Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

pagavau azarta kaupt pasibaigusias pakuotes biggrin.gif kovas:

user posted image
clarisonic'o galvute jautriai odai: man atrodo, kad padielka, pirkau ebay labai pigiai (berods 40lt dvi galvutes), bet uzklausus apie originaluma pardavejas nieko nesakes grazino pinigus biggrin.gif. skirtumo nuo originalios nepastebejau jokio, tik pakuote pageltus, lyg ant saules pastovejus.

catrice eyebrow pencil: puiki salta spalva, tinkamas kietumas, ilgam uzteko. kartosiu, nors labiau megstu seseliais antakius ryskint. bet greitam arba 'tik i parduotuve' makiazui man jis super.

collection 2000 lasting perfection maskuoklis: labai ilgai naudojau, pradzioj patiko, paskui nebelabai. maskuoja gerai, net ir paakius, bet ten megsta subegt i raukslytes. uzbaigiau terliodama per visa veida ir itrindama su sepeciu, kaip pudra- liuks. ilgai islieka.

chanel le volume tuso miniukas: nepatiko, nieko ypatingo kaip uz tokia kaina

user posted image
neutral duske: be kvapo, be skonio, gerai prausia, odos nesausina, kam aktualu- vaikams akiu negrauzia.

bourjois veido sveitiklis: toks wow bigsmile.gif panaudojus oda skaisti ir sviezutele, deja paseno pries laika, pasikeite kvapas, sunaudojau kunui sveisti. siaip sveiciai svelniai, nedirgina, kreminio pagrindo su nedaug smulkiu sveiciamuju daleliu.

tbs kanapiu ranku kremas: dar vienas wow, butinai kartosiu sekanti saltaji sezona. kvapas kosmariskas, bet ipratau. tepdavau nakciai, nuostabiai sutvarko rankas ir turbut vienintelis mano bandytas kremas, kuris tiek drekina nepalikdamas jokiu pleviu, riebumo, nesusigerusio kremo sluoksnio ir panasiu nesamoniu.

batiste sausas sampunas: nepamainomas ir vienintelis man tikes/patikes is sausu sampunu. i jo vieta nusipirktas john frieda nepatinka, nera tokio sviezumo ir gaivumo jausmo kaip su batiste.

user posted image
dove kondicionierius: nei geras, nei blogas. plaukai lengviau sukuojami, drekinimo minimaliai.

bioderma sensibio light kremas: mano holy grail odos prieziurai.. naudojau pries metus-pusantru, tuo metu buvo tobula oda, po to perejau prie kitu produktu ir per laika isjautrejo, atsinaujino raudonumas. grizau prie biodermos ir jau sutepus pirma pakuote raudonumas zenkliai mazesnis, oda maziau jautri. i jo vieta kitas tos pacios linijos kremas.

declare power duo oil and serum: patiko. lygtai ir veidas skaistesnis, lygesnis. gundausi pilna pakuote nusipirkti, gaila internete mazai atsiliepimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 28 kovo 2015 - 15:59
Dior Airflash pudra. Pati pudra man visai patiko: lengva, nesijauti kaip su kauke, maskavimas šiek tiek daugiau nei vidutinis. Vis dėlto naudojimo būdas man neprilipo prie širdies, purškiant amžinai apsipurkšdavau plaukus, paskui bandžiau naudot su šepetėliu, tačiau iš tikrųjų labai greit jinai man susinaudojo. Nekartočiau vien dėl didelio neskalsumo. Tiesa, ir matiškumą ji nepasakyčiau, kad idealiai išlaikydavo, be kompaktinės niekaip schmoll.gif
user posted image

Išmetu nedidelį likutį Rimmel Apocalips lūpų lako, spalva Big bang. Labai nustebino tokia stipri pigmentacija, gerai dengiasi, ant lūpų atrodo tiesiog puikiai. Laikosi visai neblogai. Vis dėlto tikrai jaučiasi, kad džiovina lūpas, be to, man labai nepatinka tas kvapas. Pirmą kartą turbūt susiduriu su lūpų priemone, kurios kvapas būtų toks nemalonus (nesvarbu, kad ir nestiprus). Vis dėlto savo kainos kategorijoj puikus dalykas, jei neturėtų to kvapo, pakęsčiau kartkartėm ir tą lūpų sausumo jausmą po jo biggrin.gif
user posted image

Laura Mercier rankų kremas su ambra ir vanile. Kaip man patiko wub.gif Jau antrą pakuotę LM kremo naudoju, pirmasis buvo su figom, kvapas jo ne taip patiko, tačiau šio - nuostabus, neįkyrus, bet be galo malonus. Su pagrindine savo funkcija - drėkinti - susitvarko nepriekaištingai, rankos po jo švelnios ir minkštos, o drėgmė ne ta, kurią po pirmo plovimo nusiplausi biggrin.gif Labai sausom rankom (tokios mano buvo žiemą) gal kiek per silpnas būtų, bet dabar tiesiog puikus. Išspaudžiau paskutinius kremo likučius su gailesčiu biggrin.gif
user posted image

Dove dušo želė su pistacijomis. Tos kreminės Dove dušo želės man tikras atradimas, labai patinka konsistencija ir tai, kad visiškai nesausina odos. Kvapas malonus, palyginti stiprokas, nors ant odos nelieka. Kartosiu tikrai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biancca: 28 kovo 2015 - 16:50
Vichy pienelis. Daiktas geras, bet susinaudoja pakankamai greitai, o kaina palyginus nemaža, todėl nekartosiu. blush2.gif
user posted image

Dove rankų kremas. Drėkina gerai, kvapas neblogas, bet palieka nemalonų lipnumo jausmą, kuriuo, užtepus kremą ant rankų, norisi atsikratyti iškart ir nusiplaut rankas, gaunasi užburtas ratas. Sakau 'ne', daugiau nepirksiu. Yra pigesnių ir geresnių kremų tikrai.

user posted image

Avene gentle gel cleanser. Gelinis prausiklis jautriai odai. Laaabai patiko, visiškai nedirgino odos, bet kartu ir visai neblogai ją nuvalydavo (tiesa, makiažą valau kitais būdais, prausikliu plaunu tik tam, kad galutinai nuprausti veidą, nuo kurio iš esmės makiažas jau nuvalytas būna). Kvapas geras, naudojasi labai taupiai (aš daugiau nei pusę metų naudojau, tiesa ne kiekvieną dieną ištisai, bet anyway, reikia labai nedaug vienam kartui). Pasiruošusi kartoti. thumbup.gif drinks_cheers.gif

user posted image

Garnier micelinis vanduo. Super daiktas už super kainą. drinks_cheers.gif Kartotinas.

user posted image

Freeman kaukė veidui su avokadu ir avižomis. Rodos, iš pradžių labai patiko, bet jau sunaudojus, tai sakyčiau, kad galbūt labiau tinka vasarai arba tiesiog riebesnei odai, nes aš pradedu suprasti, kad mano odai visai ne riebi, todėl šita kaukė man sausindavo odą labai (aišku, po molio kaukių beveik visada reikia tepti nemažai kremo), bet šiaip valo gerai. Pakuotė patogi, nereikia žaisti su kaukių maišymais, imi ir tepi thumbup.gif drinks_cheers.gif

user posted image

Bioten šveitiklis veidui su abrikosais, drėkinantis. Tikrai neblogas, nors čistaja linija šveičia geriau, šitas labiau tiktų jautriai arba sausai odai, nes gal ne tiek stipriai nušveičia, bet ir neišsausina odos. Man patiko. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guvilė: 28 kovo 2015 - 21:36
Ir vėl pilna pabaigtukų lentyna bigsmile.gif

user posted image

Garnier Ultra doux šampūnai ir balzamas. Plaukai atrodo tikrai puikiai. Ilgiau panaudojus pasausina galvos odą, tad reikia daryti pertraukas. Bet šiaip jokių priekaištų. Nesu dar tiek kartų kartojusi šampūno ir balzamo vienos rūšies.

Live Clean plaukų kremas-balzamas.
Pagal naudojimo instrukciją tai čia kaukė plaukų galiukams. Pagal poveikį - tiesiog paprastas balzamas. Ypatingo poveikio galiukams nepastebėjau. Kaip balzamas-kaukė - normalus, funkciją, paminkštinti plauką ir suteikti šiek tiek blizgesio, atlieka. Kvapas labai keistas ir nepasakyčiau, kad malonus.

Isvara plaukų purškiklis. Jokio poveikio. Tas pats, kas vandeniu pasipurkšti.

user posted image

Embryolisse veido kremas. Labai paprastas, bet neprastas. Drėkina, bet greit susigeria.

La Roche Posay lūpų balzamas. Patiko. Lengvas, greit susigeria, drėkina lūpas, turi šiek tiek saldumo, bet neturi jokio įkyraus kvapo. Žiemą jis lūpų neapsaugos, bet šiltesniam orui puikiai tiks. Pakuotė nėra pati patogiausia, nes bent jau man nepatiko teptis tiesiai nuo pakuotės, tad tekdavo vis tiek su pirštu pakabinti produktą.

Uoga Uoga Žalioji gaiva paakių kremas. Nepatiko. Mažai drėkino. Buvo per lengvas. Palikdavo keistą tempimo jausmą. Galiojimas buvo kažkoks super trumpas (čia mano pačios kaltė, kad neapsižiūrėjau, ką duoda konsultantė).

Eveline blakstienų serumas. Jis jau būtinybė mano blakstienų dažymo rutinoje. Nemanau, kad kažką gero daro pačioms blakstienom, bet tušo pagrindas - puikus.

Catrice antakių ryškinimo priemonė.
Puikus daikčiukas. Jau ne pirmas ir turiu naują. Kadangi jau išbandžiau kelias kitas analogiškas priemones, galiu teigti, jog šis - mano favoritas. Paryškina antakius, bet nesulipina jų ir atrodo natūraliai. Laikosi visą dieną.

Missha 3D tušas. Irgi jau nepamainomas blakstienų dažymo elementas. Dažau tik viršutinį sluoksnį ir apatines blakstienas. Retai naudoju ir kaip įprastą tušą. Jis labai atsparus vandeniui (ryte vaizdas bus toks pats, kaip ir vakare). Padažo gražiai, ryškiai, bet natūraliai. Pigus, bet gana sunkiai gaunamas, jei neperkate internetinėse parduotuvėse.

Maybelline Colossal tušas. Vienas iš mėgstamiausių tušų. Gražiai ir ryškiai dažo. Netrupa, nebėga. Pigus. Lengvai gaunamas. Niekada nesu pirkusi jokio kito tušo tiek kartų, kiek šį. Tai daug pasako smile.gif

Abrikosų kauliukų aliejus. N-tasis. Akių makiažo valymui - tobulas.

user posted image

BBW kūno purškiklis. Šie purškikliai tikrai puikiai laikosi. O ir kvapų būna visai gerų. Šis kvapas buvo vienas mano mėgstamiausių - sodrus, saldus, bet ne vaisių saldumo, o medžio, bet ne pernelyg stiprus. Sunku paaiškinti tuos kvapus biggrin.gif Gaila, kad juos gana sunku gauti.

Garnier kūno šveitiklis.
Nieko gero. Kvapas citrininis ir tiek. Šveitimo norėtųsi daugiau, dalelės geros, bet jų mažoka. Greit susinaudojo.

Eveline kūno kremas. Normalus. Nebuvo tiek drėkinimo, kiek lūkesčių galėtų sukelti pakuotė. Patogus dozatorius - visada privalumas kūno kremui. Kvapas labai lengvas.

Lentyna tuščia cool.gif Kol kas.

Atsakyti
Dove antiperspirantas: labai patiko, šiltajam sezonui būtų per silpnas, bet žiemai mielai pakartočiau, nes pažastų odą tikrai drėkina ir visiškai nedirgina.
user posted image
Iwostin rankų kremas: gautas dovanų kažką perkant, pati nepirkčiau, nes palieka lipnią plėvelę, bet užtenka sušlapinti rankas vandeniu ir jos vėl sausėja. Įkyrokas kvapas.
user posted image
Atsakyti
Metu lauk Maybelline The Rocket. Tušo likę dar daug, bet pradėjo byrėti gabalais dienos eigoj... doh.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2015 03 28, 16:46)
Dior Airflash pudra. Pati pudra man visai patiko: lengva, nesijauti kaip su kauke, maskavimas šiek tiek daugiau nei vidutinis. Vis dėlto naudojimo būdas man neprilipo prie širdies, purškiant amžinai apsipurkšdavau plaukus, paskui bandžiau naudot su šepetėliu, tačiau iš tikrųjų labai greit jinai man susinaudojo. Nekartočiau vien dėl didelio neskalsumo. Tiesa, ir matiškumą ji nepasakyčiau, kad idealiai išlaikydavo, be kompaktinės niekaip schmoll.gif
user posted image

Laura Mercier rankų kremas su ambra ir vanile. Kaip man patiko wub.gif Jau antrą pakuotę LM kremo naudoju, pirmasis buvo su figom, kvapas jo ne taip patiko, tačiau šio - nuostabus, neįkyrus, bet be galo malonus. Su pagrindine savo funkcija - drėkinti - susitvarko nepriekaištingai, rankos po jo švelnios ir minkštos, o drėgmė ne ta, kurią po pirmo plovimo nusiplausi biggrin.gif Labai sausom rankom (tokios mano buvo žiemą) gal kiek per silpnas būtų, bet dabar tiesiog puikus. Išspaudžiau paskutinius kremo likučius su gailesčiu biggrin.gif

Aš tą pudrą naudoju paprškus ant to senojo leidimo sidabriniu kotu teptuko nukirsto, tai pasiskirsto puikiai. O purškiant man labai antakiai apsineša, kol nusivalai paskui, o kur dar tai kas kliūna ant plaukų, smilkinių ir pan. Įdomus naudojimo būdas, bet gal nepatogus. O kaip pudra ji ir man labai patiko, labai natūraliai atrodo, o maskuija puikiai, beje man matiškumą išlaiko be priekaištų, gal kad oda labiau prie sausesnių...

LauraMercier turėjau visą tą rinkinuką kremų kaip iš jūsų įdėto paveiksliuko, pistacijų ir figų jau visai baiginėju, kvapai tai ką aš žinau... wub.gif Ir drėkina pakankamai, poveikis ilgalaikis, tikrai kartotini dalykai wub.gif
Atsakyti
atsisveikinau su YSL 'sheer candy' balzamu su spalva, spalva 'framboise craquante' - skonis malonus, tepesi graziai, spalva labai svelni, bet irgi grazi, tik naudojosi greitokai. O siaip bandau dabar ir lupu priemones naturaliom pakeist, tai ir atsikratau turimais nenaturaliai dalykais ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 29 kovo 2015 - 22:40
QUOTE(Austuja @ 2015 03 21, 19:21)
Iš kur gavote? turbūt ne LT? g.gif

Cattier priežiūros priemonių LT pirkti nesu mačiusi. Konkrečiai šis pirktas buvo Prancūzijoje,bet galima siųstis į LT pvz iš čia
Papildyta:
Subaigiau user posted image
Kvapas lieka ant kūno kuriam laikui, pats šveitiklis malonus, gerai nušveičia, oda lieka pamaitinta (apie jokį kremą po to nesinori galvoti,tiek dėl maitinimo,tiek dėl to,kad nesumaišytum kvapų). Nėra skalsus, tad už pilną kainą nepirkčiau.
Į jo vietą kitas tos paties gamintojo, tik kito kvapo, šveitiklis:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 30 kovo 2015 - 12:15
Martina Gebhardt Eye care paakių kremas.
Pirkau 2014 m kovą. Tai va, tepiau metus, vasarą buvo dienų, kai netepiau, rytais nevisad tepiau. Labai skalsus. Pati konsistencija lengva, bet užsitepus paakiai tarsi riebalą būčiau užtepus, blizga. Ryte, jei iškart tept makiažą, tai man nepatikdavo, vis tiek ar pudrą tepi šepetėliu/pirštais/kempinėle, atrodo, jog kremą nuvalai, tai koks tolkas jį tept. Nors gal jis vis tiek kažkiek spėja įsigert g.gif
Trumpai tariant nepatiko. Nesuprantu, už ką giriamas, užtepus pudrą paakiai atrodo sausi, pudra matosi, vadinas, nei jis naktį maitino, nei ryte užteptas darė poveikį. Jokių pastebimų pokyčių paakiuose, nu nors ką nors galėjo padaryt per metus.

user posted image
Atsakyti
Kovo pabaigtuvės kuklios biggrin.gif

user posted image

Collistar iš pradžių nepatiko, paskui prisijaukinau ir tikrai sakau - vakare užsitepus, ryte pilvas įdubęs būdavo lotuliukas.gif Lyg per naktį kokie 3cm nuo liemens supresuoti būtų biggrin.gif Šiaip oda nuo jo švelnutėlė, gal kiek pastangrino. Kol užeidavo isterija naudot sąžiningai (2x paroj), manau rezultatų galima sulaukt sutepus pakuotę, bet aš dažnai po didelių pastangų pavargdavau ir tiesiog pamiršdavau arba tingėdavau pasitept. Bet šiaip daiktas vertas pakartojimo, nes kiekis didelis, užteko labai ilgam, skalsus ir manau bent kažkiek tikrai efektyvus.

JMO kondicionierius ne itin sužavėjo, labiau patiko prieš tai turėtas citrus+neroli. Šis atstojo paprasčiausią kondicionierių, tad man per brangu pasirodė, nes wow poveikio nebuvo. Skirtingai nei nuo citrus+neroli, po kurio plaukai būdavo slidūs, švelnūs, paklusnūs, lengvai šukuodavos, blizgėjo, o dar ir ant drėgnų naudot galima buvo. Žodžiu šio nekartosiu...

Laura Mercier rankų kremas jau trečias mano "karjeroje", tik skirtingų kvapų visi. Patiko kad labai gerai ir greitai įsigeria, nepalieka lipnumo, švelnina, lygina odą, o kvapo tai nei nemėginsiu apibūdint, visi jie pakankamai intensyvūs, bet dieviškai skanūs, šis pabaigtukas pistacijų kvapo wub.gif Dar vieno likutis figū kvapo laukia subaigiamas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Molio kaukė Kleopatra.
Nebuvo juodo, tai pirkau šitą. Patinka, kaip ir juodas. Pravalo gal kažkiek, matomo poveikio nematau, bet tikiu, jog valo, stangrina ir jaunina biggrin.gif Po molio kaukių oda švari, bent jau jaučiuos lyg nuoga oda.
user posted image
Atsakyti