Kovo uzbaigtukai
Lierac Kremas nuo pirmuju rauksliu. Labai patiko. Kvapas fantastiskas, susigeria i oda greitai. Oda po juo atrode minksta. padrekinta. Tikrai kartosiu.
Lierac kremas su rugstim. Irgi labai patiko.Naudojau tik ziemos metu, nes vasarai bijociau naudoti ji. Tikrai padejo man isnaikinti raudonas demeles, kurios buvo likusios nuo spuogeliu. Kartosiu saltuoju metu laiku, jei matysiu, kad reikia odai.
Sampunas Garnier. Nepatiko. po jo plaukai atrode kaip riebaluoti. sunaudojau nepagl pasirti.tikrai nekartosiu.Tai buvo pirmasis Fructis sampunas mano gyvenime ir tikrai paskutinis.
John Purskalas plauku saknims pakelti. ismetu pusiau pilna. savo darba atliko gerai, bet nuo jo man pleiskanu atsiranda.ismetu.
Loreal vandenukas N-sis ir jo vietoje jau kitas. tikrai kartosiu
Alverde Kuno sviestas. Labai patiko. Cia jau buvo antra pakuote. kvapas skanus, gerai isigerdavo i oda ir nepalikdavo lipnumo.
Dantu pasta nepatiko, nes labai sujautrino dantis. skaudedavo kaip plaudavau nuo jos tu grudeliu.
Geomar kremas anticeliulitinis. ar daro koki efekta nepastebejau, bet jau naudoju antra pakuote. tikiuosi, kad rezultatas bus
Geomar kaukes visada naudojamos ir visada kartojamos.
Avene kremas Force odai su issipletuseis kapilerais. Nepatiko. kvapas labai erzino, oda palikdavo riebia. sunaudojau rankoms.
Pudra Clinique matt. patiko ispradziu, paskui pastebejau, kad nuo jos man atsirasdavo spuogai. tai ismetu pusia sunaudotos