Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

Kaaral KO5 šampūnas
user posted image
Labai patiko. Pirmas šampūnas, kuris apmažino riebalavimąsi. Su arbatmedžiu, tai ir kvapas toks. Gerai putoja. Toks švelnus ir atrodo, kad švelniai prausia, nors sudėty daug blogiukų. Bet svarbiausia veikia. Manau, kad kartosiu ateity ax.gif

Kaaral hydra kondicionierius
user posted image
Skaniai kvepia. Atrodo, kad gerai padrėkina, bet išdžiūvę plaukai šiaušiasi, tai turbūt nepakankamai ax.gif
Atsakyti
CATWALK apsauga nuo karščio. Nesupratau, kad kažką labai darytų. Žiauriai nepatiko konsistencija - tokia gliti, limpanti, o blogiausia tai, kad turi žvilgių dalelių. Šiaip ne taip per daugiau nei metus sunaudojau. Tikrai nekartosiu.
user posted image

KIKO blakstienų tušas. Metu lauk, nes visiškas niekalas. Dažo gal ir neblogai, bet nė pusei dienos nepraėjus, jis tiesiog dingsta nuo blakstienų doh.gif
user posted image

DOVE plaukų kaukė. Labai patiko. Plaukai minkšti, švelnūs, bet neapsunkę. Tikrai pirksiu DOVE plaukų kaukes ir ateity thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 11 kovo 2015 - 20:56
Loreal Elvital Extraordinary Oil balzamas - labai patiko, sunaudojau du iš eilės. Stipriai maitina, drėkina plaukus, jie minkšti, švelnūs, glotnūs, tiesūs, visai nesivelia. Tik labai ryškus kvapas ir kurį laiką aš jį jaučiu nuo plaukų.

Sensai Silky Purifying Cleansing Oil - makiažą valo tobulai. Sensai veido valymo priemones naudoju jau daug metų ir į nieką keist nežadu. Kartais įdomu kažką pabandyti naujai atsiradusio, bet man niekada nepasiteisina.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Nars Laguna bronzeris. Labai smagus, vasarą ištisai naudojau, žiemą gal kiek mažiau, nes turi blizgučio vos vos. Bet šiaip gražiai dengias, natūraliai atrodo. Tiko ir patiko. Dabar laukiu parkeliaujant Too Faced bronzanto, tad šio nekartosiu vien dėl blizgučių (bet jie matos tik iš labai arti). Kažkaip pradėjau nemėgt jų ir viskas pas mane matte, matte daros biggrin.gif cool.gif
user posted image

Swanson Hyaluronic Acid Serum. Tiko, patiko, gerai drėkino kaip ir visi hialurono rūgšties serumai. Šitas man iš visų bandytų patiko labiausiai, nes neturi to lipnumo, kurį turėjo iki šiol bandyti smile.gif Kartotinas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 12 kovo 2015 - 09:09
Pirmos kovo puses pabaigtuku dalis 4u.gif
user posted image
Lady speed stick dezodorantas-antiperspirantas nelabai patiko dėl silpnos apsaugos ir kvapo. Vietoj jo toks pat, tik rožinis. Pagaliau paskutinis.

Cynos kondicionieriaus mini pakuotė. Labai patiko, skaniai kvepia. Po jo plaukai faini. Jau susipirkau ir kitus Cynos produktus: šampūną, kaukę ir aliejuką. O vietoj jo baiginėju Uoga uoga balzamą.

Natura Mondo natūrali rankų darbo dušo želė. Nei labai patiko, nei baisiai nepatiko. Vidutiniškas toks produktas, bet kartočiau visai kito kvapo.

DuschDas dušo kremas buvo fainos kreminės konsistensijos, nesausino odos. Tik tikėjaus skanesnio ir gaivesnio kvapo, šis man priminė vyrišką. Vietoj šių dviejų priemonių dušui Mythos dušo želė su alyvuogių aliejumi.
Atsakyti
L'Action drėkinamasis veido šveitiklis - iš tikrųjų, nieko gero. Pirkdama, aišku, perskaičiau tik drėkinantis, kreminis ir švelnus biggrin.gif , bet būdamas tik 1min ant odos, nieko jis nedrėkina. Turi stambių šveičiamųjų dalelių, o mechaninių šveitiklių aš nemėgstu ir vengiu. Nevykęs pirkinys.

user posted image
Atsakyti
Lacalut White dantų pasta. Kartojama jau ne kartą. Naudoju rytais, vakare Splat White plus. Neišbalino dantų taip naudojant, gal mano dantų emalis jau toks ir daugiau nebeįmanoma pabalint. Nežinau. Bet nepagelto daugiau ir tai gerai biggrin.gif
o šiaip gaivos pakanka, valo gerai, dantys slidūs, neapsineša iki pat vakaro.

user posted image
foto
Atsakyti
Du kuklūs pabaigtukai:
Macadamia aliejukas iš rinkinio su plaukų šepečiu: nepatiko, nieko ypatingo nedarė, ekonomiškumo irgi mažokai, bet man labiausiai nepatiko kvapas, toks šleikščiai saldus schmoll.gif Nekartotinas.
user posted image
Biokosmetikos akademijos hialurono rūgštis: labai patiko, tepiau vakarais ant hidrolatu apipurkštos odos, ryte oda labai graži būdavo. Mielai pakartočiau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Oblepikha Siberica šveitiklis - kada nors nusipirksiu vėl, tikrai patiko. Su šaltalankiais ir medumi, labai malonus kvapas, gera sudėtis, tirštas, daug įvairaus dydžio šveičiamųjų dalelių, šveičia gerai, po jo oda minkšta, švelni, glotni.

Avon Senses Pampering Divine Time dušo želė - man svarbiausia, kas dušo želės būtų kreminės ir skaniai kvepėtų. Šios niekuo neypatingos, netgi kvepia beveik vienodai, nepaisant rūšių. Praustis jomis nelabai patinka, nusiperku supilstyti į skysto muilo indus vonioje ir virtuvėje, nes ne taip sausina rankas.

user posted imageuser posted image

Atsakyti
Margarita veido tonikas su agurkais ir ramunėlėm
user posted image
Net nėra ką parašyti. Šiek tiek nuvalo odą, kvapas neutralus, žodžiu, neypatingas. ax.gif

TBS saldžiųjų citrinų kūno sviestas
user posted image
Šiaip man patinka tbs kūno sviestai, bet šitą reikėjo pasistengti, kad įtrinti, nes riebus ir sunkiai skirstosi ant odos. Kvapas stiprokas, bet toks nenervinantis. Žodžiu, bus citrinų tikrai nekartotinas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2015 03 07, 00:26)

Gyvenu Londone tai Palmers savaiminiai yra visuose didesniuose prekybos centruose 4u.gif

QUOTE(Tikrė @ 2015 03 13, 18:11)
Macadamia aliejukas iš rinkinio su plaukų šepečiu: nepatiko, nieko ypatingo nedarė, ekonomiškumo irgi mažokai, bet man labiausiai nepatiko kvapas, toks šleikščiai saldus schmoll.gif Nekartotinas.
user posted image

O man kaip tik sis labai skaniai kvepia,primena mano mylimukus TM Angel biggrin.gif Bet del poveikio sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Garnier populiarusis kondicionierius su medum. Bliamba, nebepirksiu vėl dėl pakuotės, nervina mane žiauriai doh.gif Tas oras išsispaudžia su produktu, ir paskui nebeįmanoma to kondicionieriaus išspaust neišsilaužius rankų doh.gif Produktas pats tikrai patiko. Plaukai švelnūs, purūs wub.gif
user posted image
Atsakyti