Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

QUOTE(NORIKA @ 2015 03 30, 18:40)
JMO kondicionierius ne itin sužavėjo, labiau patiko prieš tai turėtas citrus+neroli. Šis atstojo paprasčiausią kondicionierių, tad man per brangu pasirodė, nes wow poveikio nebuvo. Skirtingai nei nuo citrus+neroli, po kurio plaukai būdavo slidūs, švelnūs, paklusnūs, lengvai šukuodavos, blizgėjo, o dar ir ant drėgnų naudot galima buvo. Žodžiu šio nekartosiu...

gal esate bandžiusi BARE? Įdomu kaip palyginus g.gif
Atsakyti
Nea, neteko bandyti dar.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 31 kovo 2015 - 10:15
Pradėsiu nuo burno higienos priemonių. Šį kartą pabaigiau Lacalut Aktiv dantų pasta, kuri man visiškai nepatiko, net nebuvo verta atskiro įrašo. Valantis dantis buvo jaučiamas kažkoks keistas skonis, trūko gaivumo. Ją net nepabaigtą metu ir vietoj jos naudoju Ecodenta su spanguolėmis.

Dar pabaigiau sunaudoti visus keturis dantu sepetelius is Kinijos. Pradžioj nelabai patiko dėl savo plono kotelio, vieną net sulaužiau per pus. Tačiau patiko dėl to, kad jie su juodais šereliais ir dar kad tie šereliai taip greit neišsiklaipo kaip mūsų parduotuvėse pirktų šepetėlių. Pastaruosius reikia keisti kas mėnesį, šiuos keičiu kas du. Jau laukiu parkeliaujančios naujos pakuotės.
user posted image
Papildyta:
Trims kartams užteko Montagne Jeunesse nulupamos veido kaukės su žaliąja arbata, kuri man visai patiko, nes efektyviai valo nešvarumus nuo veido paviršiaus. O Superdrug kaukės labai puikus kvapas ir pati visa skaniai atrodė, jos užteko dviems kartams. Kolkas jokių kaukių daugiau neturiu, bet galvoju apie didesnio kiekio kaukės pirkimą smile.gif
user posted image
Papildyta:
Noreva Exfoliac prausiklis naudojosi labai skalsiai visumoje patiko, nes nesausino odos ir švelniai plovė ir makiažo likučius. Tik nepatiko nelabai sandari pakuotė, nes kelionėje vežantis visada išbėgdavo, o dabar dar ir stovint likučiai kažkaip išlindo viršun. Vietoj jo kolkas naudoju turimą Medimix muiliuką ir artimiausiu metu planuoju pirkti O'right prausiklį riebiai veido odai.

Rasa micelinis vanduo man patiko nuo pat pirmo panaudojimo. Puiki kaina, puikiai valo, skalsiai naudojasi ir dar lietuviškas gaminys. Tikrai kartojimo vertas produktas. Kolkas jį pakeičiau Eucerin miceliniu vandeniu.

Noreva Exfoliac vietinio poveikio pieštukas nuo spuogų. Ir patiko, ir ne. Nepatiko dėl to, kad jis giluminiams spuogams jokio poveikio nedarė. O tuos, kurie negiluminiai, tikrai greičiau apdžiovindavo. Tik bėda, kad ir tą odos plotelį ant kurio buvo tepamas labai išsausindavo. Laukiu Jūsų rekomendacijų dėl kitos panašaus poveikio priemonės wink.gif

Bioderma Sebium Hydra ir Global mėginėliai. Hydra nepatiko, nes visgi per riebus, mano veidui tokio stipraus drėkinimo nereikia. O Global patiko, jau nusipirkusi pilną pakuotę.
user posted image
Papildyta:

Cynos šampūnas, kuris ilgainiui naudojant visgi pradėjo kuo toliau, tuo labiau apsunkinti plauką, bet visumoje patiko, nes puikiai atgaivina plaukus. Kaip jau minėjau seniau, būtų visiškai tobulas sausiems plaukams. Vietoj jo kolkas bandysiu baigti Garnier Fructis šampūno puselę, kuri jau senokai stovi spintelėje.
Uoga Uoga sesė ilgakasė balzamas plaukams man puikiai tiko su šiuo aukščiau aprašytu Cynos šampūnu, tada plaukai atrodė tobulai. Naudojosi pakankamai skalsiai ir sakyčiau vertas kartojimo. Vietoje jo likutis Lakme kaukės dažytiems plaukams ir geltonasis Garnier Fructis kondicionieriaus likutis.
Wella plaukų aliejus patiko, nes naudojosi labai skalsiai ir ilgai, lengvas ir neapsunkino plauko. Bet jaučiu ir nieko labai teigiamo nedarė. Dabar vietoj jo Cynos argano aliejaus miniukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikpasilik: 31 kovo 2015 - 13:28
La roche posay akių makiažo valiklis, labai patiko, gerai valė tušą, riebalo nepalikdavo, prie progos tikrai kartosiu
user posted image
Atsakyti
100% Pure morkų šveitiklis veidui. Dar turbūt neteko nusivilti nei viena 100% Pure priemone, šitas šveitiklis irgi ne išimtis. Jis gana švelnus, šveičiančios dalelės smulkios, tad neretai jį penketą minučių palaikydavau kaip kaukę. Rezultatas: oda švelni it kūdikio, glotni ir sudrėkinta, jokio tempimo jausmo. Labai puikus dalykas, konkurentas jam yra tik mano dabar naudojamas ir spėtas pamilti Banka Agafji šveitiklis, kuris irgi nesausina, yra šiek tiek aštresnis, o kaina tiesiog nepadoriai maža bigsmile.gif
user posted image

Noni Care vienkartinė drėkinanti veido kaukė. Ojėzau, kas per nesusipratimas doh.gif Užsitepusi iškentėjau nelabai malonų nosiai kvapą (ko tik nepadarysi, žmogus, norėdamas efekto biggrin.gif ), o efektas kaukę nusiplovus tikrai buvo - visa raudona raudona oda. Žiauriai sualergizavo, visą vakarą praleidau apsikabinusi levandų hidrolato buteliuką ir purškaliodama ant veido. Beje, jokio drėkinančio efekto jos irgi nepastebėjau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2015 04 02, 20:25)
100% Pure morkų šveitiklis veidui.

Kaip laiku parasei atsiliepima thumbup.gif Mano wishlist'e jis jau pora metu ir niekaip neprieinu, bet dabar susideliojus krepseli turiu ir jis jame, tai dar labiau patvirtinai, kad man jo reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 03 balandžio 2015 - 13:39
Subaigiau:

ViVi rožių serumą veidui tokį

Smagiai ir patogiai (dozatorius) naudojosi, bet nesu tikra, ar pati pirkčiau be akcijų, nes gana brangus, o susinaudojo naudojant reguliariai labai greitai (vėlgi kaltas dozatorius,nes lengva išspaust per daug).
Lengvas, nelipnus, neįkyraus kvapo (aš nesu rožių kvapo mėgėja).

Kol kas į jo vietą nieko. Galvoju įsigyti Hialurono serumą kokį nors pabandymui (gal ką turit super gero rekomenduoti? biggrin.gif ).

Argital intymios higienos prausiklį
user posted image
Nekartosiu dėl per intensyvaus kvapo (toks et. aliejų (turbūt) kvapas per daug intensyvus būtų bet kokiai higienos priemonei,o tuo labiau - intymios higienos). Visa kita buvo gerai - skalsus, nedirgino.

Į jo vietą ViVi intymios higienos prausiklis su spanguolių ekstraktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 03 balandžio 2015 - 14:00
QUOTE(Sultry @ 2015 04 03, 13:56)
Kol kas į jo vietą nieko. Galvoju įsigyti Hialurono serumą kokį nors pabandymui (gal ką turit super gero rekomenduoti?  biggrin.gif ).

Visom rekomenduoju ir rekomenduosiu, nes man laaabai patiko Episilk hialuronas, fantastiškas man jis, be galo taupus, skalsus, veiksmingas, deja nepigus, bet... vertas to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2015 04 03, 13:56)

Kol kas į jo vietą nieko. Galvoju įsigyti Hialurono serumą kokį nors pabandymui (gal ką turit super gero rekomenduoti?  biggrin.gif ).

http://www.uniq10ue....rum-konzentrat/. Mano odai nuostabus, pirmą kartą gyvenime turiu priemonę, kuri matau jog skaistina odą ax.gif

Natura Siberica tonizuojanti želė. Gaivi, gerai putoja. Aš ne iš tų, kur man dušo želės kvapas energijos suteiktų lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 04 03, 16:20)
Visom rekomenduoju ir rekomenduosiu, nes man laaabai patiko Episilk hialuronas, fantastiškas man jis, be galo taupus, skalsus, veiksmingas, deja nepigus, bet... vertas to  4u.gif

4u.gif ar toks? kaip tik su nuolaida smile.gif

QUOTE(Vitulka @ 2015 04 03, 16:53)
http://www.uniq10ue....rum-konzentrat/. Mano odai nuostabus, pirmą kartą gyvenime turiu priemonę, kuri matau jog skaistina odą  ax.gif

4u.gif O kur perkate? LT randu tik Sugiharoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 03 balandžio 2015 - 20:29
QUOTE(tikpasilik @ 2015 03 31, 14:44)
Noreva Exfoliac prausiklis naudojosi labai skalsiai visumoje patiko, nes nesausino odos ir švelniai plovė ir makiažo likučius. Tik nepatiko nelabai sandari pakuotė, nes kelionėje vežantis visada išbėgdavo, o dabar dar ir stovint likučiai kažkaip išlindo viršun. Vietoj jo kolkas naudoju turimą Medimix muiliuką ir artimiausiu metu planuoju pirkti O'right prausiklį riebiai veido odai.

Rasa micelinis vanduo man patiko nuo pat pirmo panaudojimo. Puiki kaina, puikiai valo, skalsiai naudojasi ir dar lietuviškas gaminys. Tikrai kartojimo vertas produktas. Kolkas jį pakeičiau Eucerin miceliniu vandeniu.

Uoga Uoga sesė ilgakasė balzamas plaukams man puikiai tiko su šiuo aukščiau aprašytu Cynos šampūnu, tada plaukai atrodė tobulai. Naudojosi pakankamai skalsiai ir sakyčiau vertas kartojimo. Vietoje jo likutis Lakme kaukės dažytiems plaukams ir geltonasis Garnier Fructis kondicionieriaus likutis.
Wella plaukų aliejus patiko, nes naudojosi labai skalsiai ir ilgai, lengvas ir neapsunkino plauko. Bet jaučiu ir nieko labai teigiamo nedarė. Dabar vietoj jo Cynos argano aliejaus miniukas

skalsiai - tai čia kaip? g.gif turite omenyje gausiai, daug? nes aš kaip tik neperku priemonių, kurios skalsiai naudojasi - man patinka, kai galiu naudoti taupiai ir ilgai. O jei skalsiai - viens du ir pasibaigia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitaRazi: 03 balandžio 2015 - 20:40
skalsus - tai, kai ilgai užtenka wink.gif
Atsakyti