Pradėsiu nuo burno higienos priemonių. Šį kartą pabaigiau Lacalut Aktiv dantų pasta, kuri man visiškai nepatiko, net nebuvo verta atskiro įrašo. Valantis dantis buvo jaučiamas kažkoks keistas skonis, trūko gaivumo. Ją net nepabaigtą metu ir vietoj jos naudoju Ecodenta su spanguolėmis.
Dar pabaigiau sunaudoti visus keturis
dantu sepetelius is Kinijos. Pradžioj nelabai patiko dėl savo plono kotelio, vieną net sulaužiau per pus. Tačiau patiko dėl to, kad jie su juodais šereliais ir dar kad tie šereliai taip greit neišsiklaipo kaip mūsų parduotuvėse pirktų šepetėlių. Pastaruosius reikia keisti kas mėnesį, šiuos keičiu kas du. Jau laukiu parkeliaujančios naujos pakuotės.
Papildyta:Trims kartams užteko Montagne Jeunesse nulupamos veido kaukės su žaliąja arbata, kuri man visai patiko, nes efektyviai valo nešvarumus nuo veido paviršiaus. O Superdrug kaukės labai puikus kvapas ir pati visa skaniai atrodė, jos užteko dviems kartams. Kolkas jokių kaukių daugiau neturiu, bet galvoju apie didesnio kiekio kaukės pirkimą
Papildyta:Noreva Exfoliac prausiklis naudojosi labai skalsiai visumoje patiko, nes nesausino odos ir švelniai plovė ir makiažo likučius. Tik nepatiko nelabai sandari pakuotė, nes kelionėje vežantis visada išbėgdavo, o dabar dar ir stovint likučiai kažkaip išlindo viršun. Vietoj jo kolkas naudoju turimą Medimix muiliuką ir artimiausiu metu planuoju pirkti O'right prausiklį riebiai veido odai.
Rasa micelinis vanduo man patiko nuo pat pirmo panaudojimo. Puiki kaina, puikiai valo, skalsiai naudojasi ir dar lietuviškas gaminys. Tikrai kartojimo vertas produktas. Kolkas jį pakeičiau Eucerin miceliniu vandeniu.
Noreva Exfoliac vietinio poveikio pieštukas nuo spuogų. Ir patiko, ir ne. Nepatiko dėl to, kad jis giluminiams spuogams jokio poveikio nedarė. O tuos, kurie negiluminiai, tikrai greičiau apdžiovindavo. Tik bėda, kad ir tą odos plotelį ant kurio buvo tepamas labai išsausindavo. Laukiu Jūsų rekomendacijų dėl kitos panašaus poveikio priemonės
Bioderma Sebium Hydra ir Global mėginėliai. Hydra nepatiko, nes visgi per riebus, mano veidui tokio stipraus drėkinimo nereikia. O Global patiko, jau nusipirkusi pilną pakuotę.
Papildyta:Cynos šampūnas, kuris ilgainiui naudojant visgi pradėjo kuo toliau, tuo labiau apsunkinti plauką, bet visumoje patiko, nes puikiai atgaivina plaukus. Kaip jau minėjau seniau, būtų visiškai tobulas sausiems plaukams. Vietoj jo kolkas bandysiu baigti Garnier Fructis šampūno puselę, kuri jau senokai stovi spintelėje.
Uoga Uoga sesė ilgakasė balzamas plaukams man puikiai tiko su šiuo aukščiau aprašytu Cynos šampūnu, tada plaukai atrodė tobulai. Naudojosi pakankamai skalsiai ir sakyčiau vertas kartojimo. Vietoje jo likutis Lakme kaukės dažytiems plaukams ir geltonasis Garnier Fructis kondicionieriaus likutis.
Wella plaukų aliejus patiko, nes naudojosi labai skalsiai ir ilgai, lengvas ir neapsunkino plauko. Bet jaučiu ir nieko labai teigiamo nedarė. Dabar vietoj jo Cynos argano aliejaus miniukas