josie maran 'black oil' tuso miniukas - man jis labai panasus i Too Faced 'better than sex' tusa buvo, vienu metu abieju miniukus turejau, tai galejau tiksliai sulygint. Sis tusas neblogas, patankindavo, bet kartais kraudavo kosele, tai paprastai naudodavau su kitu tusi, kuris graziai sudesto blakstienas ir pan, bet kuris neduoda tankinimo, tai JM patankindavo, o kitas padarydavo tvarka. Beje, sioj foto kudokas sepetelis atrodo, bet realiai jis tankesnis yra, o dar kai tusu padengtas, tai tuo labiau.
Everyday Minerals 'tea rose', 'primrose' ir 'peony' skaistalu megineliai - nelabai naudoju toki daikta, bet siu man nepatiko spalvos, visiskai ne mano.
the all natural face 'tan warm' spalvos pudros meginelis - spalva visai gerai atitiko man, maskavimas vidutinis (manau visai eitu daugiau uzsluoksniuot), atrodo oda lygi ir grazi, tik man gaivumo truksta trupti (per matine mano skoniui). Didelis pliusas kompanijai uz begale spalvu ir gerus megineliu rinkinius - tikrai visi atras savo spalva. Nors is tos begales pati tik 3 spalvas atsirinkau testavimui ant odos. Vienintelis didesnis minusas jos smulkmas - is vienos puses turbut gerai isitrina i oda del to ir taip naturaliai atrodo, bet is kitos puses labai dulka aplink. Ir ne tik su pudra tas vyksta, bet ir skaistalai bei maskuokliai tokie pat.
the all natural face 'pale rose' spalvos svytejimo pudra (?) - vadinasi 'vegan glow' produktas, kaip ir suprasciau naudot visam veidui, juolab, kad lyg aprasyme tas ir minima, bet kad visos spalvos kaip skaistalu

Net tarkim 'champagne' spalva rozine

Si megineli metu lauk, nes nepatinka spalva, keleta kitu spalvyciu bandziau ir visai nieko. Nors cia pasibandymui ir pazaidimui namuose - skaistalus nelabai naudoju, bet kai naudoju, tai renkuos presuotus, o ne birius (man patogiau taip).

nepasilieku
aerin 'whisper' lupdazio - spalva labai grazi, nera is tu, kur visi brandai turi, bet labai idealiu lupu jis reikalauja

Jei tik koks pasausejimas,ar nelygumas, tai iskart negraziai tepasi.... Grynai kaskart dazantis reikia nusisveist lupas, lengvai lupu balzamu padrekint ir jau tada galima lupdaziu dazytis - na bet cia gaunasi zaidimas ir visas procesas, o man nepatogu tada, nes negali i rankine isimest ir atsinaujint lupu spalva mieste, nes kaskart nesi uztikrinta pasidengs graziai ar ne.
paveikslelis didelis, tai nuoroda dedutaip pat nepasiliekami
sante akiu seseliai, spalva nr03 - spalvos labai grazios ir neutralios, pats tas mano skoniui, bet mano akys is jautresniu, tai negaliu ju naudot, nes kartais nieko, kartais sujautrina (o tokiu atveju niekada negarantuota dazantis esu, tai kazkur iseinant nepatogumas). Siaip tikrai smagus ir pakankamai pigmentuoti, siek tiek byra imant sepeteliu, bet issilaiko gerai, dengiasi graziai. Tikrai rekomenduoju.
juicy couture 'viva la juicy' 100ml edp - pagaliau baigesi

Labai patiko, buvo kartoti, bet kuri laika padarysiu pertrauka, o ir nebera jau jie man tokie nerealus kaip seniau buvo. Turejau 50ml, subaigus nusipirkau sita simtuka. Vienu momentu pasidariau labai isranki kvepalams, tai jie man buvo be priekaistu - ziema vasara, diena ir nakti galejau tik juos naudot. Ir turejau tik siuos vienus, ir naudojau kol neuzejo toks momentas, kad norejosi ivairesniu kvepalu ir bandziau ieskot, dometis ir tt - is parduotuviniu niekas netrauke, tai bandziau kazkokius nisinius, retesnius ir pan atrast (dar dabar kruvos meginiu namuose tebestovi nenaudojami

). Tada buvau tik nusipirkus ta 100ml ir beveik nebepaimdavau jo. Paskui dar keleta parduotuviniu kvepalu atradau, tai sie dar labiau uzsistovejo - berods pirma 50-uka per metus sunaudojau, o si simtuka kazkur 4-5 metus turejau.... Na ir susiemiau neseniai ir sumasciau, kad reikia supurkst juos, tai ir uzguliau pastaruoju metu buteliuka