clarisonic'o galvute jautriai odai: man atrodo, kad padielka, pirkau ebay labai pigiai (berods 40lt dvi galvutes), bet uzklausus apie originaluma pardavejas nieko nesakes grazino pinigus

catrice eyebrow pencil: puiki salta spalva, tinkamas kietumas, ilgam uzteko. kartosiu, nors labiau megstu seseliais antakius ryskint. bet greitam arba 'tik i parduotuve' makiazui man jis super.
collection 2000 lasting perfection maskuoklis: labai ilgai naudojau, pradzioj patiko, paskui nebelabai. maskuoja gerai, net ir paakius, bet ten megsta subegt i raukslytes. uzbaigiau terliodama per visa veida ir itrindama su sepeciu, kaip pudra- liuks. ilgai islieka.
chanel le volume tuso miniukas: nepatiko, nieko ypatingo kaip uz tokia kaina

neutral duske: be kvapo, be skonio, gerai prausia, odos nesausina, kam aktualu- vaikams akiu negrauzia.
bourjois veido sveitiklis: toks wow

tbs kanapiu ranku kremas: dar vienas wow, butinai kartosiu sekanti saltaji sezona. kvapas kosmariskas, bet ipratau. tepdavau nakciai, nuostabiai sutvarko rankas ir turbut vienintelis mano bandytas kremas, kuris tiek drekina nepalikdamas jokiu pleviu, riebumo, nesusigerusio kremo sluoksnio ir panasiu nesamoniu.
batiste sausas sampunas: nepamainomas ir vienintelis man tikes/patikes is sausu sampunu. i jo vieta nusipirktas john frieda nepatinka, nera tokio sviezumo ir gaivumo jausmo kaip su batiste.

dove kondicionierius: nei geras, nei blogas. plaukai lengviau sukuojami, drekinimo minimaliai.
bioderma sensibio light kremas: mano holy grail odos prieziurai.. naudojau pries metus-pusantru, tuo metu buvo tobula oda, po to perejau prie kitu produktu ir per laika isjautrejo, atsinaujino raudonumas. grizau prie biodermos ir jau sutepus pirma pakuote raudonumas zenkliai mazesnis, oda maziau jautri. i jo vieta kitas tos pacios linijos kremas.
declare power duo oil and serum: patiko. lygtai ir veidas skaistesnis, lygesnis. gundausi pilna pakuote nusipirkti, gaila internete mazai atsiliepimu.