo, tik kvapas nuostabus. O dar kaina ne maža. ax.gif

Earthyl body marrakesh plaukų aliejus
user posted image
Patiko. Riebus, Drėkino plauką, nuėmė pasišiaušimą. Kvapas stiprus, saldus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2015 04 19, 13:31)

Earthyl body marrakesh plaukų aliejus

Patiko. Riebus, Drėkino plauką, nuėmė pasišiaušimą. Kvapas stiprus, saldus  ax.gif

kur pirkot ? 4u.gif
Atsakyti
baigiau antrą pakuotę veido šveitiklio, daugiau nebepirksiu, gana
šiurkštus odai, efekto nepastebėjau jokio 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Opalescence balinamoji dantu pasta - skonis ir kvapas kaip stomatologijos kabineto wacko.gif Vien del to daugiau nepirksiu, o ir balinimo ypatingo nepastebejau.
user posted image

Ciate white chocolate nagu lako valiklis - puikus! Nors ir svelnus,bet vale gerai,nesausino,o ir naguciai skaniai kvepejo po to biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Garnier micelinis vanduo - esu bandžiusi keleto gamintojų micelinius vandenis, bet Garnier man pats geriausias, todėl vėl nusipirkau tą patį. Valo puikiai, tušą nuvalo gerai ir greitai, odos nesausina, nedirgina, nelipnus, neturi kvapo, privalumas, kad didelė pakuotė.

user posted image
Atsakyti
* Kitty* iš kur pirkote Ciate white chocolate nagu lako valiklį?
Atsakyti
QUOTE(kaskada @ 2015 04 20, 11:40)
* Kitty* iš kur pirkote Ciate white chocolate nagu lako valiklį?

Pirkau is cia http://www.lookfanta...l/10888410.html, butinai dar ir kitus kvapus bandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Nebetelpa tuščios pakuotės į dėžutę, tai nebelaukiu mėnesio galo biggrin.gif

user posted image

Kur plaukų lakas - paprastas lakas, nei geras, nei blogas.
Mildeen nenuplaunamas kondicionierius - nesamonė, laaaabai ilgai naudojos, o plaukams jokio poveikio, džiaugiuos, kad pagaliau baigės doh.gif
L'oreal elvital arginine resist šampūnas - patiko, gerai išplaudavo, skanus kvapas, tik paskutinius kelis kartus po plovimo pastebėjau pleiskanų, bet nesu įsitikinus, kad nuo šampūno, nes ir kitas priemones naudojau.
Taft plaukų putos - naudojau tiesiog tam, kad sunaudot biggrin.gif šiaip rašo, kad apsaugo nuo karščio, o ir plaukų nesulipina, lengva po to formuoti šukuoseną, tai gana neblogas daiktas.
Gliss kur hair repair plaukų galiukų skystis - laaaaabai skalsus, jau ir atsibodo naudot, šiaip neblogas, pasitepus plaukų galiukai tikrai gražiau atrodo, bet labai sunku jo nepadaugint, nes jei vos didesnį kiekį užtepi iškart plaukai kaip neplauti atrodo.
Valentis ricinų aliejus - naudojau ir plaukams prieš plovimą, ir išsausėjusias odos vietas tepiau, ir nagų vonelėms ir dar galų gale blakstienoms. Labiausiai patiko nagams ir blakstienoms thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trysduvienas: 20 balandžio 2015 - 14:40
QUOTE(*Kitty* @ 2015 04 20, 15:30)
Pirkau is cia http://www.lookfanta...l/10888410.html, butinai dar ir kitus kvapus bandysiu  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Neutrogena intense repair kūno kremas - patinka visi neutrogenos kūno kremai, labiau už šį patinka deep moisture (su mėlynais užrašais). Gerai drėkina, bekvapis, patinka, kad pakuotė su pompa, tik jau pačiam gale ta pompa kremo nebepaima, tai reikia iškratyt jį arba perpjaut pakuotę, bet šiaip tikrai geras.

Wilkinson sword skutimosi peiliukai - šios firmos labai patinka, daug jau esu sunaudojusi, tik šių toks saldus kokosinis kvapas mane erzino, tai kartosiu tik bekvapius.

Balea street art dušo želė su apelsinais - prausė, putojo gerai, odos nesausino, kvapas šlykštus, sintetinis, visai ne apelsinų.

Avon naturals vyšnių žiedų kūno purškiklis - skaniai kvepėjo, bet tik tam kartui, nesilaikė kvapas ilgai. Esu turėjus ir kitų kvapų, šis nebuvo mėgiamiausias na bet sunaudojau. Dar kažkokių purškiklių turiu, bet nusprendžiau, kad tokia priemonė man nėra reikalinga.

user posted image

Glenova gaivinamasis tonizuojamasis veido losjonas/tonikas - visai patiko, maloniai atgaivindavo veida, ypač šiltuoju metų laiku, o ir kaina labai maža. Odos nedirgino, kvapas malonus, ne per stiprus.

Fresh juice mohito kvapo kūno šveitiklis - labai stambios ir šiurkščios dalelės, jautriai odai turbūt nelabai tiktų, bet man buvo pats tas biggrin.gif gerai nušveisdavo odą, likdavo švelni ir nesausindavo, na po dušo jokio kremo teptis nebereikėjo. Turbūt vienintelis minusas - kvapas, labai stiprus, na nepasakyčiau kad mohito, šlykštokas toks biggrin.gif mačiau yra dar berods braškinis ir ananasinis, tai reiks pažiūrėt kaip ten jų kvapai. Jei neerzins - kartosiu.

Margarita drėkinamasis kremas su natūraliomis išrūgomis - patiko, nebuvo įspūdingas, bet savo darbą atlikdavo. Esu dar bandžius maitinamąjį kremą, tai drėkinamasis daug labiau patiko ir tiko mano veido odai.

Pure drėgnos servetėlės - na buvo naudojamos extra atvejais, bet makiažą tikrai gerai nuvalydavo, net ir tikrai sunkų akių makiažą. Turbūt pirksiu dar tokiems nenumatytiems/skubiems atvejams. Kaina maža, bet tikrai nesitikėjau, kad bus tokios kokybiškos.

user posted image

Raskila vazelinas - pirkau kai gulėjau ligoninėj, nes labai reikėjo, o daugiau nieko nebuvo. Nepatiko nei kvapas nei tekstūra, lūpoms tepiau vos porą kartų, buvo sunaudotas labai išsausėjusios vietoms, nagų odelėms, alkūnėms, keliams, pėdoms. Nagams labai patiko biggrin.gif

Eucerin vazelinas - ne pirmas, bet greitu metu nekartosiu, noriu kitus išbandyt. Šiaip patinka, bekvapis, bespalvis, gerai drėkina.

Essence lūpdažis, spalva Almost famous - gan ryški rožinė spalva, gerai dengėsi, na laikėsi ne itin, bet čia nebuvo problema. Sunaudojau visą iki pat galo thumbup.gif

Essence me&my ice cream kreminiai skaistalai - labiausiai didžiuojuosi, kad pribaigiau drinks_cheers.gif naudojosi tikrai ilgai, nes nereikėjo daug produkto spalvai išgauti. Bet patiko kaip dengėsi/laikėsi, graži spalva, tiko kasdieniam lengvam makiažui, veidas dailiai švytėdavo, bet ne per daug. Imsiuos kitų skaistalų bigsmile.gif

Antonio Banderas Her golden secret kvepalų meginukas - na kaip čia pasakius g.gif iš pradžių patiko, po to ne, paskui vėl patiko ir galų gale vistiek nežinau kokia mano nuomonė apie juos biggrin.gif šiaip kvapas visai neblogas, gal toks labiau vakarui, laikosi ilgai.
Atsakyti