Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

QUOTE(kumiko @ 2015 03 20, 17:13)
o kuris geresnis sis ar eveline zalias ?

Sunku paaiškinti kuo ir kodėl, nes didelio skirtumo tarp jų nėra, bet man- žalias, šį pabaigusi nusipirkau vėl žalią smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 20 kovo 2015 - 20:54
Aš ir pritariu, kad sunku paaiškinti kuo, bet ir man žalias labiau patiko, gal jis tirštesnis šiek tiek, bet irgi kartosiu po juodo, žalią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinceraaa: 20 kovo 2015 - 21:07
QUOTE(Sinceraaa @ 2015 03 20, 21:07)
Aš ir pritariu, kad sunku paaiškinti kuo, bet ir man žalias labiau patiko, gal jis tirštesnis šiek tiek, bet irgi kartosiu po juodo, žalią.

O galbut yra internetine parduotuve, kuri pardavineja eveline kosmetika? Nes jau ne vieno daikto noreciau sios firmos?
Atsakyti
Splat White plus. Daug su ja valyta ir, manau, dar tikrai bus kartota. Mano galva, valant pakaitom su Lacalut, lygu dantys baltesni g.gif
Ši valo gerai, naudodavau vakare, ryte dantys neapsinešę, neaštri, maloni burnos ertmei smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2015 03 20, 23:11)
O galbut yra internetine parduotuve, kuri pardavineja eveline kosmetika? Nes jau ne vieno daikto noreciau sios firmos?

EVELINE kosmetikos yra Eurokos 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Valomoji veido kaukė su rožiniu moliu.
Tobulas kiekio, kokybės ir kainos santykis.
Dabar turiu kelias vienkartines val. kaukes, bet ateityje, manau, tikrai bus kartojama.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2015 03 21, 17:35)

Valomoji veido kaukė su rožiniu moliu.

Iš kur gavote? turbūt ne LT? g.gif
Atsakyti
L'occitane prausimosi aliejus. Patiko poveikis ir kvapas, manau kartosiu smile.gif
user posted image
foto skolinta
Atsakyti
garnier 'white chocolate' plauku dazai - buvau padarisu pertrauka nuo sios spalvos, bet norejau butinai siandien nusidazyt, o kitu dazu neturejau namuose, tai vel prie sios spalvos griztu...
user posted image
Atsakyti
Vichy Normaderm veido kremas. Labai lengvas, drėkinimo buvo mažoka, bet šiaip minusų kaip ir neturi - spuogelių nekėlė, odos nedirgino. Bet bent jau dabar - nekartojamas.
user posted image

Vichy Normaderm veido prausiklis. Pas mane buvo 400ml., kankinausi metus. Taip pat nieko blogo, veidą sausino, bet ne baisiai, o iš tokios paskirties produktų nieko kito ir negalima tikėtis. Nekartojamas. smile.gif
user posted image

L'oreal sublime fresh tonikas. Kartojamas, veidas daug gaivesnis, švaresnis, turi salicilio rūgšties, tad ir su negerumais kovoti padeda bigsmile.gif
user posted image

Now Foods abrikosų kauliukų aliejus. Antrasis buteliukas. Tikrai bus kartojama tik gal kito gamintojo. Šiuo metu naudoju vynuogių kauliukų aliejų. Pagrindinė paskirtis - makiažui valyti, jau neįsivaizduoju makiažo valymo su pieneliais ir t.t. Taip pat drėgnus plaukus lašeliu aliejaus perbraukiu, kartais ir kūną išsitepu. Panaudojimo paskirčių - galybė drinks_cheers.gif
user posted image

Marrakesh Kahm Priemonė plaukų tiesinimui. Išsitepi keliais lašeliais ir reikia džiovinti džiovintuvu. Priemonės užteko daugiau nei metams ir tikrai kartosiu - su šia priemone išdžiovintiems plaukams tiesintuvo prireikdavo tik pavienėms sruogoms, o ir nesusibangvę išlikdavo pakankamai ilgai. Vakar ėjau per dulksną - nieko cool.gif
user posted image
Atsakyti
l'occitane 'honey & lemon' 100ml EDT, su blizguciais - turiu turbut keleta metu jau, bet niekaip ne 10ml neisnaudoju... skaniai kvepia, bet net vieno papurskimo daugoka, nes jie sunkus ir saldus.... Atidedu i oro gaiviklio vieta....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 03 22, 18:48)
garnier 'white chocolate' plauku dazai - buvau padarisu pertrauka nuo sios spalvos, bet norejau butinai siandien nusidazyt, o kitu dazu neturejau namuose, tai vel prie sios spalvos griztu...
user posted image

Norėtųsi pamatyti tavo Ms.Blonde plaukų nuotrauką smile.gif
Atsakyti