Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

Estee Lauder Matte Perfecting primer'is. Sakyčiau, riebiaodėms - nuostabus dalykas. Matiškumą išlaiko fantastiškai gerai, krempudra ant jos smagiau dengiasi ir išsilaiko visą dieną (aišku, čia ir nuo pudros dar priklauso). Mano oda dabar išsausėjusi, tai nelabai ir betinka, bet vasarą, kai oda pariebės, bus tikras išsigelbėjimas nuo blizgėjimo per kilometrą biggrin.gif
user posted image

VIVI makadamijų šampūnas. Pats šampūnas smagus, plaukai po jo švelnūs, bet atsirado pleiskanų. Tai suvartojau šepetėliams plauti šiaip ne taip.
user posted image

Veikiausiai nelemta man VIVI į favoritų gretas įsirašyt, nes avokadų kremas veidui irgi netiko. Nepatiko pojūtis juo pasitepus, nes gana sunkiai įsigerdavo, tai bandžiau naudoti nakčiai. Kol nepajutau, kad labai stipriai poros užsikimšo unsure.gif Beje, ir drėkinimo aš jo nepastebėjau, man jis toks labiau maitinantis pasirodė. O dar tas kremo kvapas doh.gif

Su liūdesiu pribaigiau mylimus Guerlain skaistalus 4 Eclats, nr. 05. Labai gražios, itin gerai pigmentuotos spalvos, lengva išretušuoti. Laikydavosi daugiau mažiau visą dieną.
user posted image

Loreal Telescopic tušas. Patinka man daugelis Loreal'io tušų, šitas irgi ne išimtis. Apskritai ilginančių kategorijoj jis vienas iš geresnių, kokius naudojau. Labai gražiai ilgina, lengva išgauti lėliškas blakstienas, o svarbiausia - jų nesulipinaant.
user posted image

Planeta Organica prausimosi gelis veidui. Gėrių gėris wub.gif Vienintelė priežastis, kodėl pabaigusi nepuolu pirkti naujo, yra pabodęs kvapas, kuris, reikia pasakyti, jau nuo pat pradžių nelabai patiko, gerai, kad gana neįkyrus. Pats prausiklis nuostabus, sausai odai tikras džiaugsmas - jaučiasi, kad sudėty yra aliejų, taip švelniai prausia, jokio tempimo jausmo po jo. Visiškai nesausina, sakyčiau net, drėkina nestipriai. Skalsiai naudojosi.
user posted image

Šiukšlinėn keliauja Rasos micelinis vanduo. Po Lirene micelinio galvojau, kad blogiau jau nebūna, bet pasirodo klydau - būna biggrin.gif Negano to, kad palikdavo lipnią plėvelę ant veido, tai dar ir sualergizavo mane Rasa, parausdavo oda baisiausiai.
user posted image
Atsakyti
l'occitane kūno pienelis smile.gif Tiko/patiko smile.gif Kaip ir kažkada sakiau - su veido priemonėm nesudraugauju - bet kūno priemonės l'occitane man tobulos wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Planeta Organica gelis-pilingas - patiko, neišsausina odos, veido atspalvis tolygus, oda skaistesnė, poros švarios, tikrai vizualiai mažesnės. Rudenį pirksiu vėl.

Rimmel Wonder'Lash tušas - visiškas nesusipratimas, metu lauk. Siaubingai dažė tiek ką tik atidarytas, tiek pagulėjęs ~1mėn. Neužfiksuoja blakstienų, kuo daugiau sluoksnių tepi, tuo jos netvarkingesnės, tepa besidažant ir dienos metu.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Marks&Spencer Primrose rankų kremo 30 ml, iš rinkinio.
Patiko, rankos lb minkštos, švelnios. Tepdavaus nereguliariai vakarais, todėl dėl nusiplovimo nieko negaliu pasakyt. Kartotinas.

user posted image

Atsakyti
Akamuti Buttered Rose and Almond Hand Cream.

user posted image

Man asmeniškai stebuklingas kremas, išgelbėjęs mano rankas, kuomet gimus mažajai nuo didelio kiekio vandens per dieną patrynus pirštus vieną į kitą net šiugždėdavo nuo sausumo. Kremas tikrai riebus ir negreit susigeriantis, todėl naudoju tik nakčiai. Kvapas labai neįprastas - rožių ir migdolų derinys gan įdomus ir tikrai ne kiekvienam priimtinas. Man jis patiko smile.gif Be šio kremo nebeįsivaizduoju paskutinio vakarinio ritualo - nagų odelėms - aliejukas, o rankytėms - šis kremas wub.gif Į jo vietą jau pastatytas toks pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sehmet @ 2015 03 09, 14:42)

Man asmeniškai stebuklingas kremas, išgelbėjęs mano rankas

kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Memoir @ 2015 03 07, 12:58)
YSL tušas "Volume Effet Faux Cils Baby Doll" - puikus tušas, vienas geriausių turėtų: gerai tankina, neužtepa košės, ilgina. Deja, greit džiūsta - naudojau tik apie mėnesį.

blink.gif blink.gif tai kiek kainavo tušas mėnesiui?
Atsakyti
user posted image

Iškrapščiau vakar iki galo abi kaukes - Carita ir Matis. (dvi dešinėjė)

Matis - su vit C, turėtų būti energizuojanti, gelinės konsistencijos, ne riebi, bet gerai drėkina. Didelis minusas - labai dažnai pagrauždavo odą. Nekartosiu.

Carita - nuo raukšlių, nulupama, o tiksliau nugumuluojama biggrin.gif
Veikia kaip pylingas, kažkokiu būdu ir padrėkina, labai patiko. TAČIAU kaina prabangi švelniai tariant. Aš pirkau su beveik 50% nuolaida.
Atsakyti
Avene cleanance veido prausimo gelis
user posted image
Patiko, švariai nuprausdavo, bet sausino odą. ax.gif

Vivi šilko veido prausimo putos
user posted image
Švelnios, prausdavau ryte veidą, tai patiko, kad nesausino. Tik gale naudojimo sujautrino veidą, išmesdavo raudonom dėmėm. Nežinau, kaip prausia makiažą ax.gif
Atsakyti
user posted image

NYX blakstienu tusas " Provocateur". Trumpai tariant - nepatiko, nes linkes trupeti, o plaunantis tai is viso jauti, kaip gabalais nuo blakstienu plaunasi. Gerai, kad pirkau ne lietuviskom kainom, tai ne taip gaila. Kaip nors pabaigsiu, bet daugiau nepirskiu. schmoll.gif

Foto skolinta
Atsakyti
Dior '316 incognito' spalvos lupdazis - nuostabi nude spalva, o ir pats lupdazis nerealus wub.gif Tepasi labai graziai, lygiai, maloniai, nera per riebus, neisryskina lupu trukumu - norint juo dazytis nereikedavo galvot ar nepasauseje lupos, ar lygiai uzsiteps ir pan. thumbup.gif Isvis Dior lupdaziai mane suzaveje savo tekstura. Bet nekartosiu sio bent kolkas, nes noriu atrast kazka tokio is naturaliu priemoniu...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 03 09, 15:12)
blink.gif  blink.gif tai kiek kainavo tušas mėnesiui?

YSL tušai kainuoja apie 30 eu biggrin.gif
Atsakyti