Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

QUOTE(She_Wolf @ 2015 04 12, 11:58)
Kvapas levandų ar tai rožių, bet nestiprus. Konsistencija kaip aliejaus. Šiaip patiko, tik trūko drėkinimo iš jo ir kaip už tokią kainą norėjosi akivaizdesnio efekto. Ryte oda atrodydavo labiau pailsėjusi, šviežesnė, bet tik tiek  ax.gif
per kiek laiko isnaudojot buteliuka? As turejau meginuka, man visai patiko, tik kvapas man asmeniskai stiprokas (nelabai megstu tu visu natzraliu alieju kvapu), bet visgi galvoju gal ir nusipirkti...
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 04 12, 15:06)
per kiek laiko isnaudojot buteliuka? As turejau meginuka, man visai patiko, tik kvapas man asmeniskai stiprokas (nelabai megstu tu visu natzraliu alieju kvapu), bet visgi galvoju gal ir nusipirkti...

Metus laiko naudojau kiekvieną vakarą. Tikrai ilgam užteko ax.gif
Atsakyti
Uriage Creme Lavante prausiklis. Naudojau veidui, kelis kartus ir kūnui. Patiko, nesausino ir gerai prausia makiažą.
user posted image
Atsakyti
user posted image
"Loreal" micelinis vanduo. Patiko, tik manau man nuo jo akis šiek tiek graužė. Labai greitai naudojosi. Dabar naudoju Garnier micelinį, kuris lygiai taip pat patinka, kaip ir šis, akių negraužia, kaina mažesnė, tad prie šio negrįšiu.

user posted image
"Avon Care" drėkinamasis prausiklis ir tonikas su alaviju ir imbieru. Labai lengvas prausiklis. Nekartosiu, nes labai prastai makiažą nuprausia, nors to ir neturėtų daryt, bet dauguma prausiklių žymiai geriau nuplauna makiažą.

user posted image
"Avon Naturals" kūno losjonas su braškėmis ir baltuoju šokoladu. Kvapas patiko, pats losjonas irgi, gerai drėkina.

user posted image
"Oriflame" pėdų losjonas. Patiko, jokių priekaištų neturiu.

user posted image
(dešinėje)
"Avon Naturals" plaukų kondicionierius su medumi ir spanguolėmis. Kondicionierius, kaip kondicionierius, nieko ypatingo nepastebėjau, bet ir nieko blogo nedarė.

user posted image
"Avon Color Vive" purškiama dažytų plaukų kaukė. Man patiko ir pats naudojimas labai patogus. Manau, kad bus kartojama kažkada.

user posted image
"Maybelline The Mega Plush Volum' Express" blakstienų tušas. Patiko, tikrai neblogas, tačiau ne ant tiek, kad būtų kartojamas.
Atsakyti
Givenchy hydra sparkling paakių kremas, nu toks super super light, kadangi norėtųsi stipresnio poveikio, tai nebus kartojamas produktas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Kovo uzbaigtukai
user posted image
Lierac Kremas nuo pirmuju rauksliu. Labai patiko. Kvapas fantastiskas, susigeria i oda greitai. Oda po juo atrode minksta. padrekinta. Tikrai kartosiu.
Lierac kremas su rugstim. Irgi labai patiko.Naudojau tik ziemos metu, nes vasarai bijociau naudoti ji. Tikrai padejo man isnaikinti raudonas demeles, kurios buvo likusios nuo spuogeliu. Kartosiu saltuoju metu laiku, jei matysiu, kad reikia odai.
Sampunas Garnier. Nepatiko. po jo plaukai atrode kaip riebaluoti. sunaudojau nepagl pasirti.tikrai nekartosiu.Tai buvo pirmasis Fructis sampunas mano gyvenime ir tikrai paskutinis.
John Purskalas plauku saknims pakelti. ismetu pusiau pilna. savo darba atliko gerai, bet nuo jo man pleiskanu atsiranda.ismetu.
Loreal vandenukas N-sis ir jo vietoje jau kitas. tikrai kartosiu
user posted image
Alverde Kuno sviestas. Labai patiko. Cia jau buvo antra pakuote. kvapas skanus, gerai isigerdavo i oda ir nepalikdavo lipnumo.
Dantu pasta nepatiko, nes labai sujautrino dantis. skaudedavo kaip plaudavau nuo jos tu grudeliu.
Geomar kremas anticeliulitinis. ar daro koki efekta nepastebejau, bet jau naudoju antra pakuote. tikiuosi, kad rezultatas bus biggrin.gif
user posted image
Geomar kaukes visada naudojamos ir visada kartojamos.
Avene kremas Force odai su issipletuseis kapilerais. Nepatiko. kvapas labai erzino, oda palikdavo riebia. sunaudojau rankoms.
Pudra Clinique matt. patiko ispradziu, paskui pastebejau, kad nuo jos man atsirasdavo spuogai. tai ismetu pusia sunaudotos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 14 balandžio 2015 - 15:16
user posted image

sausas sampunas
nepatiko, del kvapo, toks smirdukas unsure.gif
kadangi pasibaige mano mylimukas Batiste ir nebuvo laiko nupirkti, naudojau si, gana greit pasibaige, vos keliems kartams, nekartojamas
Atsakyti
Sally Hansen Dry&Go Drops nagų lako džioviklis - nagus lakuoju rytais, man lako džioviklis nepakeičiama priemone. Patogu naudoti, lako džiuvimą tikrai pagreitina, neriebaluoja pirštų ir visko aplinkui, kaip purškikliai.

MaxFactor Glossfinity Top Coat - nagus perlakuoju dažnai, todėl viršutinis sluoksnis man turi ne apsaugoti nagų laką, o suteikti stiprų blizgesį. Idealiausias rastas- Dior Gel Coat. MaxFactor nepatiko, todėl sutirštėjusi likutį ramia sąžine išmetu ir ieškau gero top coat'o toliau smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2015 04 15, 08:03)
. . . ieškau gero top coat'o toliau smile.gif

Įkeliu vienos merginos žinutę iš temos iherb , kiek supratau jai labiausiai patikęs topas
QUOTE(ankata @ 2015 04 11, 23:10)
Jei jau kalbat apie lakus, tai nusipirkau visa geliniui lakavimui rinkini, bet kaip ir kazkuri minejot, nervina tas greitas nuaugimas, nuemimas is vis kancia.. ir tada kazkas patare ir pabandziau top coat'a Seshe Vite nezinau, gal ten pagal sudeti ir brudas, bet man tai nepamainomas dalykas. Lakuoju su paprasciausiais lakais, ir ant virsaus sios priemones uztepus, lakas isdziusta per 5 minutes, jokiu paklodziu antspaudu, o laiko super, lakavau su buk tamsiu laku, tai siaip man jau ant rytojaus pradeda byreti, o su siuo - tik uz savaites, nors tikrai dirbau visus darbus kaip visada. tai va, dabar net nebenoriu ir paziureti i tuos gelinius..  ax.gif  tikrai siulau pabandyti  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 15 balandžio 2015 - 08:11
QUOTE(Adera777 @ 2015 04 15, 09:09)
Įkeliu vienos merginos žinutę iš temos iherb , kiek supratau jai labiausiai patikęs topas

Turiu si, man jis superinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2015 04 15, 08:09)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2015 04 15, 09:09)

Man irgi šitas nepakeičiamas bigsmile.gif Jei nekreipt dėmesio į nuaugimą, nagai nepriekaištingai atrodo ir po dviejų savaičių, išdžiūsta irgi labai greitai rolleyes.gif
Atsakyti