Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

Kur pirkot jf priemones, drugstore?
Atsakyti
Taip, iš ten... flirt.gif
Atsakyti
Batiste sausas sampunas, gal koks 5 vnt., labai patinka, vis kito kvapo nusiperku.

user posted image

Garnier kauke, patinka, nuolat turiu kokia nors Garnier kauke, kita bus su medum smile.gif
user posted image
Garnier duetas, is sandeliuko istraukiau tokius pacius thumbup.gif Gerai isplauna, pamaitina, plaukai paklusnus ir glotnus. O jau kvapas wub.gif Uzsiirkau kai buvo 40% akcija
user posted image

Paaukiu kremas, nekam tikes, labai riebus, sunkiai isigeria, tepiau nakciai, bet super poveikio po 3 men nepastebejau

user posted image

Ranku kremas, neblogas, skaniai kvepia. bet ziemai per mazai drekinimo

user posted image

Eveline blakstienu tusas, labai patiko, ilgai laikosi, graziai pailgina blakstienas, bus kartojamas smile.gif
user posted image
Atsakyti
MaxFactor Clump Defy Extensions - man patinka beveik visi MaxFactor tušai. Šio labai patogus šepetėlis, suteikia daug apimties, ilgina, galima dengti daug sluoksnių, nesulipdo blakstienų ir visada dengiasi tolygiai, be jokių gumulėlių.

user posted image
Atsakyti
PAbaigiau dvejus turėtus kvepalus - Tom Ford "Black Orchid" ir La Prairie "Midnight Rain".
Tom Ford - "manasis" kvapalas. Išbaigiau antrą butelaitį (50ml). Tikrai pirksiu dar, nes puikiai su juo jaučiuosi, išsilaiko ilgai. Kvapas sodrus, tirštas, kažkiek salsvas wub.gif
La Prairie - kvepalai, su kuriais negaliu kvėpintis kasdien. Laabai saldūs, sodrūs. Pastebėjau, kad būtent iš vyrų sulaukdavau labai daug komplimentų dėl kvepalų, kai jais pasikvėpindavau biggrin.gif MAn kiek per saldūs.
user posted imageuser posted image

L'oreal plaukų kondicionierius. Šiaip ne taip išbaigiau doh.gif Man tikrai jis visai nieko nedarė. Tikrai nekartotinas.
user posted image

Populiarieji Garnier šampūnas ir kondicionierius. Turbūt koks trečias "komplektas". MAn labai tinka ir patinka. Plaukai švelnūs, mimnkšti, o ir skaniai kvepia. Pleiskanų neatsirado net ilgiau panaudojus. Pirksiu vėl.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2015 03 05, 11:11)

Populiarieji Garnier šampūnas ir kondicionierius. Turbūt koks trečias "komplektas". MAn labai tinka ir patinka. Plaukai švelnūs, mimnkšti, o ir skaniai kvepia. Pleiskanų neatsirado net ilgiau panaudojus. Pirksiu vėl.

aš susigundžiau reklama SM, nusipirkau tai negaliu pasakyti, kad super tinka man. sutinku, kad švelnūs, gal net per švelnūs, minkšti. Bet man sakyčiau pernelyg suglotnina. Antrą dieną - deja amen , turiu arba vėl plautis arba rištis...greičiausiai nuo plaukų priklauso, mano tiesūs, ploni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2015 03 05, 10:27)
aš susigundžiau reklama SM, nusipirkau tai negaliu pasakyti, kad super tinka man. sutinku, kad švelnūs, gal net per švelnūs, minkšti. Bet man sakyčiau pernelyg suglotnina. Antrą dieną - deja amen , turiu arba vėl plautis arba rištis...greičiausiai nuo plaukų priklauso, mano tiesūs, ploni ax.gif

Man atvirkščiai.. Plaukai purūs wub.gif Dove šampūnas labai tinka ir patinka, bet su juo plaukai greičiau "sukrenta" 4u.gif
Atsakyti
Faberlic minkstinamasis koju kremas-kompresas. Superinis! Padai ir uzkulniai minkstuteliai ir svelnus. Butinai kartotinas. Tik galiojimas 8men, as per tiek nespeju sunaudot.

user posted image
Papildyta:
Rimmel Wonder'full mascara with argan . Neblogas, tik pradzioj labai slapiai tepdavo, kai kazkiek prasinaudojo tada pradejo graziai padazyt

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaumeLaima: 05 kovo 2015 - 11:00
TBS mėlynųjų kukurūzų veido kaukė
user posted image
Šveitė, valė, su grūdeliais, kvapas stiprokas, su moliu. Ilgam užteko, apie metus naudojant kiekvieną savaitę. Puikiai valė odą, šiek tiek griauždavo užsitepus, bet nesudirgindavo odos, tai nekreipiau dėmesio. Nuplovus oda palieka skaisti, švari wub.gif Nors ir molinė, bet visai nesausina odos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2015 03 05, 10:11)
PAbaigiau dvejus turėtus kvepalus - Tom Ford "Black Orchid" ir La Prairie "Midnight Rain".
Tom Ford - "manasis" kvapalas. Išbaigiau antrą butelaitį (50ml). Tikrai pirksiu dar, nes puikiai su juo jaučiuosi, išsilaiko ilgai. Kvapas sodrus, tirštas, kažkiek salsvas  wub.gif
La Prairie - kvepalai, su kuriais negaliu kvėpintis kasdien. Laabai saldūs, sodrūs. Pastebėjau, kad būtent iš vyrų sulaukdavau labai daug komplimentų dėl kvepalų, kai jais pasikvėpindavau  biggrin.gif MAn kiek per saldūs.
[url=http://www.part.lt/perziura/02a13929494163d2e6f41958a1e89dfe30.jpg]user posted image

abieji tobuli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kitty* @ 2015 02 24, 16:38)
Palmers savaiminio idegio losjonas ...
user posted image

iš kur? 4u.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

ESSENCE Studio Nails "Nail Cuticle Softener Pen" - keliauja į šiukšlinę dėl savo sausumo.
ESSENCE Studio Nails Caring Nail Oil - labai patogus aplikatorius, pats aliejus irgi neblogas.
FLORMAR nagų lakas nr. 399 - keliauja į šiukšlinę dėl savo spalvos, kurios niekada nenaudoju.
BORJOIS tušas "Fan-tastic Volume" - subaigiau, tačiau nekartosiu. Mano skoniui per tirštas ir per mažai tankinantis.
CAUDALIE dušo žele "Fleur de Vigne" - nebloga, gaivus kvapas tinka rytui.
YSL tušas "Volume Effet Faux Cils Baby Doll" - puikus tušas, vienas geriausių turėtų: gerai tankina, neužtepa košės, ilgina. Deja, greit džiūsta - naudojau tik apie mėnesį.
Atsakyti