Vėl aš su gausiom pabaigtuvėm

peržiūrėjus spinteles, susidėjau į atskirą krūvą visas priemones, kurių likę 1-2 kartam, nu kvaila boba laikyt po tokį kiekį

ir per kelias dienas sėkmingai damušiau:

Garnier fructis goodbye damage kondicionierius - kai naudojau kartu su šampūnu, labai patiko, kažkiek sumažino plaukų lūžinėjimą.

Keranove nutrition&care kondicionierius - išbandžiau mėginuką, patiko, nusipirkau pilną pakuotę, tai nelabai man, gal vos vos pašvelnindavo plaukus, bet po mėginuko tikėjaus kažko daugiau iš jo. Likutis puikiai pasitarnavo kojų skutimui

Marakesh leave-in treatment&detangler miniukas -

plaukų nesuriebindavo, nebaisu buvo padaugint jo, kai dar turėjau ilgus besiveliančius plaukus padėdavo iššukuoti ir plaukai švelnūs likdavo. Kartočiau.

Gliss Kur ultimate repair plaukų kaukė - kažkaip net neturiu nuomonės apie ją

bandžiau kaip ir rekomenduoja 1 minutę laikyt, ir ilgiau, tai tą švelnumą duodą tik tam kartui, ir tai tokį nepilną. Man kokosų aliejus kaip plaukų kaukė daug geriau, tas švelnumas ir porą dienų išsilaiko. Kaukės nekartočiau.

Clean&Clear acne spot treatment - man nieko spuogam nedarė

sutepiau po depiliacijos nuo plaukelių įauginėjimo.

Colgate sensation white pasta - nei gera, nei bloga, paprasčiausia dantų pasta.

Di Palomo Orange Blossom dušo želė - skaniai kvepėjo, kreminės konsistencijos, švariai prausė, skalsi, nesausino - viskas ko reikia gerai dušo želei

L'occitane ultra rich body lotion miniukas - skystokos konsistencijos, drėkino neblogai, to 50 ml gana ilgam užteko, kvapas toks joks. Gal ir neblogas, bet kažkaip nesužavėjo taip, kad kartočiau.
Dar subaigiau, tik nuotraukų nerandu:
The Color Workshop 2 kremukus nagų odelėm - buvau gavus kažkada senai senai tokį kosmetikos rinkinį lagaminėlį, tai tie kremukai dar iš tada užsilikę pas mane. Odelėm nieko nedarė, tai tokiu riebiu sluoksniu pėdom sutepiau.
Lacura deep action veido šveitiklis - patiko, su labai mažom dalelėm, jos tokios kaip švelnus smėliukas, bet gerai veidą nušveisdavo, švelnus po to likdavo. Šiaip kartočiau dar, tik bėda, kad nepamenu kur pirkau jį
Eldena Aroma kūno šveitiklis - nepatiko. Nieko beveik nešveitė, labiau suėjo kaip dušo želė nei kūno šveitiklis. O ir kvapas nekoks.