O man seche nepatiko, labai tirstas, storai dengiasi ant nago, kai kuriuos lakus sutraukia. Blizgesys grazus ir gerai apsaugo spalva, bet tas tirstumas.. Nzn gal pasenusi nusipirkau
Seche Vite aš jau vien dėl sudėties nepirkčiau. Nesu pamišus dėl natūralių sudėčių, bet nesinorėtų man tepliotis juo, ypač, kad gan dažnai nagus lakuoju ir nėra jau man taip svarbu, kad lakas laikytų kokias 2 savaites.
QUOTE(dominica @ 2015 04 15, 10:30)
O man seche nepatiko, labai tirstas, storai dengiasi ant nago, kai kuriuos lakus sutraukia. Blizgesys grazus ir gerai apsaugo spalva, bet tas tirstumas.. Nzn gal pasenusi nusipirkau
Įtariu, kad pasenusį turėjot.
QUOTE(Terezza @ 2015 04 15, 14:31)
Įtariu, kad pasenusį turėjot.
Tai va as irgi itariu.. Pirkau pelenej
Sensai Lift Up Base - lengva, dengiasi plonu sluoksniu ir visai nesijaučia ant veido, oda pasidaro lygi, po to gražiai tepasi pudra ir gerai išlieka, veido nesausina, drėkina. Sensai makiažo bazės (tiek ši, tiek kitos) man idealios paakių zonai, nes drėkina odą, labai komfortiškos, o po to bet kokie maskuokliai atrodo gerai visą dieną, nesusirenka į raukšlytes.
Turėjau tik mėginuką, bet poveikis labai geras- atsikeli ir malonus vaizdas ryte , tikrai malonus
Clinique serumas
Mano plaukai ne sausi, todėl man kiek per stiprus- bet šiaip toks prisodrinantis plaukus šampūnas.
John masters Organics- evening primrose. Kam reik ypatingos priežiūros, patiks
g]
Clinique serumas
Mano plaukai ne sausi, todėl man kiek per stiprus- bet šiaip toks prisodrinantis plaukus šampūnas.
John masters Organics- evening primrose. Kam reik ypatingos priežiūros, patiks
g]
Klorane linnen purškalas plaukams, nepatiko, jokio poveikio nepastebėjau. Labiau patiko su magnolija, o šis - nekartotinas produktas
foto skolinta
foto skolinta
Labai patiko, grūdeliai gan stamboki,tai smagiai masažuojasi, kvapas bus kartojamas
QUOTE(dominica @ 2015 04 15, 16:17)
Tai va as irgi itariu.. Pirkau pelenej
siandien norejau nusipirkt, specialiai parduotuvej atsukau ir paziurejau, nu zinokit tikrai tirsta konsistensija...nepirkau
Recepty Babuški Agafji stiprinamasis balzamas - efekto jokio, plaukus sunku iššukuoti, sausi, šiurkštūs, veliasi.
QUOTE(**Gin** @ 2015 04 16, 19:54)
Labai patiko, grūdeliai gan stamboki,tai smagiai masažuojasi, kvapas bus kartojamas
kur pirktas?
Lancome Teint Miracle maskuoklis - bendras įspūdis geras, tekstūra lengva, ant odos nesijaučia, nesimato, ji tiesiog tampa skaisti, gaivi, užtepus plonu sluoksniu, dienos metu nesubėga, nesusirenka į raukšlytes.